- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
Bence öyle olacakDoktoruma yazınca aradı 2 günde bir bakmak lazım dedi bende pazartesi bakarız olur mu diye sordum tamam dedi. Çok heyecanlandım güzel sonuç alacağız dedi ❣ inşallah öyle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence öyle olacakDoktoruma yazınca aradı 2 günde bir bakmak lazım dedi bende pazartesi bakarız olur mu diye sordum tamam dedi. Çok heyecanlandım güzel sonuç alacağız dedi ❣ inşallah öyle olur
Kim diyor yedi gün kala diyeKızlar hamilelik testine 7 gün varken başlamalıymışım test için erkenmi daha ya
Tabiki var canım adet günü ve sonrası daha sağlıklı yapmak.Prodoctor test yaptım, bat’a 6 gün var ve negatif çıktı. Sizce şansım var mı hala? Kaç gün kala gerçekçi çıkar sonuç sizce?
Adete 7 günüm var hamilelik testi için erken mi dahaKim diyor yedi gün kala diye
50 civarı tatlım tam sayı veremiyoruz.Benim adete 3 gün varken (salı akşamı) yani 2 gün önce 21 çıktı betam düşük mü acaba bilenler yorum yapabilir mi ? Yarın bir daha vereceğim kaç olması gerekiyor
Hayırlı olsun canım saglıkla ilerlesin inşallah darısıda bize olsun inşallah aminnnKızlar değerim 44.9 çıktı
Hayırlı olsun canımKızlar değerim 44.9 çıktı
Erken tabiki tatlımAdete 7 günüm var hamilelik testi için erken mi daha
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım saglıkla ilerlesin inşallah darısıda bize olsun inşallah aminnn
Sağol canım darısı isteyenin başınaHayırlı olsun canım
Umursmadigimizda aklimizdan ciktiginda buluyor mucize ben 9 aylik evliyim bu ay 10 ayimiza giricez bende hic onemsezdim ne zman olucagina hic korunmadik da 9aydir birsey yok korkmaya basladim bende8 aydır olmuyordu ilk 2 3 ay çok istedik sonra saldık burada da pek aktif değildim yani 8 ay olmayınca ümidimi kesmişti
Korkma canım ovilasyon testi filan kullanıyor musunUmursmadigimizda aklimizdan ciktiginda buluyor mucize ben 9 aylik evliyim bu ay 10 ayimiza giricez bende hic onemsezdim ne zman olucagina hic korunmadik da 9aydir birsey yok korkmaya basladim bende
Yaaaa Tebrikler canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah♥♡ cokkk sevindimKızlar değerim 44.9 çıktı
Hayir canim kullanamk istedim olumsuz seylerden duyunca vazgectim baslamadim sen kullaniyor muydunKorkma canım ovilasyon testi filan kullanıyor musun
Sağol canımYaaaa Tebrikler canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah♥♡ cokkk sevindim
ben ilk oğluma öyle hamile kalmadım canımHayir canim kullanamk istedim olumsuz seylerden duyunca vazgectim baslamadim sen kullaniyor muydun
Anldim kullanmayi dusunuyorum bat gunumu bekliyorum olmszsa kullanicam senin belirtilerin varmiSağol canım
ben ilk oğluma öyle hamile kalmadım canım
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar değerim 44.9 çıktı
Yok canım benim öteki bebeğimde de herhangi bi belirtim yoktuAnldim kullanmayi dusunuyorum bat gunumu bekliyorum olmszsa kullanicam senin belirtilerin varmi
Sağol canım darısı isteyenlereTebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah