- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
İnşAllah zorla yedimİnşallah çatlar kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah zorla yedimİnşallah çatlar kuzum
Merhaba bu ay ilk denememiz adet bittiği günden itibaren iki güne deniyoruz. Ovülasyon testi fe sipariş ettim bu ay olmazsa diye. Uygulamalara göre 21i yumurtlama günüm denemek için testle baktım ama silik çizgi çıktı yani ovülasyona göre yumurtlama döneminde değilim. Haftasonu şiddetli kaşık ağrım olmuştu muhtemelen o gün yumurtladım. Net bilgi yok. En erken ne zaman gebelik belirtisi olur. Kasıkta batma, baş dönmesi ve hafif bulantım varİnşallah çatlar kuzum
Ovulasyon testlerine inanın uygulamalar yanlış oluyorMerhaba bu ay ilk denememiz adet bittiği günden itibaren iki güne deniyoruz. Ovülasyon testi fe sipariş ettim bu ay olmazsa diye. Uygulamalara göre 21i yumurtlama günüm denemek için testle baktım ama silik çizgi çıktı yani ovülasyona göre yumurtlama döneminde değilim. Haftasonu şiddetli kaşık ağrım olmuştu muhtemelen o gün yumurtladım. Net bilgi yok. En erken ne zaman gebelik belirtisi olur. Kasıkta batma, baş dönmesi ve hafif bulantım var
Benim uygulamayla aynı gidiyor ovü kızOvulasyon testlerine inanın uygulamalar yanlış oluyor
Oy maşallah ne güzelBenim uygulamayla aynı gidiyor ovü kız
Bnmde ateşim düşük düne baka 3 saatlik uykuyla ölçtüm gece geç uyudum ondanmıkiİnşAllah zorla yedim
cans16 canim beni de eklermisin. Bat 20 mart sat 20 nisan.NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN M Marryyj 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN L A L 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN M Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN @Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN C cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN @Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN E Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN @BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN @kayra1209 16 MART 11 NİSAN @mlh5 13 MART 10 NİSAN @simurgggg 12 MART 8 NİSAN fnd_50 17 MART @Ustaozlem 17 MART 15 NİSAN @leblebii19 19 MART 15 NİSAN BinevsJade 13 MART 31 MART @beyons 14 MART 9 NİSAN @heyssu 5 MART 4 NİSAN @Mervenur277 20 MART 17 NİSAN @merveozel 7 MART 7 NİSAN @birbebekhikayesi 19 MART 16 NİSAN @fatsek 18 MART 16 NİSAN B Benbenmiyim 7 MART 4 NİSAN @melegim can 21 MART 18 NİSAN @Pasiphea 21 MART 17 NİSAN @BethLegends 21 MART 21 NİSAN @bendiyebiri1 11 MART 8 NİSAN @Nypmha 20 MART 14 NİSAN
Olabilir uyuma kalitesi de önemliBnmde ateşim düşük düne baka 3 saatlik uykuyla ölçtüm gece geç uyudum ondanmıki
Onu bilemicem kuzum ya ama 3-4 saat uyuma boşluğun olacaksa sahurdan sonra sıkıntı olmaz bence. Ben sahursuz tutacağım gibi duruyor yoksa çok zorlanıcam oğlum var sabah zaten çok erken kalkıyorum okul için. Sahurun verdiği manevi huzuru da çok severim normalde ama haftaiçi sahursuz tutarım galibaCanım yaa ramazanda ateşi ne zaman ölçeriz ben 6buçuk civarı ölçüyordum sahura kalkacaz nasıl yapmalıyım
Yarın belli olur artık cnmOlabilir uyuma kalitesi de önemli
Ben öyle şandım yok cnm sahur hazırlayacm mecbur eşim çocuklar kalkacak sahura 3saatlik uyku yeterli olurmuki yâa sahura kalkınca ölçsem bu hafta önmliOnu bilemicem kuzum ya ama 3-4 saat uyuma boşluğun olacaksa sahurdan sonra sıkıntı olmaz bence. Ben sahursuz tutacağım gibi duruyor yoksa çok zorlanıcam oğlum var sabah zaten çok erken kalkıyorum okul için. Sahurun verdiği manevi huzuru da çok severim normalde ama haftaiçi sahursuz tutarım galiba
Canım nasıl kullandin daha doğrusu ne zaman başladın âdetin kaçıncı gün u ve kaç gün içtin bende iki yıldır kullanmaya korkuyorum bu ay başladı mValla ben yan etkisini gördüm resmen
Canım ben duphastonu her ayın 30 unda alıyordum. 15 gibi adet oluyodum duphastonu adet düzensizliği için uzun uzun aylar kullandım ondan ama adet olamadım bu sefer doğru düzgün çok değişik ve şuan doktorla görüşemiyorum..Kuzum duphaston regl den sonra 16. Günde başlanıyor. Ben bilemedim bu durumunu ya bir doktora gitsen baktırsan rahme iyi olur aslında
Ben adet bittikten sonra başladım mecbur adet olmam lazım Dı adet günümde geçmişti sabah akşam aç karınla içiyordum tadı çok kötü değil ama adet olamadım sıkıntı o 70 günCanım nasıl kullandin daha doğrusu ne zaman başladın âdetin kaçıncı gün u ve kaç gün içtin bende iki yıldır kullanmaya korkuyorum bu ay başladı m
Bence her gününü değerlendir bide akıntını takip etKızlar kızlar hele bakın ben bugün doktora gittim âdetin biteli iki gün oldu. Bugün baktı bir yumurta gelişmiş dedi 18mm sizce ne zaman çatlar hangi günleri degerlendirmeliyim
Canim bak gün bu çok önemli soğan kürü âdet sökmek için değil düzene koymak için. İbrahim Saraçoğlu âdet bittikten sonra ikinci gün başlayın on beş gün için diyor şen yanlış zamanlama ile daha da uzatmissinBen adet bittikten sonra başladım mecbur adet olmam lazım Dı adet günümde geçmişti sabah akşam aç karınla içiyordum tadı çok kötü değil ama adet olamadım sıkıntı o 70 gün
Belki de ama bıraktım ben onuCanim bak gün bu çok önemli soğan kürü âdet sökmek için değil düzene koymak için. İbrahim Saraçoğlu âdet bittikten sonra ikinci gün başlayın on beş gün için diyor şen yanlış zamanlama ile daha da uzatmissin
Hakkımızda yüce mevlam en güzelini hazırlıyor inşallah bu ay güzel sonuçlar alırızBelki de ama bıraktım ben onu