- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
13-14 gebemiz çokça katılan minnoş anne olacak adayamız var aşkoNisan ayina kaç katılan var kaç gebe çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13-14 gebemiz çokça katılan minnoş anne olacak adayamız var aşkoNisan ayina kaç katılan var kaç gebe çıktı
Memnun oldum canım benim bende ezgi ağzın bal yesin düşünmemek lazım salmak lazım diyorlar ama ne mümkün ya ben yapamıyorum yapanıda tebrik ediyorum gerçekten Bazen ağlamak iyidir ya rahatlarsın ama stres yapıp ruhunu yıpratma bi bakmışsın Allahım hiç ummadığın anda vermiş olur kalbine mutluluğu ben inanıyorumSana gebe gözlüyle bakıyorım aşko inşallah sağ sağlim kucağına almam nasip olsun duanda banada yer ver adım cansel
Çok duygusalım bu gece ya ağlamaktan gözlerim şişti
Memnun oldum kuzum … Bu ağlayışlarım rahatlamaktan herşey olacağına varır biz tevekkül edelim gerisi Allahtan.. içimizi niyetimizi biliyor inşallah dualarımız kabul olacakMemnun oldum canım benim bende ezgi ağzın bal yesin düşünmemek lazım salmak lazım diyorlar ama ne mümkün ya ben yapamıyorum yapanıda tebrik ediyorum gerçekten Bazen ağlamak iyidir ya rahatlarsın ama stres yapıp ruhunu yıpratma bi bakmışsın Allahım hiç ummadığın anda vermiş olur kalbine mutluluğu ben inanıyorum
Merhaba, özgürlüğünüzden mahrum kalacağınız düşüncenizi aşmadan kendinizden emin olmadan çocuk yapmayın bu benim düşüncemMerhaba iyi geceler.. Eşimle beraber çocuk istiyoruz bu yüzden yarın hormon testi verip planlı gebelik için de diğer gün dr kontrolüne gidicez .. Anksiyete ve panik atağım vardı ve psikiyatri tedavisi gördüm iyileştim fakat çocukluğumdan kalma evhamlığım ve hassaslıgım devam ediyor.. Öğrenimim ise uzman çocuk gelişimi ve bebek gelişimi üzerine.. Korkularım var sanırım yani 27 yasımdayım fakat hem çok istiyorum hamile kalmayı hemde özgürlüğümden ve çocuksu halimden mahrum kalırsam düşüncesi var sizce ne yapmaliyim .?
Valla buradaki arkadaş 7 gün öncesinde başladı görmeye ve dediği gibi de çıktı hadi bakalım tatlım bekleyelim12den sonra 5 günüm kalıyor bunlar beklemiş testler ama ben anında gördüm resimlerde gözükmediği için anca böyle resmede bildim umarım vardır
Ama günlerdir her yere yazıyorsun hamile değilsin dedik başka ne diyelim sana?Neden böyle korkutuyorsunuz psikolojim bozuldu benim
Bizim en büyük zevkimiz kaset test incelemek bölümü olsa okurduk yani yolla gelsinbebeğim tamam sakinim haftaya vericem kendime güveniyorum kesin güveniyorum kan vermek yok evde yapıcam 12li test aldım bıktırcam burayı
BendeArkadaşlar sizde de regl olacakmış gibi bir hissiyat var mı sanki her an sökülecekmiş gibi ya da regl asabiyeti, iştahı ben kesin adet olacağım galiba
benimde bir yıl olmamıştı kürtajdan sonra hemen hamile kaldım ama bir yanım öyle korkuyorki perşembe doktora gidicem olumsuz bişi olmaz inşallah daha ailem dahi kümseye söylemedim hamileliğiGerçekten en beklenmedik zamanlarda geliyor bu bebişler ben düşük yaptım diye korunduk ona rağmen hamile kaldım 8 ay uğraştım zor hamile kalmıştım bi öncekinde Allahım sağlıklık gebelikler dağ Salim kucağınıza almaya nasip etsin inşallah yarı hamiş sayılırım ben bol bol dua edicem canım
canım bu insülin direnci hangi teste cıkıyor ben baktım sonuclarımda insülin bulamadım yada bana hiç bakılmadı mı22.6 çıkmış canım sınır zaten 25 miş
Seninle aynıydık benimde 2 günüm var ama testim yok yapmadım benimde negatif kesin hayırlısı hakkımızdaKızlar günaydın sanırım bu ay da olmadı bata 2 .3 gün var test yaptım negatif burdan döner mi hiç sanmam alıştım negatife artık tepkide veremiyorum
genelde listeden bakıyorum batlarımız aynı gidiyor olsa cıkardı zaten hiç bi belirtim yok sadece kac gündür grip gibiyim acaba varmı diye yaptım oda cıkmadı artık iyice umudum kırılıyor sanki hiç olmayacakmış gibi senin kac oldu deneyeliSeninle aynıydık benimde 2 günüm var ama testim yok yapmadım benimde negatif kesin hayırlısı hakkımızda
Bir buçuk seneyi geçti deneme yapalı ama olmuyor bende bu ay saldım test yapasım bile gelmiyogenelde listeden bakıyorum batlarımız aynı gidiyor olsa cıkardı zaten hiç bi belirtim yok sadece kac gündür grip gibiyim acaba varmı diye yaptım oda cıkmadı artık iyice umudum kırılıyor sanki hiç olmayacakmış gibi senin kac oldu deneyeli
belli bi süreden sonra öyle oluyor yine hastane yolları görünüyor banaBir buçuk seneyi geçti deneme yapalı ama olmuyor bende bu ay saldım test yapasım bile gelmiyo
Bnm de düzensiz canım ateş olcumlerin bı artiyo bir dusuyo neden böyle oluyor bilginiz var mı sizin deHanımlar merhaba, bu ay vücut ısısı takibi yaptım (apple watch ile). Bu konuda bir şey sormak istiyorum.
35,28
35,27
35,75
36,22
35,62 (bugün)
bunlar son 5 günlük ısı ölçümlerim. Muhtemelen yumurtlama dün veya önceki gün gerçekleşti diye tahmin ettim. Ama bugün vücut ısım 0,6 derece düşmüş gözüküyor. Bu durum gebelik oluşmadığı anlamına mı gelir? Bilen biri cevaplarsa çok mutlu olurumm