Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim yumurtlamalarım ağrılı olur. Yumurtladığımı hissederim hep. Klomen de kullandığım oldu bir defa. Forumlarda okumuştum klomen kullananlar da çatladığını hissediyor genellikle. İlacın etkisidir diye düşünüyorum. Bu ağrı normal bazı kadınlar hissediyor. Bıçak saplanması gibi bir noktada oluyor. Adet ağrısı gibi değil.

Hanımlar bugün bat tarihiydi az önce test yaptım ve direkt çift çizgi nasıl mutluyum anlatamam hiç belirtim yoktu denedigimiz ilk aydi ve belirtimde olmadığı için çok umutsuzdum, şükürler olsun inşallah tutunur bu arada bata 4 gün kala yapmıştım çizgi çıkmamıştı erken davranmayın gününüzü bekleyin en sağlıklısı

Canım devlettekiler hiç bisey vermiyor kaç defa istedim hep hormon testleri yapıldı sonra da tüp bebeğe yönlendirdiler takip yapmak istemiyorlar ama belki iyi bi dr denk gidersin de istediğin gibi olur

Canım bu yumurta takibinde doktor vajinal mi bakıyor yoksa ultrasonla mi takip ediyor hiç yaptırmadım bende yaptırmak istiyorum

Merhaba kızlar benimde size bir sorum olucak adete 6 gün kala kasık ağrım başladı ve sanki birşeyle sıçratmışsın gibiydi bi akıntı gelmiş basta pembemiydi bilmiyorum ben kuruyunca gördüm sabah açık kahveydi adet oluyorum sandım ama birdaha gelmedi bugun okadar az yerleşme kanaması olabiliyormu acaba ? Adetime 4 gün kaldı test yaptım ama çıkmadı

Rahim filmi sanırım adet düzenimi çok etkileyecek. Korkum şu. Rahim filminden 2 gün önce pik görmüştüm film çekilince etkiledi yumurta çatlayamadı mı acaba. Umarım kiste falan dönmez. Bugün normalde adetin 21. Günü. Rahim filminden sonra 8 gün kanamam sürdü biliyorsunuz acaba o adet yerine mi olmuş olacak kafam çok karışık. Adetim bu gidişle 40 günleri geçmiş olacak sanırım. Papatyamaviss @Deepblues T TASUU imagination forever melisaa93 savascii Safransari C cnlrm tweeetyyy pozitifbiri

Eklentiler

• 7A15936A-A221-4C3E-9400-33239419E8F7.jpeg
    172,8 KB · Görüntüleme: 41
Âdetin kaçıncı gün u canım. Benim regl migreni var ikk üç gün ben ölüyorum baş ağrısı ndan

Ben kullaniyorum 2 senedir hic agri yasamadim acaba oructan kaynakli olabilir mi?

Tebrikleer canim sag elin bizim basimizaa

Bu kadar çok geçiriyorsan bir üroloji doktoruna görün canım . Ben de 2. Kez geçiriyorum sanırım bir daha olursa üroloji doktoruna gidecem detaylı bakılsın niye geçiriyorum diye

Kuzum inanki hiç bir fikrim yok ama ara kanama yaşadın ya belki o adetini geciktirir o arada yumurtlama olsada gecikse keşke boş beklemek çok zor

Kuzum inanki hiç bir fikrim yok ama ara kanama yaşadın ya belki o adetini geciktirir o arada yumurtlama olsada gecikse keşke boş beklemek çok zor
Yumurtlama olur mu acaba bu saatten sonra sonuçta ateş düşük gidiyor. Yüksek olması gerekirdi. Sanırım bir geç yumurtlama daha göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…