Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun kuzum sen takip ediyor musun ateşle de bende bazen öyle hissediyorum da sonra diyorum belki yanlış hissediyorum sabırsızlanıyorum persembeyi iple çekiyorum
Evet canım takipteyim. Yarına atrş dibe çökerse diger günü çatlar diye düşünüyorum eger öyle olursa çarşamba giderim doktora

Eklentiler

• 91294A6D-3160-4A5C-9C2F-89F5A8287230.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 32
İnşallah canım benim hepimiz alalım güzel haberli
İnşallah canım bnm mayısta 2 kere adet olacam galiba ben bugünde negatif çıktı yarın birgün tekrar başlarım belki yada vazgeçerim bilmiyorum eşim zorlamayalım fazla olmuyor diyor zaten çocuklarımız var diyor yaş geçiyor onunda benimde haklı galiba bilemiyorum

Asla umudunu yitirme gülüm istiyorsanız eğer rabbim güzel zamanı bekliyordur. Nasıl iki kere adet olucaksjn onu anlamadım bebeğim

Asla umudunu yitirme gülüm istiyorsanız eğer rabbim güzel zamanı bekliyordur. Nasıl iki kere adet olucaksjn onu anlamadım bebeğim
Canım bugün yumurtlamadan sonra 12.günüm eğer yoksa adet gelir bide duphaston kullandım oda biteli 3 gün oluyor bnm adet aralığım kısa o yüzden mayısın sonuna doğru tekrar adet günüm gelir

Canım bugün yumurtlamadan sonra 12.günüm eğer yoksa adet gelir bide duphaston kullandım oda biteli 3 gün oluyor bnm adet aralığım kısa o yüzden mayısın sonuna doğru tekrar adet günüm gelir
Ha anladım çiçeğim inşallah gelmez reglin belli mi olur

Kızlar kızlaar bayramdan önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim bayramdan sonra sonuçlarıma baktırmaya gittiğimde testim yapılmamıştı.ve Ben hala regl olmadım üzerinden 17 gün geçti. 4 mayısa kadın doğuma randevum var onu bekliyorum. Dua edin inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…