Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah çatlar kuzum
Merhaba bu ay ilk denememiz adet bittiği günden itibaren iki güne deniyoruz. Ovülasyon testi fe sipariş ettim bu ay olmazsa diye. Uygulamalara göre 21i yumurtlama günüm denemek için testle baktım ama silik çizgi çıktı yani ovülasyona göre yumurtlama döneminde değilim. Haftasonu şiddetli kaşık ağrım olmuştu muhtemelen o gün yumurtladım. Net bilgi yok. En erken ne zaman gebelik belirtisi olur. Kasıkta batma, baş dönmesi ve hafif bulantım var

Merhaba bu ay ilk denememiz adet bittiği günden itibaren iki güne deniyoruz. Ovülasyon testi fe sipariş ettim bu ay olmazsa diye. Uygulamalara göre 21i yumurtlama günüm denemek için testle baktım ama silik çizgi çıktı yani ovülasyona göre yumurtlama döneminde değilim. Haftasonu şiddetli kaşık ağrım olmuştu muhtemelen o gün yumurtladım. Net bilgi yok. En erken ne zaman gebelik belirtisi olur. Kasıkta batma, baş dönmesi ve hafif bulantım var
Ovulasyon testlerine inanın uygulamalar yanlış oluyor ☺️

NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
:KK200: :KK200: :KK200:
ANNE ADAYISATBATDURUM
cans16 cans16 5 MART🤰🏼
@Feryasu2 MART1 NİSAN🍀🐞
@Leylifer024 MART1-2 NİSAN🍀🐞
@mervee9875 MART20 NİSAN🍀🐞
@Hayirlisi1235 MART4 NİSAN🍀🐞
M Marryyj 29 ARALIK🍀🐞
@Suyolu015 MART3 NİSAN🍀🐞
@turuncuuu123 ŞUBAT22 MART🔴
@edahandro7 MART1 NİSAN🍀🐞
L A L L A L 3 MART5 NİSAN🍀🐞
@garfiuss6 MART3 NİSAN🍀🐞
@gossipbusra2 MART28 MART🍀🐞
@evremm227 MART1 NİSAN🍀🐞
@Niqu5 MART5 NİSAN🍀🐞
@ZeyElif5-6 NİSAN🍀🐞
M Marryyj 7 MART🍀🐞
@Anac ana7 MART1 NİSAN🍀🐞
@suyesili15 MART1 NİSAN🍀🐞
@rosalinel4 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mrvpearl9 MART3 NİSAN🍀🐞
@aynurland8 MART11 NİSAN🍀🐞
@Tuttyy8 MART7 NİSAN🍀🐞
@caglaaaaaa8 MART9 NİSAN🍀🐞
@fztbsr26 ŞUBAT24 MART🍀🐞
@htmcicegi10 MART5 NİSAN🍀🐞
@Feyzacim11 MART6 NİSAN🍀🐞
C cnlrm 14 MART8 NİSAN🍀🐞
@Jinnn11 MART11 NİSAN🍀🐞
@mucizebekliyorum111 MART8 NİSAN🍀🐞
@Hasretimm12312 MART9 NİSAN🍀🐞
E Eymennnannesi 20 MART18 NİSAN🍀🐞
@kakulelib21 MART15 NİSAN🍀🐞
@Asli Miraz11 MART5 NİSAN🍀🐞
@karsumaran8 MART6 NİSAN🍀🐞
@BirMucizeOlsunb17 MART11 NİSAN🍀🐞
@kayra120916 MART11 NİSAN🍀🐞
@mlh513 MART10 NİSAN🍀🐞
@simurgggg12 MART8 NİSAN🍀🐞
fnd_50 fnd_50 17 MART🍀🐞
@Ustaozlem17 MART15 NİSAN🍀🐞
@leblebii1919 MART15 NİSAN🍀🐞
BinevsJade BinevsJade 13 MART31 MART🍀🐞
@beyons14 MART9 NİSAN🍀🐞
@heyssu5 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mervenur27720 MART17 NİSAN🍀🐞
@merveozel7 MART7 NİSAN🍀🐞
@birbebekhikayesi19 MART16 NİSAN🍀🐞
@fatsek18 MART16 NİSAN🍀🐞
B Benbenmiyim 7 MART4 NİSAN🍀🐞
@melegim can21 MART18 NİSAN🍀🐞
@Pasiphea21 MART17 NİSAN🍀🐞
@BethLegends21 MART21 NİSAN🍀🐞
@bendiyebiri111 MART8 NİSAN🍀🐞
@Nypmha20 MART14 NİSAN🍀🐞
cans16 cans16 canim beni de eklermisin. Bat 20 mart sat 20 nisan.
Bu ay ilk kez femara kullanacağım. İnşallah bu ay son olur hepimiz için 🤲🏻🥲

Canım yaa ramazanda ateşi ne zaman ölçeriz ben 6buçuk civarı ölçüyordum sahura kalkacaz nasıl yapmalıyım
Onu bilemicem kuzum ya ama 3-4 saat uyuma boşluğun olacaksa sahurdan sonra sıkıntı olmaz bence. Ben sahursuz tutacağım gibi duruyor yoksa çok zorlanıcam oğlum var sabah zaten çok erken kalkıyorum okul için. Sahurun verdiği manevi huzuru da çok severim normalde ama haftaiçi sahursuz tutarım galiba

Onu bilemicem kuzum ya ama 3-4 saat uyuma boşluğun olacaksa sahurdan sonra sıkıntı olmaz bence. Ben sahursuz tutacağım gibi duruyor yoksa çok zorlanıcam oğlum var sabah zaten çok erken kalkıyorum okul için. Sahurun verdiği manevi huzuru da çok severim normalde ama haftaiçi sahursuz tutarım galiba
Ben öyle şandım yok cnm sahur hazırlayacm mecbur eşim çocuklar kalkacak sahura 3saatlik uyku yeterli olurmuki yâa sahura kalkınca ölçsem bu hafta önmli

Kuzum duphaston regl den sonra 16. Günde başlanıyor. Ben bilemedim bu durumunu ya bir doktora gitsen baktırsan rahme iyi olur aslında
Canım ben duphastonu her ayın 30 unda alıyordum. 15 gibi adet oluyodum duphastonu adet düzensizliği için uzun uzun aylar kullandım ondan ama adet olamadım bu sefer doğru düzgün çok değişik🥹 ve şuan doktorla görüşemiyorum..

Kızlar kızlar hele bakın ben bugün doktora gittim âdetin biteli iki gün oldu. Bugün baktı bir yumurta gelişmiş dedi 18mm sizce ne zaman çatlar hangi günleri degerlendirmeliyim

Canım nasıl kullandin daha doğrusu ne zaman başladın âdetin kaçıncı gün u ve kaç gün içtin bende iki yıldır kullanmaya korkuyorum bu ay başladı m
Ben adet bittikten sonra başladım mecbur adet olmam lazım Dı adet günümde geçmişti sabah akşam aç karınla içiyordum tadı çok kötü değil ama adet olamadım sıkıntı o 70 gün

Kızlar kızlar hele bakın ben bugün doktora gittim âdetin biteli iki gün oldu. Bugün baktı bir yumurta gelişmiş dedi 18mm sizce ne zaman çatlar hangi günleri degerlendirmeliyim
Bence her gününü değerlendir bide akıntını takip et

Ben adet bittikten sonra başladım mecbur adet olmam lazım Dı adet günümde geçmişti sabah akşam aç karınla içiyordum tadı çok kötü değil ama adet olamadım sıkıntı o 70 gün
Canim bak gün bu çok önemli soğan kürü âdet sökmek için değil düzene koymak için. İbrahim Saraçoğlu âdet bittikten sonra ikinci gün başlayın on beş gün için diyor şen yanlış zamanlama ile daha da uzatmissin

Canim bak gün bu çok önemli soğan kürü âdet sökmek için değil düzene koymak için. İbrahim Saraçoğlu âdet bittikten sonra ikinci gün başlayın on beş gün için diyor şen yanlış zamanlama ile daha da uzatmissin
Belki de ama bıraktım ben onu

Kızlar merhaba, acil sormak istiyorum 13 martta çatlatma iğnesi vuruldum üç gün sonra progesterona başladım ve ara ara kramplarm vardı ama bugün karnımda mi kasiklarimda da mı anlamıyorum bir şiddetli ağrı var ki batmalar çok fazla kalkarken otururken zorlanıyorum ellim sürekli karnımda iştahım kesilmiş adetime 8.gun var yardım edin kızlar böyle olan var mı ya da sizce neyden oluyor?

X