- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.376
- 36
İnşallah yaparız kız hemde en küçügündenAyyy lütfen bana şöyle küçük süprizler yapın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yaparız kız hemde en küçügündenAyyy lütfen bana şöyle küçük süprizler yapın lütfen
E niye hala test yapmadın ilk etapta doktor kese görmez ki tahlil isteyecek yine o yüzden hemen bi kan ver yada kaset test yap alemsinKızlar kızlaar bayramdan önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim bayramdan sonra sonuçlarıma baktırmaya gittiğimde testim yapılmamıştı.ve Ben hala regl olmadım üzerinden 17 gün geçti. 4 mayısa kadın doğuma randevum var onu bekliyorum. Dua edin inşallah hamileyimdir
Kız kaset test yapmazmıyım yaptım tabiki hemde 3 kere ama hepsinde negatifi gördüm en son test yaptığım gün 24 nisandı sağlık ocağındaki doktorada söyledim negatifi gördüm diye sen bi kadın doğuma git hamilede olabilirsin olmayadabilirsin dedi.E niye hala test yapmadın ilk etapta doktor kese görmez ki tahlil isteyecek yine o yüzden hemen bi kan ver yada kaset test yap alemsin
Canım saba özelden mesaj atacaktım kapalı sanırım açabilir misinAmiiin inşallah karşılığı gerçek hayatta aynı şekilde olur
Ben görmedim canım gerçi testen pek anlamam belli olmadan göremem işaretlermisin sana zahmetYaw ben sanki gölge gördüm de yanlış mı görüyorum anlamadım
Hee eksik bilgi vermişsin ne bilem ben hadi inşallah hayırlı haberlerle gelKız kaset test yapmazmıyım yaptım tabiki hemde 3 kere ama hepsinde negatifi gördüm en son test yaptığım gün 24 nisandı sağlık ocağındaki doktorada söyledim negatifi gördüm diye sen bi kadın doğuma git hamilede olabilirsin olmayadabilirsin dedi.
Daha öncede yazmıştım gruba o yüzden tekrar aynı şeyleri yazmak istemedim son süreci haber vermek istedimHee eksik bilgi vermişsin ne bilem ben hadi inşallah hayırlı haberlerle gel
Kaç gün var canımSoldaki testti dün gece yaptım (freelty marka) anında çıktı bu sabah epey pembeleşmiş, sağda ki bu sabah yaptım bunda daha silik gölge çıktı bebetime markası bekledikçe belirginleşmedi açıkcası bu testlere çok güvenmiyorum
maşallah güzel ilerlemiş
6 günüm var, ben yaptığım gibi çizgi görüyorum ama resimlerde görünmüyor anca kuruduktan sonra resmedebiliyorum şuan da böyleler meselaKaç gün var canım
Birisinde daha çok görünüyo6 günüm var, ben yaptığım gibi çizgi görüyorum ama resimlerde görünmüyor anca kuruduktan sonra resmedebiliyorum şuan da böyleler mesela
Erken gebelik testini denedin mi6 günüm var, ben yaptığım gibi çizgi görüyorum ama resimlerde görünmüyor anca kuruduktan sonra resmedebiliyorum şuan da böyleler mesela
İnşallah canım sabrına hayran kaldım idrar testi yapsaydın ya evdeeKızlar kızlaar bayramdan önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim bayramdan sonra sonuçlarıma baktırmaya gittiğimde testim yapılmamıştı.ve Ben hala regl olmadım üzerinden 17 gün geçti. 4 mayısa kadın doğuma randevum var onu bekliyorum. Dua edin inşallah hamileyimdir
Beni de ekler misin? Sat 9 bat 16Beni de ekler misin sat 17 nisan bat 14 mayıs
Hiç denemedim ama 2 günde bir testle takip edeyim diyorumErken gebelik testini denedin mi
Ay ben okumamamışımKız kaset test yapmazmıyım yaptım tabiki hemde 3 kere ama hepsinde negatifi gördüm en son test yaptığım gün 24 nisandı sağlık ocağındaki doktorada söyledim negatifi gördüm diye sen bi kadın doğuma git hamilede olabilirsin olmayadabilirsin dedi.
Evet o marka freely olan diğeri bebe timeBirisinde daha çok görünüyo