- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.376
- 36
Evet canım takipteyim. Yarına atrş dibe çökerse diger günü çatlar diye düşünüyorum eger öyle olursa çarşamba giderim doktoraHayırlısı olsun kuzum sen takip ediyor musun ateşle de bende bazen öyle hissediyorum da sonra diyorum belki yanlış hissediyorum sabırsızlanıyorum persembeyi iple çekiyorum
Ben sana özelden yaZamıyorum kapalı mı canım özel msjaAy amin amin çok amin inşallah bende çok istiyorum ikizlerim olsun
Aynen kuzum öyle yap hayırlısı olsun inşallahEvet canım takipteyim. Yarına atrş dibe çökerse diger günü çatlar diye düşünüyorum eger öyle olursa çarşamba giderim doktora
Yok canım açık aslında dur atayım ben sana birBen sana özelden yaZamıyorum kapalı mı canım özel msja
Aynen kuzum öyle yap hayırlısı olsun inşallah
Yok canım açık aslında dur atayım ben sana bir
Güzel haberlerle gelirsiniz canlar inşallah bize haber vermeyi unutmayınBen sana özelden yaZamıyorum kapalı mı canım özel msja
İnşallah canım benim hepimiz alalım güzel haberliGüzel haberlerle gelirsiniz canlar inşallah bize haber vermeyi unutmayın
İnşallah canım bnm mayısta 2 kere adet olacam galiba ben bugünde negatif çıktı yarın birgün tekrar başlarım belki yada vazgeçerim bilmiyorum eşim zorlamayalım fazla olmuyor diyor zaten çocuklarımız var diyor yaş geçiyor onunda benimde haklı galiba bilemiyorumİnşallah canım benim hepimiz alalım güzel haberli
Asla umudunu yitirme gülüm istiyorsanız eğer rabbim güzel zamanı bekliyordur. Nasıl iki kere adet olucaksjn onu anlamadım bebeğimİnşallah canım bnm mayısta 2 kere adet olacam galiba ben bugünde negatif çıktı yarın birgün tekrar başlarım belki yada vazgeçerim bilmiyorum eşim zorlamayalım fazla olmuyor diyor zaten çocuklarımız var diyor yaş geçiyor onunda benimde haklı galiba bilemiyorum
Canım bugün yumurtlamadan sonra 12.günüm eğer yoksa adet gelir bide duphaston kullandım oda biteli 3 gün oluyor bnm adet aralığım kısa o yüzden mayısın sonuna doğru tekrar adet günüm gelirAsla umudunu yitirme gülüm istiyorsanız eğer rabbim güzel zamanı bekliyordur. Nasıl iki kere adet olucaksjn onu anlamadım bebeğim
Ha anladım çiçeğim inşallah gelmez reglin belli mi olurCanım bugün yumurtlamadan sonra 12.günüm eğer yoksa adet gelir bide duphaston kullandım oda biteli 3 gün oluyor bnm adet aralığım kısa o yüzden mayısın sonuna doğru tekrar adet günüm gelir
İnşallah canım test yanlış olur yadâ erken yapmış okurunda gelmez bekliyecem artıkHa anladım çiçeğim inşallah gelmez reglin belli mi olur
Sagol canım amin inşallah inşallah senden de bekliyoruz güzel haberGüzel haberlerle gelirsiniz canlar inşallah bize haber vermeyi unutmayın
inşallah canım benim dua ediyorum gelecekse biran önce gelsin diyeSagol canım amin inşallah inşallah senden de bekliyoruz güzel haber
Ayyy lütfen bana şöyle küçük süprizler yapın lütfenBeraber gülecegiz bu ay inşallah. Bir ikizlerdesavascii gibi bizde oluyormuş tek bırakmamış oluruz kızı
Merhaba test yaptım pozitif çıktı yarında kan testi vereceğimAdet oldun mu ? Olduysan eğer Mayıs grubuna geç olmadıysan eğer test yaptın mı
Yaw ben sanki gölge gördüm de yanlış mı görüyorum anlamadımYaptım canım sen yaptın mı
Çok güzel yükselmiş canım
Evet çok iyi ama lütfen hergün yaptırma
Yaaa süper kat kat artsın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun