Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumurta takibi yaptıran oldumu acaba benim. Bugün 2 yumurtam gelişmiş 23 mm ve 22 mmlerdi acaba boyutları gebeliğe elverişli mi fazlamı büyük
Tam çatlamaya hazır canım. Bugün yarın çatlaması lazım. 22 den büyüğe kist olabilir diyorlar ama 30 ile ikiz doğuran duydum.

Allah razı olsun kızlar. İkinci çizgiyi gördüm ya bu günlere şükür😊 darısı bebiş isteyen herkese olsun inşallah sağlıklısından🤲 sıra kan ve keseyi görmede. Hsg tereddütü olan düşünmesin yaptırsın kızlar ne kadar ağrılı olsa da bebeklerimize değer🥹

Kızlar günaydın benim de iğneden sonraki 12. Günüm bugün testim bu şekilde çıktı, iğne etkisi mi, koyulaşıyor mu, ne oluyor bilmiyorummm ama sabahı zor ettimm 😍

Eklentiler

• 49FD3521-AAF7-4F44-B489-C12505DA1475.png
    49FD3521-AAF7-4F44-B489-C12505DA1475.png
    551,6 KB · Görüntüleme: 96
Bende karışım aldım canım yeni propolis ile hayıt macunu ek olarak da doktorumun önerdigi takviyeyi
Kullanıyorum. Teşekkür ederim önerin için kuzum emin ol araştırmadıgım hiç bir şey kalmadı gerisi allahın takdiri canım 🥰🥰
Canım günaydın ne durumdasın ben dün dr gittim amh biliyorsun yaptırmıştım sonucunu gostermeye dr beni sınır etti hemen basından savdi resmen tüp bebek yaptır dedi iyide bu kadar kötü mü dedim sonuç yok sınırda dedi 1.26 ya iyide sıfırlı olanlar ne yapıyor anlamadım yani bi ilaç bile vermedi klomen falan bu nasıl doktorluk diğer degerlerimde normal insan bi ilaç tedavisi uygulamazmi anlamadım moralim çok bozuldu hicbir tedavi uygulamadan tupbebege yönlendiriyorlar ne yapacam bilmiyorum😔😔😔

Canım günaydın ne durumdasın ben dün dr gittim amh biliyorsun yaptırmıştım sonucunu gostermeye dr beni sınır etti hemen basından savdi resmen tüp bebek yaptır dedi iyide bu kadar kötü mü dedim sonuç yok sınırda dedi 1.26 ya iyide sıfırlı olanlar ne yapıyor anlamadım yani bi ilaç bile vermedi klomen falan bu nasıl doktorluk diğer degerlerimde normal insan bi ilaç tedavisi uygulamazmi anlamadım moralim çok bozuldu hicbir tedavi uygulamadan tupbebege yönlendiriyorlar ne yapacam bilmiyorum😔😔😔
Öncelikle çok geçmiş olsun, hiç ümidinizi kaybetmeyin olacağına inanın ki 1.26 değerinin çok altında hamile kalanlar var ama tüp bebeğe yönlenmeniz mantıklı olabilir. Klomen femara gibi ürünler yumurta rezervini çok daha hızlı tüketirler bu yüzden size önermemiş olabilir, tedavi edici özellikleri yoktur. Amh değeri de bildiğiniz üzere yumurta rezervinizi yansıtan bir değerdir

kızlar 2 saatlik idrarla yaptım bunu, tekli olan bu günün, çift şekilde olan dünün, sanki hiç değişiklik olmamış

Eklentiler

• IMG_2379.JPG
    IMG_2379.JPG
    157,5 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2363.JPG
    IMG_2363.JPG
    130,7 KB · Görüntüleme: 94
Yumurtlamanın beşinci gününde çıkmaz ki ama takibe devam et ne umutsuz ol ne çok heyecanlı dikkatli ol emi.. Benimde 7 gün kala çıkmaya başladı ama yumurtlama üstünden 9 gün geçmişti Bi gün önce yaptığımda o çizgi yoktu.. Ovulasyonla takip etmeye başla gebelikler değil eğer pik olacak gibi koyulaşmaya başlarsa ovulasyon tedti gebelikle devam et ben öyle yapmıştım 🤗
Normalde hiç çıkmazdı bende 2. çizgi zaten öylesine yapmıştım ama görünce bir umutlanmadım değil bugün yumurtlamanın 6. Günü bata da 6 gün var ovulasyonla bakayım o zaman birkaç gün dediğin gibi koyulaşma olursa gebelik yaparım 😍

Yok canım gitmedim okuldayım öğleden sonra gitmeyi düşünüyordum ama azaldı kanama gün içindeki duruma göre bakacağım artık ya kararsız kaldım
Git bak kesın.kanama olması normal degıl bıkere boyle.ılk gun olabılır tabıkı ama kac gun oldu senın.mutlaka gıtmenı tavsıye edıyorum ben.

Kızlar maşallah bu ay burda bir çok hamiş görüyoruz darısı bekleyenlere olsun inşallah. Size birşey sorucam.
Benim sat 15 mart 5 gün sürdü 20 martta bitti.
Normalde 28 30 günde olurdum regl ama programdan 30 gün olarak ayarlayınca 15 nisan da regl olmam lazım.

Şimdi asıl sorum şu ben bu zamana kadar ovulasyon yapmadım birlikteliği de regl bitiminden bu zamana kadar hep 1 gün arayla yaşadık.
30 31 martta öyle bir kasık ağrısı oldu ki nefes alırken oturup kalkarken bile ağrı oldu.

31 martta ovulasyon testi aldım sırasıyla atıcam şimdi üstünde de yazıyor zaten Ogün yaptım sonra 1nisan da yaptım hatta 1 Nisanda 2 kere ovulasyon yaptım bir saat 7de bir 9da sonra 2 Nisan da yapamadım dün yaptım. Ama yaptığım kadarıyla yumurtlama olmamış. Bu zamana kadar olması gerekiyordu bana bunu Bi açıklar mısınız acaba?
Sizde yumurtlama olmuşmuyumdur?
Hatta yukarıda 30 31de hissettiğim kasık ağrısı da yerleşme gibi bsy olabilr mi bu kadar erken

Kusura bakmayın çok uzun yazdım hakkınızı helal edin 🥺🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20230403_231023.jpg
    IMG_20230403_231023.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20230403_231334.jpg
    IMG_20230403_231334.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20230403_231423.jpg
    IMG_20230403_231423.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20230403_231122.jpg