Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunki🤲🏻🤲🏻😍 haftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi🧿😍
Ayyyy çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰🥰 ailede ikiz varmıydı kuzum

Bende de öyle oldu clife a sordum yumurtlama akıntısı görünce bırakın dedi testte yoktu ama akıntı vardı ayın 27si
bende de akıntı vardı ama ovulasyonda çift cizgide oldu ama pik degildi diğer günde zaten silikleşti belki saat olarak kacırdım yada yumurtlama olmadı bilemiyorum ama senin daha bata var canım belki tutmuştur

Ayyyy çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰🥰 ailede ikiz varmıydı kuzum
Hayır canım hiç yoktu ben geçen ay femara kullanmıştım ama tek tek yumurtam vardı arkadan gelen küçük bile yoktu doktorda bende şaşkınız nasıl oldu anlamadık😂😍😍

melisaa93 melisaa93 ben dün doktora gittim 60 gündür adet olmuyorum dedim kan verdirdi bugun sonuç için gittim meme ultrasonu istedi adet olmayı bekle dedi e gelmiyor dedim canım acıyor ilaç falan yazın dedim hiç Bi şey yapmadı eve gönderdi e ben şimdi ne yapmalıyım

Kızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunki🤲🏻🤲🏻😍 haftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi🧿😍
Oyyy kuzum ya çok sevindim maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiz annemiz var 🤲🤲🤲🤲🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰

Hayır canım hiç yoktu ben geçen ay femara kullanmıştım ama tek tek yumurtam vardı arkadan gelen küçük bile yoktu doktorda bende şaşkınız nasıl oldu anlamadık😂😍😍
Nasip işte güzelim belki de tek yumurta ikizi🥰 femera nedir bu ara ? Benim adetim dün bitti bu ay ovulasyonla takip edicem bu ayda olmazsa kadın doğuma gideyim mi ? Tahlillerim için ya da yumurta kontrolü için. Korunmayı geçen ay bıraktım🙈

X