Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hım biraz daha bekliyim öyle gideyim o zaman hem değerimde artar yok yok sabredemem ben giderim sağlıkla al kucağına inşallah canım
Sabretmek çok zor evet bende kese gözükmeden gitmem dedim hatta dedim Kalp zmanı gideyim ama nerdeee ama senin gerçekten çok erken beta binleri bulduğunda gitmiştim ben canım üç kere kan tahlili yaptırdım üçer gün arayla o zaman doktor randevusu aldım da gittim yine kese yoktu

Ben bugün yine test yaptım 11.gün olsa kesin çıkar diye. Bir de 5-6 saattir idrarım birikmişti yapayım dedim ama yine negatif. Kürtajdan sonra ilk ciddi denememizdi. Geçen ay yumurtlama zamanının geçtiğini bile bile öylesine denemiştim ondan umudum yoktu ama şu an çok üzüldüm moralim aşırı bozuk

canım inşallah geç döllenmedir en son adetin düşük olduğu için döngün değişmiş olabilir bende şimdi kaç haftalığım bilmiyorum doktora gidince öğreneceğim

Proxyfemin alsana bu ay her gün bir yada ik saşe iç yumurtlama sonrasına kadar bana kesin o fayda etti çünkü ondan önce kullandıklarımla hamile Kalamıştım

hayırlı vakitte sağlıkla olur inşallah canınız saolsun elbet olur bebek

O ne? Ne işe yarıyor
Proxyfemin yumurtalık çalıştıran hücre bölünmesini sağlayan pcosu olanlara bile fayda eden bir takviye bana ilk ayda fayda etti 10 gün falan kullandım ama öncesinde de çakşır kökü suyu deve dikeni ekstraktı ginseng ekstraktı ve yaban mersini ekstraktı kullandım onlara devam ederken proxyfemin i keşfettim .. bende pco çıktı e2 hormon düşüklüğü varmış eşimde ise varikosel çıktı proxyfemin dışında diğerlerini eşimde kullandı 2. Ay hamile kaldım şuan 7+6 haftalık hamileyim

O ne? Ne işe yarıyor
İki senedir olmuyordu bizimde geçen sene kimyasal düşük yaşadım bi daha o bile tekrarlamadı doktor tedavisine başlayalım dedik sorunları öğrendik sonra alternatif tıpı önce deneyelim doğal olmazsa tedavi oluruz dedik şükürler olsun ikinci ayda doğal yolla hamile kaldım

Merhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü

Kendi takibimi yapayım o zaman test biriktireyim ben evde en iyisi öyle takip edeyim bari

canım inşallah geç döllenmedir en son adetin düşük olduğu için döngün değişmiş olabilir bende şimdi kaç haftalığım bilmiyorum doktora gidince öğreneceğim
zaten olduğundan uzun sürmüştü son adetim değişmiştir inşallahta sağlıklı olur bu seferki Maşallah sana kan testi verdin mi sen kaç çıktı beta değerin

E2 değerin adetliyken kaç çıktı canım

İhtimali bile yok canım

Kendi takibimi yapayım o zaman test biriktireyim ben evde en iyisi öyle takip edeyim bari
Evet en mantıklısı o aslında ben bir hafta önce koyulaşma takibi yaptım evde sonra kan takibine geçtim doktora gitmek için acele etme çok çok erken çünkü değerin bi 500 civarı olsaydı git derdim ama baya düşük yavrum en güzeli tatlı tatlı çizgi koyulaşması takibi sonra kan yükseliş sonra kese sonra kalp sırayla geliyor hepsi ya aslında en güzeli battan sonra test yapmak ama biz aceleci annelerin kaderi bu sanırım bende reglime yedi gün kala testte gölge gördüm gün gün daha belirgin hale gelmesini takip ettim tam 11 beta 7-8 ovulasyon testi yaptım evde üç kere de kan tahlili

Sende erken öğrenmişsin ay günler geçmemiştir bende öyle yapayım o zaman iki günde bi darlarım ben sizi artık

23 çıktı yanlış hatırlamıyorsam normalden düşüktü yani
Sanıem 30 ile.50 aradı olmalı adetliyken.Üstü çıkarsa da kalitesiz yumurtlama demekmiş

Sende erken öğrenmişsin ay günler geçmemiştir bende öyle yapayım o zaman iki günde bi darlarım ben sizi artık
Büyük ihtimal bende gölgeyi gördüğümde senin kadardı betam çünkü ilk gölgeyi şaşı oldum görmeye çalışırken o derece yoktu aslında ama ben gördüm

Selam kızlar nisan ayında negatif sonuç alıp Mayıs ayında buraya tekrar bıkmadan usanmadan geldim inşallah bir gün gönlümüzden geçen olur nisan ayı regl den sonra 10 gün soğan suyu kürü içtim ve bu hafta yumurtlama haftam inşallah bir gün buraya umut verici bir yorum bırakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…