Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben öyle şandım yok cnm sahur hazırlayacm mecbur eşim çocuklar kalkacak sahura 3saatlik uyku yeterli olurmuki yâa sahura kalkınca ölçsem bu hafta önmli
Her gün aynı saatte ölçüm olması önemli canım

Beni de ekler misiniz sat 20 mart bat 15 nisan

canım yumurta akı kıvamı akıntısının sabahısı doktora gittim, daha yumoşlarım 17-18 mm-di, doktor akıntı pms dönemine girdiğşnş olgunlaşmaya başladığını söyledi, 21 mart o akıntıyı gördüm, 24ü çatlama iğnesi olucam,akıntıdan 1 hafta sonraya kadar denemeye devam etmek lazımmış

15 mart regl 11 nisan bat. Beni de yazar mısın?

Ovulasyon testini alt alta koyup foto çekenler nasıl yapıyorsunuz? Ben 3 tane yaptım şimdiye kadar. Az önce baktım pik olan testi zor ayırt ettim. Banyo dolabında tuttuğum için mi böyle oldu acaba?

Bende geldim Nisan ayına ama benimki tüp bebek..nasıl yol beni bekliyor bilmiyorum
Merak ettiğin bişey varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim aşılama tedavisi oluyorum tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz doktoruma baya soru sordum durum hakkında sağolsun sıkılmadan cevapladı o da

Ovülasyon testi almıştım dün geldi iki gün öylesine denedim ama düşük çıktı dönem gelmiş ve bitmiş

Merak ettiğin bişey varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim aşılama tedavisi oluyorum tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz doktoruma baya soru sordum durum hakkında sağolsun sıkılmadan cevapladı o da
Sağol canım..ben artık gitdim doktora öğrendim süreci.Allah sevindirsin bizleri

bnde ondan dedim cnm bekliyecem bakalım ateş yanıltacak gibi ramazan gelince değişti herşey
Benimde şaşırdı şuan ateş tablom 8.30da ölçerdim 11.40da ölçtüm böyle devam edicem artık 1 saatlik uykuyla ölçmekte yanlış sonuç verirdi

Benimde şaşırdı şuan ateş tablom 8.30da ölçerdim 11.40da ölçtüm böyle devam edicem artık 1 saatlik uykuyla ölçmekte yanlış sonuç verirdi
3 saat benim de farklılık oluştu yinede bence yumurtlama olduysa da olmasaydıysada 1dolu 1 boŞ gidecem başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…