Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aslında bugün yumurtladın. Bugünü de değerlendirin derim. Pikten sonra silikleştiğinde çatlamış demek oluyor canım. Birer gün arayla değerlendirmek gerekiyor. İnşallah bu ay güzel haberlerini alırız 💕🤰🍼 bir gün pik çıkması yeterli. Bazen iki gün de pik çıkıyor ama farkı yok.
Çok teşekkür ederim canım bilgi için 🙏🏻 amin hepimiz için 😍🤰

Aa iğnenin kaçıncı günü nedeb lekelenme oldu acaba ya
31 inde iğne oldum dolu dolu 5 gün oldu , 2 gündür az az geliyordu bugün çok yoğun oldu.
O yüzden korktum zorla cagirttim kendimi yarına aldım randevu, bakalım ne olacak😔
Doktor velim sagolsun her an iletisimdeyim ama endişeleniyorum 😔

31 inde iğne oldum dolu dolu 5 gün oldu , 2 gündür az az geliyordu bugün çok yoğun oldu.
O yüzden korktum zorla cagirttim kendimi yarına aldım randevu, bakalım ne olacak😔
Doktor velim sagolsun her an iletisimdeyim ama endişeleniyorum 😔
Bende çok merak ettim lütfen bize de bildir kendini üzme eminim kötü bir şey yoktur 🙏🙏

Kendime çocuk düşünmemek için iPhone alasım var kızlar 😂😂😂 çünkü neden almayayım 😂😂😂😂😂😂 hangisini önerirsiniz ne diyorsunuz
Ben. iPhone 11 kullanıyorum canım zam gelmediği ilk zamanlar almıştım 7500 gibi bir şeydi. Şimdi ne kadar bilmiyorum aldı başını gitti🙄🙄 ama var ya hep android kullanıyordum dedim ios canmış dedim ya ben aşırı memnunum telefonumdan. Bir kere çok güvenli. Şifremi unutayım ben bile açtıramam yani :) donma yok çok hızlı. Seviyorum ben iyi ki almışım diyorumx şahsi fikrim.

Merhaba kızlar
Ovulasyon testine bu ay başladım pek bilmiyorum, dün pikti bugün silikleşti tekrar, sadece bir gün pik olması normal mi? Dünü değerlendirdik, kaç gün daha devam etmem gerekiyor?
Silikleşmeli çatladığını gösterir bugün ya da yarını da değerlendirsen güzel olur canım

Kızlar çok güzel haberler var maşallah size ama bizede dua edin

Eklentiler

• 9DD38734-D004-4AD2-84DB-BD2B5F75211D.jpeg
    9DD38734-D004-4AD2-84DB-BD2B5F75211D.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 75
Hiç yaşamadım nasıl bişey bilmiyorum onuda düşünüp ümitlenmekte istemiyorum adete 5 6 gün vardı daha 😞

Clife kullanan var mı? Ben bugün ilk defa 1 kaşık aldım aşırı bir baş ağrısı çekiyorum arveles içtim bana mısın demedi beynim çıkıcak yerinden, çok ilaç alan biri değilim parol bile etki eder arvelese bana mısın demedi 🤧

Üzülerek yazıyorum yazıyorum bu çatlama sonrası mallesef pas geçtim eşim sayesinde ben anlamdmki niye böle oldu kendisiyle özel bir sknti oldu tek umudum ovülasyon testine göre çatlama olmadan hemen önceki geceyi degerlendirmistk eyer gerçekten spremler o kadar zaman kalyorsa bir umut bnimkisi artk 😔😔

Kızlar günaydın. Dün 6. Femerayı içtim yarın da doktora gidicem yumurta takibi için ama gece sol kasığımda çok ağrı oldu. Gece rüyamda bile ağrılı rüyalar gördüm. Klomen ya da femera kullanıp ağrısı olan var mı ? Bi de bu ay aşılama yaptıran var mı aramızda ?

Helal olsun s
Seni dinledim yok saat geç oldu yok bugün nöbetçiydim yorgundum demedim değerlendirmemi yaptım 😂😂 P Psikolog2426 inşallah bu ay o aydır 🌺 cuma olamayacak değerlendirme çünkü evde olmayacağım 🙈 sen de durum nedir gittin mi kan vermeye kuzum?
Helal olsun sana be ❤️😁 cuma olmayacak ise bu aksamı da değerlendir 😁 tatlım pazartesi günü sabah 09:00 da doktor randevum var..
Seni dinledim yok saat geç oldu yok bugün nöbetçiydim yorgundum demedim değerlendirmemi yaptım 😂😂 P Psikolog2426 inşallah bu ay o aydır 🌺 cuma olamayacak değerlendirme çünkü evde olmayacağım 🙈 sen de durum nedir gittin mi kan vermeye kuzum?

Üzülerek yazıyorum yazıyorum bu çatlama sonrası mallesef pas geçtim eşim sayesinde ben anlamdmki niye böle oldu kendisiyle özel bir sknti oldu tek umudum ovülasyon testine göre çatlama olmadan hemen önceki geceyi degerlendirmistk eyer gerçekten spremler o kadar zaman kalyorsa bir umut bnimkisi artk 😔😔
Bazen böyle şeyler yaşanır tatlım hiç üzülme nasibi varsa o gelir seni bulur,❤️

X