Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım benim bende adet takibi için kullanıyorumdum ya önce ya sonra oluyordum çok nadir dediği günde oldum inşallah testin güzel gelir haber et çıkınca

Kuzucum senın doktoruna o kadar sınır oldumkı.benım ne adet duzenım bozuldu ne kanamam oldu.ne agrım sancım oldu.cok garıp yanı gercekten.bence sen o doktora bıdaha gıtme.bu kadar fark nasıl oldu hayret edıyorum ve endıselenıyorum.bencede adetın gecıkecek bu ay.bıdahakı ay hersey duzene gırer merak etme.belkı dıyorum ufak bı yapısıklık vardıda o mu açıldıda sende bu semptomlar oldu.buda olabılır bak.adetını beklemekten baska malesef yapacak bısey yok ama bıdahakı ay guzel haberı alcaksın ben bılıyorum

Kuzucum ben bu lh testınden 4-5 gun sonra çatlama yasıyorum zaten onu farketmıstım kendımde gecen ay senınkıde oyle olmus olabılır.lh testı pık olunca ılla hemen catlamayabılıyormus 10 gun ılıskı dıyorya pıkı gorunce.o yuzden senınkıde oyle olmus olabılır

Dur moralini yüksek tut

Kuzum benim piki gördükten ertesi gün çatlıyor. Zaten şimdi kontrole gidiyorum bakalım ne çıkacak

3 tane uygulama hepsi biribirinden farklı sizce hangisini baz alayım ben ateş tablosunda yarın için 5 den geriye saymaya başlamış kafam karıştı bi akıl verin hiç böyle olmazdı
Canım keşke ovulasyon testi alsan böyle çok zor. O günler tutmuyor.bak ben 7. Gün yumurtladığım da oldu 12. Günde de yumurtladığım da oldu. Düzenli adeti olan biriyim. En iyisi ovulasyon testi hiç böyle kafanı karıştırma. Eğer yok alamam diyorsan. Adetinden sonra doğurganlık dönemi başlıyor. En az 14. Güne kadar gün aşırı yapmakta fayda var. Haftada 3 yaparsan da denk gelir.

İle kaç saat uzaktasın canim ?

Çok teşekkür ederim, isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah :)
cans16 Benim testim pozitif çıktı listede düzenleyebilirsiniz :)
Bu arada belirtilere gelecek olursak sadece yumurtlama günü itibariyle 4-5 gün karnımın sol tarafından batma şeklinde ağrı oldu en son ağrı hissetiğimde karnımın ortasındaydı muhtemelen yerleşme ağrısıydı :) birde adete 4 gün falan kala regl olcakmışım gibi hissettim rahmimde, göğsümde bata yakın 4-5 gün kala ağrımaya başladı dedim kesin regl olacağım ama olmadım şükürler olsun.
Yarın sabahtan sağlık ocağına gitsem sonuç ne zaman çıkar acaba bilen var mı ? :)

Ertesi gün çıkar canım sağlık ocaklarında ertesi gün çıkıyor . Hayırlı olsun bu arada inşallah sağ salim kucağına alırsın canım

Ateş takibi yaptım bu ay zaten canım o yüzden

Benıde etıketle kuzucum sonucu.bu yumurta işini ben hıc cozemıyorum ya
Kuzum 18 mm yumurtam olmuş çok şükür yarın sabah çatlatma iğnesi olucam bakalım ne çıkacak bu test işini artık bende anlamadığıma karar verdim geçen ay 17.5 mm yumurtam vardı test pik çıkmıştı bu ay 18 mm oldu testim pik çıkmadı

Kızlar selam
Eşimin sperm testi kötü sanırım
Yorumlayabilecek var mı
Doktoru haftaya gelecekmiş ama sıkıntılı demişler doktorunla görüş demişler
Aşılama yaptırabilecek kadar var mıdır sperm

Eklentiler

• 6AD0DB20-AF67-4840-A8CF-C10A390816EC.png
    625 KB · Görüntüleme: 78
ben kullanıyorum canım kasık ağrısı yaptı ama baş ağrısı çekmedim hiç 4 gündür felan kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…