Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eczane arıyorum şuanama adet olucakmışım hissi var sürekli normalmi
O his belki korkudandır belkide gerçekten olacaksındır ama o his hamilelik varken bile oluyor hafif tatlı ağrılar oluyor inşallah bebiş vardır bekliyorum dualarla katıl sende aramıza

O his belki korkudandır belkide gerçekten olacaksındır ama o his hamilelik varken bile oluyor hafif tatlı ağrılar oluyor inşallah bebiş vardır bekliyorum dualarla katıl sende aramıza
İnşallahhhhnöbetçi eczaneler hepsi uzak napıcam ya merak ettim

Kızlar bir şy soracağım yaşayan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Dün regl oldum ve doğum kontrol hapının ilkini aldım. Bugün çok ağrım oldu kasığımda belime vuran. Sonra tuvalette baktım, içimden beyaza çalar et parçası çıkmış. Bir ucu kopmuş bir yerden gibi sanki kırmızı ve damarlıydı, uzun ip gibi et vardı bir yanında. Böyle bir şey yaşayan var mı? Nedir bu biraz ürküttü. Kist mi attım caba.

1 nisanda adet oldum 6 Nisan bitti şimdi uygulama 29 olarak gösteriyor batı ama ben 1 Nisan olarak bakıyorum normalde 22 sinde hasta oluyorum marta gecikti 1 nisanda oldum şuan ne zaman olucam bilmiyorum ama grip oldum
Hayırlısı olsun bitanem ama ben 2 gün önce adet oldum hamileymişim gibi belirtilerim olmasına rağmen. Vücud kendini hazırlıyorda olabilir hayırlısı olsun

Çatlamış galiba dimi kızlarrrdünkü yaptığım teste 2 çizgide koyuydu

Eklentiler

• image.jpg
    197,8 KB · Görüntüleme: 32
  • image.jpg
    184,3 KB · Görüntüleme: 26
  • image.jpg
    149,6 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Merhaba reglime 10 gün varken bel ağrısı yaşadım 5 6 gün sürdü adet olacakmısım gibi bide ara ara kasıklarımda batma oluyordu gögüs hassasıyetım cok yok hafıf arada yanlarından bır sızlama oluyor ama bel ağrım hep oldu akıntım seffaf ılk baslarda sarı gıbıydı reglıme 5 gun varken test yaptım negatıf cıktı erken mı acaba test ıcın? Sat 30 mart bat 4 mayıs

Ben elendim canım ekleyebilirsin.

Nisandan buraya transfer oldum sat 30 Nisan bat 30 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…