Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanıem 30 ile.50 aradı olmalı adetliyken.Üstü çıkarsa da kalitesiz yumurtlama demekmiş
Evet o söylediğin Aralık civarı referansı yükseği de zarar düşüğü de zarar işte bende o yüzden ümitsizleşmiştim hatta dedm bu ayda bunları kullanacağım olmazsa takip bile yapmayacağım ovulasyon testi de işe yarıyor aklınızda olsun iki gebeliğimde de kullandım onlar dışında gebe kalamadım ilkinde kimyasal oldu nu sefer tuttu şükürler olsun yılmayın kızlar aradığımız çözümlerin illa biri işe yarıyor Rabbim yardım ediyor

Ben hormonlara baktırdım bir sıkıntı çıkmadı canım

Bu hangi test canım 9 betayı görmüş

Ben hormonlara baktırdım bir sıkıntı çıkmadı canım
Sana söylediğim şeyler sadece hormonları bozuk olanlara verilmiyor proxyfemin vitamin takviyesi zaten pcolu olanlara bile işe yarıyor çünkü hücre bölünmesini destekliyor sebepsiz infertilite içinde faydalı anlayacağın

İnş canım bu ay ben de soğan kürü yapacağım reglin 3. Günü bitmesini bekliyorum. Ben bitince 1 hafta sonra 14 gün yapacağım

Rabbim tüm listeyi gebelik emojisiyle doldurmayı nasip etsin inşallah takipte olacağım sizi Nisan ayından tanıdığım heyecanla pozitiflelerini görmeyi beklediğim arkadaşlarım var aranızda ama kimin testini pozitif görsem çok mutlu oluyorum Allah'ım hepinize çift çizgiyi sağlıklı gebelikleri nasip etsin en hayırlısının kolay olanından inşallah hayırlı olsun topik şekerler

Soğan kürünün tadı çok u kötü kuzum

Yani yumurtlamanı takip ediyor musun
Evet takip etmeye çalışıyorum . Bundan 3 ay önce gebelik planlamaya başladık ve gebelik düşündüğüm ay tek yumurtalığımdapolikistik overim olduğunu öğrendim hiçbir belirtim yoktu adetim düzenliydi ta ki öğrenene kadar döngüm 26-30-32 olarak değişti sadece yumurtlama haftamda olduğumu biliyorum günümü net bilmiyorum o yüzden

9 aydır kullanıyorum ovulasyon testi.bende pko var mecbur kullanmam lazım ama stres yapıyor.Ben tedaviye başladım 3 aydır femara başlayacam bu ay inşallah.adeti bekliyorum olmuyor dokyorsuz.yumırtam kalitesiz.olmıyır

Takviye olarak ne kullanıyorsun ilaç değil takviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…