Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Askım zor zamanlardan geçiyorum eskıden pcden gırıyordum hemen grubuda yoklardım işten ayrılmak zorunda kaldım epey kavga ettık hamılelgımde one surduler hakaret ettıler on gundur evdeyım bu olay bizi maddı olarakta etkıledı malesef toparlanmaya çalışıyorum telefon dan da oldugu kadar ara ara bakmaya çalışıyorum sızlerden bırınden hamılelık haberı var mı dıye ☺️
Tesadufen gordum mesajınızı, ben de isten ayrıldım hamileliğimi söyledikten kısa bir süre sonra bahaneler gostererek cıkartıldım. Arabulucuya basvurudk, sizinki sonuclandı mı ne kadar zamanda sonuclandı acaba?

Tesadufen gordum mesajınızı, ben de isten ayrıldım hamileliğimi söyledikten kısa bir süre sonra bahaneler gostererek cıkartıldım. Arabulucuya basvurudk, sizinki sonuclandı mı ne kadar zamanda sonuclandı acaba?
Sonuclandı canım kıdem taz artı yıllık izinlerimi aldım ikinci arabulucu görüşmesinde halloldu belkı sen onlar cıkardıgı ıcın ıhbar da alabilirsin pesını bırakma %25 de avukat komisyonu aldı helali hoş olsun

Sonuclandı canım kıdem taz artı yıllık izinlerimi aldım ikinci arabulucu görüşmesinde halloldu belkı sen onlar cıkardıgı ıcın ıhbar da alabilirsin pesını bırakma %25 de avukat komisyonu aldı helali hoş olsun
Ben kıdem ve ihbarımı aldım ama yıllık iznimi almadım hamileyken boyle bır sey yasamak uzucu gercekten ve baska ıse girmek cok cok zor su an ozel sektorde bu durumda. O yüzden hakkımı arayacagım. Siz katıldınız mu toplantılara yoksa avukatınız mı katıldı sadece

ne kadar daha devam etmeliyiz birlikteliğe
Şimdi dün yumurtladın, saatini bilemezsin yumurta kaçta çatladı. Bugün deperlendirdiğin içerde hazır bekleyecek, yarınkiler de büyük şans olacak. Yapabilirsen 3. Günü de yaparsın yapamazsan sorun deüil bence

Ne oldu çıktı mııı gittin miiiii
Ay gittim ama daha çıkmadı ya 🥹 bi testimşn sonucu çıktı ama hiçbirşey anlamadım baksanıza bi 🙈🙈🙈
03877E66-E17E-4842-BF7E-5B7BF815B0FC.png
99230866-27B5-4486-8B04-52EA4218E23A.png
85AE08AB-DECD-462B-A17D-A32E1457F162.png

Şimdi dün yumurtladın, saatini bilemezsin yumurta kaçta çatladı. Bugün deperlendirdiğin içerde hazır bekleyecek, yarınkiler de büyük şans olacak. Yapabilirsen 3. Günü de yaparsın yapamazsan sorun deüil bence
Tamam canım son 2 günü değerlendiricem sonra artık kendi haline salıcam hayırlısı olur inşallah 💕

Evet yok anlamadım da bunu neden istedi sistemden bakıldığında beta içinde tahlil yazıyor ama o çıkmamış herhalde daha 🙄🙄
Ayrı düşer belki sonra takipte ol bakalım yada yaptırdığın hastaneyi bi ara

Sonucum çıktı canım 9,93 hamilemiyim ben şimdi yoksa değer çok mu düşük
Düşük çıkacağını tahmin ediyordum evet hamilesin 🤗 hem sevin hemde şuan için bu haberi kendine sakla iki gün sonra tekrar kan ver bakalım değerin artacak mı artışa göre kesinleşecek , korkma ama şöyle bir durum var sağlıklı bir gebelik değilse kimyasal olma ihtimali var sağlıklıysa artış gerçekleşecek ve tutunacak Allah'ın izniyle 🤗🤗🤗

X