- 8 Ağustos 2022
- 556
- 849
- 31
Benim bu ikinci ignem ilkinde hiç sorun yaşamamıştım, evham yapıyorum bu yüzdenCanım güzel haberlerini okuruz inşallah ben de merak ettim sürecini. Hiç yaşamadım böyle bir durum ama bu ay benim de çatlatma iğnesi vurulma durumumm olabilir.
Yok yok canım inşallah herşey yolundadır. Bi görün bakalım doktora. Tutunmaya çalışıyordur belki bebişin.Benim bu ikinci ignem ilkinde hiç sorun yaşamamıştım, evham yapıyorum bu yüzden
Çok teşekkür ederim canım bilgi içinCanım aslında bugün yumurtladın. Bugünü de değerlendirin derim. Pikten sonra silikleştiğinde çatlamış demek oluyor canım. Birer gün arayla değerlendirmek gerekiyor. İnşallah bu ay güzel haberlerini alırızbir gün pik çıkması yeterli. Bazen iki gün de pik çıkıyor ama farkı yok.
31 inde iğne oldum dolu dolu 5 gün oldu , 2 gündür az az geliyordu bugün çok yoğun oldu.Aa iğnenin kaçıncı günü nedeb lekelenme oldu acaba ya
5 gün çok erken değil miYok yok canım inşallah herşey yolundadır. Bi görün bakalım doktora. Tutunmaya çalışıyordur belki bebişin.
Bende çok merak ettim lütfen bize de bildir kendini üzme eminim kötü bir şey yoktur31 inde iğne oldum dolu dolu 5 gün oldu , 2 gündür az az geliyordu bugün çok yoğun oldu.
O yüzden korktum zorla cagirttim kendimi yarına aldım randevu, bakalım ne olacak
Doktor velim sagolsun her an iletisimdeyim ama endişeleniyorum
Ben. iPhone 11 kullanıyorum canım zam gelmediği ilk zamanlar almıştım 7500 gibi bir şeydi. Şimdi ne kadar bilmiyorum aldı başını gittiKendime çocuk düşünmemek için iPhone alasım var kızlarçünkü neden almayayım hangisini önerirsiniz ne diyorsunuz
Silikleşmeli çatladığını gösterir bugün ya da yarını da değerlendirsen güzel olur canımMerhaba kızlar
Ovulasyon testine bu ay başladım pek bilmiyorum, dün pikti bugün silikleşti tekrar, sadece bir gün pik olması normal mi? Dünü değerlendirdik, kaç gün daha devam etmem gerekiyor?
Teşekkür ederim canımSilikleşmeli çatladığını gösterir bugün ya da yarını da değerlendirsen güzel olur canım
Ama kahve rengi lekelenmem var bu ne şimdi yoruldum artıkKızlar çok güzel haberler var maşallah size ama bizede dua edin
Yerleşme olabilir canım korkmaAma kahve rengi lekelenmem var bu ne şimdi yoruldum artık
Helal olsun sana beSeni dinledim yok saat geç oldu yok bugün nöbetçiydim yorgundum demedim değerlendirmemi yaptımP Psikolog2426 inşallah bu ay o aydır cuma olamayacak değerlendirme çünkü evde olmayacağım sen de durum nedir gittin mi kan vermeye kuzum?
Seni dinledim yok saat geç oldu yok bugün nöbetçiydim yorgundum demedim değerlendirmemi yaptımP Psikolog2426 inşallah bu ay o aydır cuma olamayacak değerlendirme çünkü evde olmayacağım sen de durum nedir gittin mi kan vermeye kuzum?
Bazen böyle şeyler yaşanır tatlım hiç üzülme nasibi varsa o gelir seni bulur,Üzülerek yazıyorum yazıyorum bu çatlama sonrası mallesef pas geçtim eşim sayesinde ben anlamdmki niye böle oldu kendisiyle özel bir sknti oldu tek umudum ovülasyon testine göre çatlama olmadan hemen önceki geceyi degerlendirmistk eyer gerçekten spremler o kadar zaman kalyorsa bir umut bnimkisi artk