- 24 Aralık 2022
- 194
- 194
- 29
Tesadufen gordum mesajınızı, ben de isten ayrıldım hamileliğimi söyledikten kısa bir süre sonra bahaneler gostererek cıkartıldım. Arabulucuya basvurudk, sizinki sonuclandı mı ne kadar zamanda sonuclandı acaba?Askım zor zamanlardan geçiyorum eskıden pcden gırıyordum hemen grubuda yoklardım işten ayrılmak zorunda kaldım epey kavga ettık hamılelgımde one surduler hakaret ettıler on gundur evdeyım bu olay bizi maddı olarakta etkıledı malesef toparlanmaya çalışıyorum telefon dan da oldugu kadar ara ara bakmaya çalışıyorum sızlerden bırınden hamılelık haberı var mı dıye
Sonuclandı canım kıdem taz artı yıllık izinlerimi aldım ikinci arabulucu görüşmesinde halloldu belkı sen onlar cıkardıgı ıcın ıhbar da alabilirsin pesını bırakma %25 de avukat komisyonu aldı helali hoş olsunTesadufen gordum mesajınızı, ben de isten ayrıldım hamileliğimi söyledikten kısa bir süre sonra bahaneler gostererek cıkartıldım. Arabulucuya basvurudk, sizinki sonuclandı mı ne kadar zamanda sonuclandı acaba?
Çatlamış canım o zaman aynı koyulukta mıydı pekiÇatlamış galiba dimi kızlarrrdünkü yaptığım teste 2 çizgide koyuydu
Evet aynı koyuluştaydı kuzumÇatlamış canım o zaman aynı koyulukta mıydı peki
ne kadar daha devam etmeliyiz birlikteliğeÇatlamış canım o zaman aynı koyulukta mıydı peki
Senden önce ben çatlıcamOffff evet
Ben kıdem ve ihbarımı aldım ama yıllık iznimi almadım hamileyken boyle bır sey yasamak uzucu gercekten ve baska ıse girmek cok cok zor su an ozel sektorde bu durumda. O yüzden hakkımı arayacagım. Siz katıldınız mu toplantılara yoksa avukatınız mı katıldı sadeceSonuclandı canım kıdem taz artı yıllık izinlerimi aldım ikinci arabulucu görüşmesinde halloldu belkı sen onlar cıkardıgı ıcın ıhbar da alabilirsin pesını bırakma %25 de avukat komisyonu aldı helali hoş olsun
Bıgünü yarını mutlaka değerlendir canımne kadar daha devam etmeliyiz birlikteliğe
Şimdi dün yumurtladın, saatini bilemezsin yumurta kaçta çatladı. Bugün deperlendirdiğin içerde hazır bekleyecek, yarınkiler de büyük şans olacak. Yapabilirsen 3. Günü de yaparsın yapamazsan sorun deüil bencene kadar daha devam etmeliyiz birlikteliğe
Ay gittim ama daha çıkmadı yaNe oldu çıktı mııı gittin miiiii
Beta yok bunlarda yaAy gittim ama daha çıkmadı yabi testimşn sonucu çıktı ama hiçbirşey anlamadım baksanıza bi Eki Görüntüle 3240635 Eki Görüntüle 3240636 Eki Görüntüle 3240637
Evet yok anlamadım da bunu neden istedi sistemden bakıldığında beta içinde tahlil yazıyor ama o çıkmamış herhalde dahaBeta yok bunlarda ya
Tamam canım son 2 günü değerlendiricem sonra artık kendi haline salıcam hayırlısı olur inşallahŞimdi dün yumurtladın, saatini bilemezsin yumurta kaçta çatladı. Bugün deperlendirdiğin içerde hazır bekleyecek, yarınkiler de büyük şans olacak. Yapabilirsen 3. Günü de yaparsın yapamazsan sorun deüil bence
Ayrı düşer belki sonra takipte ol bakalım yada yaptırdığın hastaneyi bi araEvet yok anlamadım da bunu neden istedi sistemden bakıldığında beta içinde tahlil yazıyor ama o çıkmamış herhalde daha
Sonucum çıktı canım 9,93 hamilemiyim ben şimdi yoksa değer çok mu düşükAyrı düşer belki sonra takipte ol bakalım yada yaptırdığın hastaneyi bi ara
Düşük çıkacağını tahmin ediyordum evet hamilesinSonucum çıktı canım 9,93 hamilemiyim ben şimdi yoksa değer çok mu düşük
Uc gun catlamayla birlikte degerlendirilmeli diye biliyorum oyle demisti ebru ceylan catlama oncesi catlama ve bir gun sonrasi seklindene kadar daha devam etmeliyiz birlikteliğe