Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateş ölç canım sabahları ama geç kaldın çatlamadan önce ateş düşük çıkat çatlayınca yükselirKendiliğinden çatlar dedi özelikle igne vermiyorum deyince sormadim nedenini bugün kasiklarimda ağrı var özellikle idrara sıkışınca dayanılmaz ağrı oluyor acaba çatladımi yumurta
Döngünün kaçıncı günündesin canım ortalarındaysan korkma çatlar ve havuç ye yatana kadar 5 tane çatlarKendiliğinden çatlar dedi özelikle igne vermiyorum deyince sormadim nedenini bugün kasiklarimda ağrı var özellikle idrara sıkışınca dayanılmaz ağrı oluyor acaba çatladımi yumurta
Artı medin normali yanıltıyormuş ama bilemedim onun bide T1 T2 si varmış ben bulamamıştım o iyi diyorlardıBurdada hep artımed var
Oynama yaptımHiç bişey yok kızlar gelir herhalde adet akşama kadar
16. günündeyim bugün cok agrim var bugün havuc yiyecem cok teşekkür ederim biraz daha rahatladımDöngünün kaçıncı günündesin canım ortalarındaysan korkma çatlar ve havuç ye yatana kadar 5 tane çatlar
Yok canım ya normalde hep vardı bir haftadır ama şu an sadece şişkinlik var. Ama ben normalde de adet olunca anlıyorum ağrılarım o zaman başlıyor. Kasık batmaları da geçti anlamadım yani ateşim düşmedi şükür ama sabaha düşebilir. Sende var mı?Canım regli belirtisi var mı
Benim aynı belirtiler devam ediyor canım sadece bugün rahmim kasılıyor ateşimde normal bnmdeYok canım ya normalde hep vardı bir haftadır ama şu an sadece şişkinlik var. Ama ben normalde de adet olunca anlıyorum ağrılarım o zaman başlıyor. Kasık batmaları da geçti anlamadım yani ateşim düşmedi şükür ama sabaha düşebilir. Sende var mı?
Tebrikler canimcim darısı basimiza hayirlisiyla.. insallah saglikla ilerlerKızlar bir daha test yaptım üstteki miratech alttaki yine al bi yarın kan vereyim en iyisi ilk idrar olmamadına rağmen yine iyi çıktı resmen 2 gün var al bi daha hassas onu farkettim
Bununla da garantilemiş oldumErken gebeliklere ben inanmıyorum ya negstife pozitif pozitife negstif çıkarıyor
Tikabasa tatlim nerelerdesin sen neler yapıosun? Ramazan dolayisiyla az girebildim ben pek bakamadim. Mayisa kaldim bakalim. Sende ne var ne yok?Hamile değilsiniz
İçiniz rahat olsun yokk
Onbinkere yokk
Yüzbinkere yokk
İnş bebiş vardırBenim aynı belirtiler devam ediyor canım sadece bugün rahmim kasılıyor ateşimde normal bnmde
Canım bunu atmayıp akşam bir daha bakar mısın benim için. Bende dünden beri bir şey çıkmıyor ama sonradan gölge gibi çıkıyor sende de çıkacak mı bakar mısın zahmet olmazsaBununla da garantilemiş oldum
İnşallah canım perşembeyi bi görürsem tekrar şansımı deniyeceğimİnş bebiş vardır
Bugünkü testimi kuzumBununla da garantilemiş oldum
Tabi tutarım atarım size akşamaCanım bunu atmayıp akşam bir daha bakar mısın benim için. Bende dünden beri bir şey çıkmıyor ama sonradan gölge gibi çıkıyor sende de çıkacak mı bakar mısın zahmet olmazsa