- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
Neden öyle bişey oldu anlayamadım yaBugün bir kaç defa oldu bende ve karnımda sonda geçti
Ben çok dikkate almıyorum canım onu gazda olabiliyor çünkü gaz gezer derlerNeden öyle bişey oldu anlayamadım ya
Belkide olabilir evhamlanfım gene benBen çok dikkate almıyorum canım onu gazda olabiliyor çünkü gaz gezer derler
Vücudunu dinleme canım dinlersen neler bulursun nelerBelkide olabilir evhamlanfım gene ben
Valla her an sanki birlerler oluyo gibi hissediyorumVücudunu dinleme canım dinlersen neler bulursun neler
Test hassas değil galiba saçma şekilde silik çıkmış 100den az gibi garipMerhaba kızlar dun kan verdim 327 çıktı az önce test yaptım şu şekilde çıktı. Sizce bu değere göre daha koyu çıkması gerekmez miydi??
Benim hamileliği öğrenmeden de ishal olmuştum canım hatta o zaman herkes kabız olmalıydın ne ishali demiştiYeni Hamiş olanlar sizde hiç ishal durumu oldu mu? Çok afadersiniz 4 gündür ishalim var ama orta dereceydi az önce karın ağrısıyla tuvalete koştum su gibiydi ve rengi kına gibiydi kullandığım folikasit ocean mummy o mu yaptı acaba ya da hamilikte olur mu 2 gündür test yapıyorum aşırı silik çizgi görüyorum (her zamanki gibi) şüphelendim normal mi?
Ben varım bata 2 gün kaldı senin kaç gün varKızlar kasıkta sanki böle pıt pıt bişey atıyormuş gibi olan varmı
Kısmeti gelince her türlü denk gelecek canım ya valla ne yaparsak yapalım kısmeti yoksa olmuyor işte… inşallah yakın zamanda hayırlısıyla sağlıkla olur beklediğimiz gelir bizi bulur başka bir şey diyemiyorumBende yarın bekliyorum canim.
Ateş takibi hamile olmadığımı soyluyor.
Eşim yanıma gelmedi hala, ayda 2-3 birliktelik oluyir, oda denk geldiğini zannetmiyorum. 1 ay yan yanayken bile denk gelmiyordu
Ben de bekliyorum kankam Hsg den sonra çok kanamam oldu sanırım o adetten sayıldı çünkü hala adet olmadım yumurtlama tekrar oldu 5-6 güne adet olmam lazım bekliyorum inşallah gönlümüze göre hatırları ile olurKankiler ben nisanı pas geçtim. en son 21 martta regl olmuştum.Reglim tiroid düzensizliğinden dolayı 16 gün sürdü dolayısıyla bugün döngümün 42. Günü. Yarın tekrar tiroid değerlerime baktırcam dua edin lütfen her şey yolunda gitsinNe zaman yumurtlama oldu ne zaman bat günüm bilmiyorum bekliyorum boş boş hesapsız fnd_50 @Papatyamaviss @imagination forever @Mervenur277 @melegim can
Bugün yapmaya başladım tabiki negatifNe zaman test yapcannnn
İnşAllah öyledir ya yoksa hastaneye gidicem az öncede gittim bildiğin suBenim hamileliği öğrenmeden de ishal olmuştum canım hatta o zaman herkes kabız olmalıydın ne ishali demişti
Haha aynı bizValla her an sanki birlerler oluyo gibi hissediyorum
Ben varım bata 2 gün kaldı senin kaç gün var
10 gün varBen varım bata 2 gün kaldı senin kaç gün var
Bu yolda sanırım herkes aynı kuzumRuh ikizim benim
Amin inşallah canımBu yolda sanırım herkes aynı kuzumrabbim en yakın zamanda nasip etsin çok aratmasın
Bende dehşet bi gaz var yaYeni Hamiş olanlar sizde hiç ishal durumu oldu mu? Çok afadersiniz 4 gündür ishalim var ama orta dereceydi az önce karın ağrısıyla tuvalete koştum su gibiydi ve rengi kına gibiydi kullandığım folikasit ocean mummy o mu yaptı acaba ya da hamilikte olur mu 2 gündür test yapıyorum aşırı silik çizgi görüyorum (her zamanki gibi) şüphelendim normal mi?
Hamile olduğum kesin değil salgın varmış birde eğer böyle devam ederse gidicem acileBende dehşet bi gaz var yaherkeste farklı farklı belirtiler yağsız prinç lapası yoğurt yarım muz ye ishale iyi gelir geçmezse doktoruna yaz ulaşamazsan bence kesin bi git doktora
Olmuştu canim. Ama hamile kalamamisim o ay.Kızlar kasıkta sanki böle pıt pıt bişey atıyormuş gibi olan varmı