Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    151,2 KB · Görüntüleme: 35
Kankiler ben nisanı pas geçtim. en son 21 martta regl olmuştum.Reglim tiroid düzensizliğinden dolayı 16 gün sürdü dolayısıyla bugün döngümün 42. Günü. Yarın tekrar tiroid değerlerime baktırcam dua edin lütfen her şey yolunda gitsin 🥰🤲🏻 Ne zaman yumurtlama oldu ne zaman bat günüm bilmiyorum bekliyorum boş boş hesapsız😂 @fnd_50 @Papatyamaviss @imagination forever Mervenur277 Mervenur277 melegim can melegim can
Allah'ın izniyle her şey yolundadır kuzum hiç stres yapma bize de yazarsın sonuçların çıkınca en yakın zamanda güzel haberleri alalım 😘

Gittin mi peki doktora be durumdasın ne dedi
Geçen hafta salı gittim kuzum alttan ultrasonla baktı benim reglim düzenlidir normalde ama alttan ultrasonla hafif pcos var dedi estrofem klomen ve takviye edici verdi dedi tekrardan gel Perşembe günü o zaman gidicem işte canım dedi kan tahlillerini falan da o zaman yorumlarız sonuçları size de atayım 😂

Hepsi gayet güzel canım hiç bir sorun yok. Bunay güzel haberi alacaksın bence. Klomen sabah akşam mı bende perşembe gittim sabah akşam verdi 5. Günümdü gittigimde başladım perşembe kontrole çagırdı benide canım
Evet kuzum sabah akşam verdi dün bitti benim klomenim 3. Günü gitmiştim ben doktorum yarın başla ilaçlara dedi yani 4. Günü başladım ben inşallah ya bende öyle umuyorum kuzum 😍🤍

Hepsi gayet güzel canım hiç bir sorun yok. Bunay güzel haberi alacaksın bence. Klomen sabah akşam mı bende perşembe gittim sabah akşam verdi 5. Günümdü gittigimde başladım perşembe kontrole çagırdı benide canım
İnşallah beraber alırız güzel haberleri cicegimm bak aynı gün gidicekmisz kontrole de haberdar edelim birbirimizi

Evet kuzum sabah akşam verdi dün bitti benim klomenim 3. Günü gitmiştim ben doktorum yarın başla ilaçlara dedi yani 4. Günü başladım ben inşallah ya bende öyle umuyorum kuzum 😍🤍
Ben öyle hissettim kuzum inşallah kalacaksık bu ay bende çok istiyorum inşallah büyümül olur yumurtalar perşembe günü benim karın agrım var sulu akıntım oluyor sanki doktora gitmeden çatlayacak gibi hissediyorum

Ben öyle hissettim kuzum inşallah kalacaksık bu ay bende çok istiyorum inşallah büyümül olur yumurtalar perşembe günü benim karın agrım var sulu akıntım oluyor sanki doktora gitmeden çatlayacak gibi hissediyorum
Hayırlısı olsun kuzum sen takip ediyor musun ateşle de bende bazen öyle hissediyorum da sonra diyorum belki yanlış hissediyorum sabırsızlanıyorum persembeyi iple çekiyorum

X