Amin inşallah canım benim bende adet takibi için kullanıyorumdum ya önce ya sonra oluyordum çok nadir dediği günde oldum inşallah testin güzel gelir haber et çıkıncabende tutuyor genelde, gerçi ben sadece adet tarihlerim için kullanıyordum. Bebiş düşününce burdaki uyarılara ve vücudumdaki ağrıları takip ederek ilerledim gerçektende söylediği zamanda yumurtlamışım demekki bu ay tutu, gerçi şuan kan sonucumu bekliyorum umarım bi an önce çıkar ve pozitiftir. inşallah sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur daha çok yeni bakalım... Hep diliyorum, Allah en kısa zamanda sana da tüm isteyenlere de kolaylıkla ve tez zamanda nasip etsin inşallahhhhh canım ^^,
Amin amin aminnnn
bu ay hepimize uğurlu gelir inşallahÇok heyecanlıyım
Kuzucum senın doktoruna o kadar sınır oldumkı.benım ne adet duzenım bozuldu ne kanamam oldu.ne agrım sancım oldu.cok garıp yanı gercekten.bence sen o doktora bıdaha gıtme.bu kadar fark nasıl oldu hayret edıyorum ve endıselenıyorum.bencede adetın gecıkecek bu ay.bıdahakı ay hersey duzene gırer merak etme.belkı dıyorum ufak bı yapısıklık vardıda o mu açıldıda sende bu semptomlar oldu.buda olabılır bak.adetını beklemekten baska malesef yapacak bısey yokRahim filmi sanırım adet düzenimi çok etkileyecek. Korkum şu. Rahim filminden 2 gün önce pik görmüştüm film çekilince etkiledi yumurta çatlayamadı mı acaba. Umarım kiste falan dönmez. Bugün normalde adetin 21. Günü. Rahim filminden sonra 8 gün kanamam sürdü biliyorsunuz acaba o adet yerine mi olmuş olacak kafam çok karışık. Adetim bu gidişle 40 günleri geçmiş olacak sanırım. @Papatyamaviss @Deepblues @TASUUimagination forever @melisaa93 savascii Safransari C cnlrm @tweeetyyy @pozitifbiri
Kuzucum ben bu lh testınden 4-5 gun sonra çatlama yasıyorum zaten onu farketmıstım kendımde gecen ay senınkıde oyle olmus olabılır.lh testı pık olunca ılla hemen catlamayabılıyormus 10 gun ılıskı dıyorya pıkı gorunce.o yuzden senınkıde oyle olmus olabılırKızlar bende bişey danışıcam ya benim geçen ay ilaçsız adetin 15. Gününde 18 mm yumurtam olmuştu doktor kontrolünde öğrendim. Bu ayda femara kullandım adetin 11. Günü (Salı günü) doktora gittiğimde 13 mm yumurtam olduğunu söyledi sadece 1 tane varmış bu durumda bana biraz tuhaf geldi zaten normaldede tek yumurtam her ay büyüyüp çatlıyor. Adetin 9. Günü 2 Nisanda ovülasyon testim pike yakın çıkmıştı sabah testi tekrarladığımda silikti o zaman başka gelişen bi yumurtam çatlamış olabilirmi sizce? Ateşe ve ovülasyona bakınca böyle bir ihtimal varmı? @TASUU @Papatyamaviss @fnd_50imagination forever @melegim can @sevayd @melisaa93 Safransari @pozitifbiri @tweeetyyy
Dur moralini yüksek tutbilmiyorum ki babym akşama doğru belli olur fazlalığı, benim annemde normal adet olmuş bana hamileyken, 3cü aya girererken karın ağrısı, mide ağrısıyla doktora gitmiş öyle belli olmuş ))) ama benimki bence adet ya
Kuzucum ben bu lh testınden 4-5 gun sonra çatlama yasıyorum zaten onu farketmıstım kendımde gecen ay senınkıde oyle olmus olabılır.lh testı pık olunca ılla hemen catlamayabılıyormus 10 gun ılıskı dıyorya pıkı gorunce.o yuzden senınkıde oyle olmus olabılır
Tamam canim doktora gidersen haber ver.Canım işte 1 tanesi araya gitti bencede diğer gördüğü yumurta büyüyecek gibi duruyor
Canım keşke ovulasyon testi alsan böyle çok zor. O günler tutmuyor.bak ben 7. Gün yumurtladığım da oldu 12. Günde de yumurtladığım da oldu. Düzenli adeti olan biriyim. En iyisi ovulasyon testi hiç böyle kafanı karıştırma. Eğer yok alamam diyorsan. Adetinden sonra doğurganlık dönemi başlıyor. En az 14. Güne kadar gün aşırı yapmakta fayda var. Haftada 3 yaparsan da denk gelir.3 tane uygulama hepsi biribirinden farklı sizce hangisini baz alayım ben ateş tablosunda yarın için 5 den geriye saymaya başlamış kafam karıştı bi akıl verin hiç böyle olmazdı
Hayırlı büyük yumurta haberlerini bekliyoruzKuzum benim piki gördükten ertesi gün çatlıyor. Zaten şimdi kontrole gidiyorum bakalım ne çıkacak
İle kaç saat uzaktasın canim ?Ha diyince doktora gidemiyorum canım ya ilçede hastane yok ya n yakın ile gidip geliyorum. İzin durumları vs sıkıntı.bu ay kendim yaparım takibimi. Ateş ve ovu testi, bir de şeffaf akıntıdan anlıyorum zaten. Birkaç daha kendim denemek istiyorum sonra doktora gideceğim inşallah
Benıde etıketle kuzucum sonucu.bu yumurta işini ben hıc cozemıyorum yaKuzum benim piki gördükten ertesi gün çatlıyor. Zaten şimdi kontrole gidiyorum bakalım ne çıkacak
Çok teşekkür ederim, isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah :)Ay nasıl sevindim canım hayırlı olsun. Verdiğin bilgi de çok kıymetli 4 gün kala bile çıkmıyor. Evet acele etmemek lazım beklemek lazım bay gününü. Hemen kan ver Canım mutlu haberlerini alalım inşallah
Ertesi gün çıkar canım sağlık ocaklarında ertesi gün çıkıyor . Hayırlı olsun bu arada inşallah sağ salim kucağına alırsın canımÇok teşekkür ederim, isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah :)
cans16 Benim testim pozitif çıktı listede düzenleyebilirsiniz :)
Bu arada belirtilere gelecek olursak sadece yumurtlama günü itibariyle 4-5 gün karnımın sol tarafından batma şeklinde ağrı oldu en son ağrı hissetiğimde karnımın ortasındaydı muhtemelen yerleşme ağrısıydı :) birde adete 4 gün falan kala regl olcakmışım gibi hissettim rahmimde, göğsümde bata yakın 4-5 gün kala ağrımaya başladı dedim kesin regl olacağım ama olmadım şükürler olsun.
Yarın sabahtan sağlık ocağına gitsem sonuç ne zaman çıkar acaba bilen var mı ? :)
Şimdi çıktım canım 18 mm yumurtam olmuş yarın sabah 10-11 gibi çatlatma iğnesini vurucak doktorTamam canim doktora gidersen haber ver.
Çatlama iğnesi vurulacak misin ?
Ateş takibi yaptım bu ay zaten canım o yüzdenCanım keşke ovulasyon testi alsan böyle çok zor. O günler tutmuyor.bak ben 7. Gün yumurtladığım da oldu 12. Günde de yumurtladığım da oldu. Düzenli adeti olan biriyim. En iyisi ovulasyon testi hiç böyle kafanı karıştırma. Eğer yok alamam diyorsan. Adetinden sonra doğurganlık dönemi başlıyor. En az 14. Güne kadar gün aşırı yapmakta fayda var. Haftada 3 yaparsan da denk gelir.
Kuzum 18 mm yumurtam olmuş çok şükürBenıde etıketle kuzucum sonucu.bu yumurta işini ben hıc cozemıyorum ya
çok teşekkür ederim pzt günü çıkar dedi biri ama yaptırıp görelim bakalım :)Ertesi gün çıkar canım sağlık ocaklarında ertesi gün çıkıyor . Hayırlı olsun bu arada inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
ben kullanıyorum canım kasık ağrısı yaptı ama baş ağrısı çekmedim hiç 4 gündür felan kullanıyorumClife kullanan var mı? Ben bugün ilk defa 1 kaşık aldım aşırı bir baş ağrısı çekiyorum arveles içtim bana mısın demedi beynim çıkıcak yerinden, çok ilaç alan biri değilim parol bile etki eder arvelese bana mısın demedi