Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrr hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum rabbim hamile olanlarımızın zamanında sağlıklı bir doğumla çocuklarını kucağına alıp büyütmeyi, hala peşimize takılmamış olan arkadaşlarımızada hemen bu gece bi yumurtanın döllenip rahimine yerleşme mucizesini nasip etsin( o yumurtalar ikide olabilir Allah'ım 😅😂)🤲🏻🤲🏻🤲🏻 😍😍 @TASUU herkesi böyle tek tek etiketlediğini görünce gözlerim doldu 🥰 ne kadar kalabalıkmışız meğersem.
Kuzum giremiyorum çok ama sanırım ikizler geliyormuş çok sevindim çok Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰🥰 duanı eksik etme bizler için de inşallah 🤲🏻

Kuzum giremiyorum çok ama sanırım ikizler geliyormuş çok sevindim çok Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰🥰 duanı eksik etme bizler için de inşallah 🤲🏻
Evet canım ikizler geliyor 🥰 sürekli duamdasınız canım hiç unutmuyorum sizleri😍

Kızlar günaydın bu gruba adımı yazdırmadım ama belki önceki gruplardan hatırlayan vardır beni. Silik bir çizgi var ama bu testlerde kuruma çizgisi oluyormuş sanırım o yüzden ümitlenmiyorum bu ay için ama yine de sizinle paylaşmak istedim. Adetim bugünle 6 sı arasında gözüküyor son aylarda 2 gün kayma oluyor

Eklentiler

• IMG_8791.png
    IMG_8791.png
    484,7 KB · Görüntüleme: 76
Gelmek üzere benimki kuzum ateş düştü bekliyorum bugün ya da en geç yarın mutlaka olur
Ben de ara ara içiyorum regenesis max. Adet olunca tekrar düzenli başlıcam inşallah faydasını görürürüz kuzum
Ateşinde düşmüş dediğin gibi canım bugün yarın regl olacaksın gibi görünüyor. Regl olunca üzülüyoruz olmayınca da üzülüyoruz.Bu yaramaz bebişler bizi de artık üzmeden gelseler 🥰

Bu arada sen nasıl yumurtlama görmedin ya döngünün kaçıncı günündesin? Ve yumurtlama olmadığına eminmisin ateş ovülasyon hepsi olmadımı diyor?
Bu benim adet bitimindeki ilk ovulasyonum niye ikiside koyuya yakın🙈

Eklentiler

• IMG_6123.jpeg
    IMG_6123.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 59
cananın grubundan bahsettim canım genel değil
Anladım canım yinede üzülme bence.Gruplar birleşmemiş olsaydı ben Canan’ın gruba hiç dahil olamıyordum döngüm anormal uzun sürdü nisan ayında regl olmadan mayısa geçtim. Döngü gününün az olması da nimet bence hamile kalma şansın daha fazla oluyor aynı süre içinde

Anladım canım yinede üzülme bence.Gruplar birleşmemiş olsaydı ben Canan’ın gruba hiç dahil olamıyordum döngüm anormal uzun sürdü nisan ayında regl olmadan mayısa geçtim. Döngü gününün az olması da nimet bence hamile kalma şansın daha fazla oluyor aynı süre içinde
Öyle canım eğer gelirse adetim bu ay bitmeden tekrar şansım var ama geleceği yok aşırı süt gibi akıntı var bugün iyice çoğaldı

X