Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekler misiniz sat 20 mart bat 15 nisan
Canım
beNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
Benide ekler misiniz sat:23 Mart bat:19 Nisan

3 saat benim de farklılık oluştu yinede bence yumurtlama olduysa da olmasaydıysada 1dolu 1 boŞ gidecem başka çare yok
Eveet sen işini şansa bırakma mutlaka bir dolu bir boş değerlendir

Kızlar sat nisan olup belirti gören var mı iki gündür mide bulantım var dün de bugün de bu saatlerde kustum

Kızlar sat nisan olup belirti gören var mı iki gündür mide bulantım var dün de bugün de bu saatlerde kustum
Normalde bat 1-5 mart arası ama ben hala ovülasyon testinde pik görmedim. Yumurtlama ağrıları ve akıntısı yaşıyorum ama pik yok dün gecede mide bulantısından uyuyamadım ama birşey dokundu herhalde

Normalde bat 1-5 mart arası ama ben hala ovülasyon testinde pik görmedim. Yumurtlama ağrıları ve akıntısı yaşıyorum ama pik yok dün gecede mide bulantısından uyuyamadım ama birşey dokundu herhalde
Ben adet bittiği günden beri deniyorum adetten bir gün önce de denemiştik. Adetim normalden çok az oldu hem miktar hem gün olarak. İki gündür ovülasyon testiyle bakıyorum yumurtlama yok ama dediğim gibi kasık ağrısı bulantı ve kusma var yarın beta versem çıkar mı acaba

Normalde bat ne zaman. Bide evde testte görmeden kan verme bence

Bende daha yumurtlama görmediğim halde test yaptım

Eklentiler

• 0BDCE7AE-5CA1-4AB3-A573-A20697832FE2.png
    432,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 55F94537-D9D1-4B89-954E-D5B83ECC581A.png
    404 KB · Görüntüleme: 62
İyi akşamlar hanımlar hayırlı ramazanlar.dün çatlatma iğnemi oldum değerlendirme aşamasındayım sonra beklemek kalıyor

Daha pik olmamış canım 2 güne olur gibi

Eki Görüntüle 3221445 Kızlar bugünkü ovülasyon testim, sizce hangi günleri değerlendirmeliyim? Dün bayağı silikti yumurtlamaya daha var diye düşünüp değerlendirmedik.
Sonraki testlerim bu şekilde tek testin oldugu dün ve iki test olan bugünkü testlerim. Belirginleşmeden silikleşmeye başladı neden olabilir

Eklentiler

• 20230322_193634.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 20230323_181214.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…