Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumurta takibi yaptıran oldumu acaba benim. Bugün 2 yumurtam gelişmiş 23 mm ve 22 mmlerdi acaba boyutları gebeliğe elverişli mi fazlamı büyük

Şimdi gördüm yorumunu valla kedi bildi şaka gibi ama gerçek, gerçi ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama bulantısı tiksinmesiz bir gebelik bünyeme ters geldi
Çünkü CNım çoğu belirti adet gecikmesinden sonra yaşanır ama insallah böyle de devam eder

Kizlar yumurta takibi yaptıran oldumu acaba benim. Bugün 2 yumurtam gelişmiş 23 mm ve 22 mmlerdi acaba boyutları gebeliğe elverişli mi fazlamı büyük
Buradaki arkadaşlar dan aldığım bilgiler doğrultusunda ideal olduğunu söylüyorlar canım

Bende karışım aldım canım yeni propolis ile hayıt macunu ek olarak da doktorumun önerdigi takviyeyi
Kullanıyorum. Teşekkür ederim önerin için kuzum emin ol araştırmadıgım hiç bir şey kalmadı gerisi allahın takdiri canım

Günaydın canım senin yumurta çatlamamış galiba ateşin aynı

Teşekkür ederim her zaman test yapmıyordum ama ilk defa böyle bir görüntü oldu. Kimyasal falan da hiç geçirmedim o yüzden tedirginim. Hsg den dolayı çok ümitliydim bu aylardan. Kanı perşembe vericem sanırım, cuma 4 haftalık oluyor

Yok canım gitmedim okuldayım öğleden sonra gitmeyi düşünüyordum ama azaldı kanama gün içindeki duruma göre bakacağım artık ya kararsız kaldım
Tamam canım inşallah kesilir durumdan haberdar et mutlaka beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…