Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kızlaar bayramdan önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim bayramdan sonra sonuçlarıma baktırmaya gittiğimde testim yapılmamıştı.ve Ben hala regl olmadım üzerinden 17 gün geçti. 4 mayısa kadın doğuma randevum var onu bekliyorum. Dua edin inşallah hamileyimdir ☺️☺️
E niye hala test yapmadın ilk etapta doktor kese görmez ki tahlil isteyecek yine o yüzden hemen bi kan ver yada kaset test yap alemsin 🤭🤭🤭

E niye hala test yapmadın ilk etapta doktor kese görmez ki tahlil isteyecek yine o yüzden hemen bi kan ver yada kaset test yap alemsin 🤭🤭🤭
Kız kaset test yapmazmıyım yaptım tabiki hemde 3 kere ama hepsinde negatifi gördüm en son test yaptığım gün 24 nisandı sağlık ocağındaki doktorada söyledim negatifi gördüm diye sen bi kadın doğuma git hamilede olabilirsin olmayadabilirsin dedi.

Soldaki testti dün gece yaptım (freelty marka) anında çıktı bu sabah epey pembeleşmiş, sağda ki bu sabah yaptım bunda daha silik gölge çıktı bebetime markası bekledikçe belirginleşmedi açıkcası bu testlere çok güvenmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230501_152727_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230501_152727_com.android.gallery3d.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20230501_152529_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230501_152529_com.android.gallery3d.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 68
Kız kaset test yapmazmıyım yaptım tabiki hemde 3 kere ama hepsinde negatifi gördüm en son test yaptığım gün 24 nisandı sağlık ocağındaki doktorada söyledim negatifi gördüm diye sen bi kadın doğuma git hamilede olabilirsin olmayadabilirsin dedi.
Hee eksik bilgi vermişsin ne bilem ben 🤣 hadi inşallah hayırlı haberlerle gel

IMG_5843.png

Kızlar merhaba 2 senedir gebelik istiyorum bir düşüğüm var.
19 nisanda(20. gün) yumurtalık sancısı çektim muhtemelen o zaman çatlama oldu. Bugün 32. Gün. 34. Günden önce test yapmak istemiyorum.

Sizce gebelik var mı? 🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Soldaki testti dün gece yaptım (freelty marka) anında çıktı bu sabah epey pembeleşmiş, sağda ki bu sabah yaptım bunda daha silik gölge çıktı bebetime markası bekledikçe belirginleşmedi açıkcası bu testlere çok güvenmiyorum
Kaç gün var canım

Kaç gün var canım
6 günüm var, ben yaptığım gibi çizgi görüyorum ama resimlerde görünmüyor anca kuruduktan sonra resmedebiliyorum şuan da böyleler mesela

Eklentiler

• Screenshot_20230501_154831_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230501_154831_com.android.gallery3d.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar kızlaar bayramdan önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim bayramdan sonra sonuçlarıma baktırmaya gittiğimde testim yapılmamıştı.ve Ben hala regl olmadım üzerinden 17 gün geçti. 4 mayısa kadın doğuma randevum var onu bekliyorum. Dua edin inşallah hamileyimdir ☺️☺️
İnşallah canım 🙏🏻 sabrına hayran kaldım idrar testi yapsaydın ya evdee

Merhaba, hayirli haberler bekleyenler insallah en kisa zamanda mutlu haberlerini alir. Benim bir sorum var kk hatunlari 5 yildan sonra sanirim buraya donus yapacagim.

Bayramdan 13 gun once adet oldum normalde 10 gun surerdi adetim bitti ama lekelenme seklinde ki kanamalar bitmedi. Spiralim de var aslinda. Bugun onun icin doktora gittim ve bhcg 90 cikti bi sonraki adetim muhtemelen 1 hafta icinde olmasi lazim. Doktor dis gebelik ya da dusuk yapiyor olabilirsin dedi.

X