Allahım inşallah sağlıklıdır benimle kalır kuzum yaDüşük çıkacağını tahmin ediyordum evet hamilesinhem sevin hemde şuan için bu haberi kendine sakla iki gün sonra tekrar kan ver bakalım değerin artacak mı artışa göre kesinleşecek , korkma ama şöyle bir durum var sağlıklı bir gebelik değilse kimyasal olma ihtimali var sağlıklıysa artış gerçekleşecek ve tutunacak Allah'ın izniyle
Amin amiiin inşallaaaahAllahım inşallah sağlıklıdır benimle kalır kuzum yayüksek yüksek ilerler inşallah
Dün gece bi kaşık ağrısı yaşadım büyük ihtimal o zaman çatladı gecesi ilişki yaşandı bugün ve yarında deneyelim o zaman canımUc gun catlamayla birlikte degerlendirilmeli diye biliyorum oyle demisti ebru ceylan catlama oncesi catlama ve bir gun sonrasi seklinde
Aynen cok iyi olur tedbir bizden tevekkul allahtan insallah hayirli sonuclar alirsinDün gece bi kaşık ağrısı yaşadım büyük ihtimal o zaman çatladı gecesi ilişki yaşandı bugün ve yarında deneyelim o zaman canım
12 nisandı ama benim geç döllenme oluyor 2 tane kese oluşmadan düşüğüm varAmin amiiin inşallaaaahbat tarihi ne zamandı
İnşallah artık buraya hamileyim yazmayı nasip etsin Allah hepimize yaaAynen cok iyi olur tedbir bizden tevekkul allahtan insallah hayirli sonuclar alirsin
Amin insallahİnşallah artık buraya hamileyim yazmayı nasip etsin Allah hepimize yaa
Sat değil canım bat yani sıradaki regl tarihi ne zaman .. anladım bu sefer sağlıklı olur inşallah eğer yine düşük olursa mutlaka doktor sebebini araştırsın üç düşükten sonra problem ne diye bakarlar gitmelisin biliyorsun değil mi12 nisandı ama benim geç döllenme oluyor 2 tane kese oluşmadan düşüğüm var
SüperDün gece bi kaşık ağrısı yaşadım büyük ihtimal o zaman çatladı gecesi ilişki yaşandı bugün ve yarında deneyelim o zaman canım
En son 14 martta adet oldum oda düşük oldu işteSat değil canım bat yani sıradaki regl tarihi ne zaman .. anladım bu sefer sağlıklı olur inşallah eğer yine düşük olursa mutlaka doktor sebebini araştırsın üç düşükten sonra problem ne diye bakarlar gitmelisin biliyorsun değil mi
Her önlemde alındıysa bunun sağlıklı olma olasılığı yüksek o zaman umutsuz olma rabbim sağlıklı gebelik sonunda nasip etmiştir diye düşünüyorumEn son 14 martta adet oldum oda düşük oldu iştezaten şoktayım hemen nasıl hamile kaldım anlamadım evet biliyorum rahim filmi çektirdim gen testlerini yaptırdım. çok az pıhtılaşma olduğunu söylediler coraspirin verdiler.
Cok minik daha sağlıkla ilerler inşallah salı tekrar kan ver bakalımSonucum çıktı canım 9,93 hamilemiyim ben şimdi yoksa değer çok mu düşük
Hadi bakalım inşallah doktoruma yazdım yarın gel dediHer önlemde alındıysa bunun sağlıklı olma olasılığı yüksek o zaman umutsuz olma rabbim sağlıklı gebelik sonunda nasip etmiştir diye düşünüyorumkimyasaldan sonra ve rahim filminden sonraki gebelikler sağlıklı olurmuş ben geçen sene Mayıs 11 de kimyasal yaşadım bi daha hamile kalamadım sonra bende ve eşimde problem çıktı aktardan takviye aldık önce alternatif tıbba baş vurduk bir buçuk ay sonra hamilelik haberini aldık .. Allah beklenmedik zamanlarda gönderiyor bebişleri gerçekten
Teşekkür ederim canım
Yarın doktorum çağırdı bakalım ne diyecekCok minik daha sağlıkla ilerler inşallah salı tekrar kan ver bakalım
Evet 7+5 im şuan... Bu ay başında bende bu grupta takip ederken öğrendim arada geliyorum kim var kime ne oldu diye bakmayaHadi bakalım inşallah doktoruma yazdım yarın gel dedihamilemisin şimdi ay maşallah bol bol dua et bana hamişlerin duası kabul olur
Hım biraz daha bekliyim öyle gideyim o zaman hem değerimde artarEvet 7+5 im şuan... Bu ay başında bende bu grupta takip ederken öğrendim arada geliyorum kim var kime ne oldu diye bakmayadoktora gitmene gerek yok şuan aslında çok yeni kese yok hatta üç kere kan tahlili yaptır artış güzel gidiyorsa doktora git çünkü şimdi doktor bakacak rahim kalın ama regli içinde olabilir diyecek kan isteyecek sonra kanama olmazsa 10-15 gün sonra gel diyecek ama sen bilirsin