Evet o söylediğin Aralık civarı referansı yükseği de zarar düşüğü de zarar işte bende o yüzden ümitsizleşmiştim hatta dedm bu ayda bunları kullanacağım olmazsa takip bile yapmayacağım ovulasyon testi de işe yarıyor aklınızda olsun iki gebeliğimde de kullandım onlar dışında gebe kalamadım ilkinde kimyasal oldu nu sefer tuttu şükürler olsun yılmayın kızlar aradığımız çözümlerin illa biri işe yarıyor Rabbim yardım ediyorSanıem 30 ile.50 aradı olmalı adetliyken.Üstü çıkarsa da kalitesiz yumurtlama demekmiş
Ben hormonlara baktırdım bir sıkıntı çıkmadı canımProxyfemin yumurtalık çalıştıran hücre bölünmesini sağlayan pcosu olanlara bile fayda eden bir takviye bana ilk ayda fayda etti 10 gün falan kullandım ama öncesinde de çakşır kökü suyu deve dikeni ekstraktı ginseng ekstraktı ve yaban mersini ekstraktı kullandım onlara devam ederken proxyfemin i keşfettim .. bende pco çıktı e2 hormon düşüklüğü varmış eşimde ise varikosel çıktı proxyfemin dışında diğerlerini eşimde kullandı 2. Ay hamile kaldım şuan 7+6 haftalık hamileyim
Ahaha Şahin bakışlım beeeeeBüyük ihtimal bende gölgeyi gördüğümde senin kadardı betam çünkü ilk gölgeyi şaşı oldum görmeye çalışırkeno derece yoktu aslında ama ben gördüm
Pilot olsam yeridir vallaAhaha Şahin bakışlım beeeeeŞahin bakışlılar online
Bu hangi test canım 9 betayı görmüşEki Görüntüle 3240555
Ben artık me düşüneceğimi şaşırdım daha önceki testlerimde hayalet çizgisi mi falan derken gördüm. kan testi vermeye gittim negatif çıktı. 6 gün geçti regl olmayınca gene test yaptım sonuç buay Ben gaipten çizgiler mi görüyorum artık.
Sana söylediğim şeyler sadece hormonları bozuk olanlara verilmiyor proxyfemin vitamin takviyesi zaten pcolu olanlara bile işe yarıyor çünkü hücre bölünmesini destekliyor sebepsiz infertilite içinde faydalı anlayacağınBen hormonlara baktırdım bir sıkıntı çıkmadı canım
Bu hangi test canım 9 betayı görmüş
Bu tatlımEki Görüntüle 3240555
Ben artık me düşüneceğimi şaşırdım daha önceki testlerimde hayalet çizgisi mi falan derken gördüm. kan testi vermeye gittim negatif çıktı. 6 gün geçti regl olmayınca gene test yaptım sonuç buay Ben gaipten çizgiler mi görüyorum artık.
İnş canım bu ay ben de soğan kürü yapacağım reglin 3. Günü bitmesini bekliyorum. Ben bitince 1 hafta sonra 14 gün yapacağımSelam kızlar nisan ayında negatif sonuç alıp Mayıs ayında buraya tekrar bıkmadan usanmadan geldiminşallah bir gün gönlümüzden geçen olur nisan ayı regl den sonra 10 gün soğan suyu kürü içtim ve bu hafta yumurtlama haftam inşallah bir gün buraya umut verici bir yorum bırakabilirim
Soğan kürünün tadı çok u kötü kuzumSelam kızlar nisan ayında negatif sonuç alıp Mayıs ayında buraya tekrar bıkmadan usanmadan geldiminşallah bir gün gönlümüzden geçen olur nisan ayı regl den sonra 10 gün soğan suyu kürü içtim ve bu hafta yumurtlama haftam inşallah bir gün buraya umut verici bir yorum bırakabilirim
Soğuyunca içersen mide bulandırıcı ama ılıkken içersen tadı çok yoğun kötü değil hatta son zamanlarda tadı bitki çayı gibi gelmeye başlamıştıSoğan kürünün tadı çok u kötü kuzum
Ben 10. Günde bıraktım yumurtlama dönemim geldiği için ama içimden bi his devam et bir kaç gün daha diyor bilemiyorum kararsız kaldım .İnş canım bu ay ben de soğan kürü yapacağım reglin 3. Günü bitmesini bekliyorum. Ben bitince 1 hafta sonra 14 gün yapacağım
Yani yumurtlamanı takip ediyor musunBen 10. Günde bıraktım yumurtlama dönemim geldiği için ama içimden bi his devam et bir kaç gün daha diyor bilemiyorum kararsız kaldım .
Aynen bana da bitki çayı gibi geldiSoğuyunca içersen mide bulandırıcı ama ılıkken içersen tadı çok yoğun kötü değil hatta son zamanlarda tadı bitki çayı gibi gelmeye başlamıştı
Yok marka olarakBu tatlım
Evet takip etmeye çalışıyorum . Bundan 3 ay önce gebelik planlamaya başladık ve gebelik düşündüğüm ay tek yumurtalığımdapolikistik overim olduğunu öğrendim hiçbir belirtim yoktu adetim düzenliydi ta ki öğrenene kadar döngüm 26-30-32 olarak değişti sadece yumurtlama haftamda olduğumu biliyorum günümü net bilmiyorum o yüzdenYani yumurtlamanı takip ediyor musun
9 aydır kullanıyorum ovulasyon testi.bende pko var mecbur kullanmam lazım ama stres yapıyor.Ben tedaviye başladım 3 aydır femara başlayacam bu ay inşallah.adeti bekliyorum olmuyor dokyorsuz.yumırtam kalitesiz.olmıyırEvet o söylediğin Aralık civarı referansı yükseği de zarar düşüğü de zarar işte bende o yüzden ümitsizleşmiştim hatta dedm bu ayda bunları kullanacağım olmazsa takip bile yapmayacağım ovulasyon testi de işe yarıyor aklınızda olsun iki gebeliğimde de kullandım onlar dışında gebe kalamadım ilkinde kimyasal oldu nu sefer tuttu şükürler olsun yılmayın kızlar aradığımız çözümlerin illa biri işe yarıyor Rabbim yardım ediyor
Takviye olarak ne kullanıyorsun ilaç değil takviye9 aydır kullanıyorum ovulasyon testi.bende pko var mecbur kullanmam lazım ama stres yapıyor.Ben tedaviye başladım 3 aydır femara başlayacam bu ay inşallah.adeti bekliyorum olmuyor dokyorsuz.yumırtam kalitesiz.olmıyır