- 22 Şubat 2023
- 9.700
- 10.776
- 37
Allah güzel haberleri nasip etsin. Kaç yumurtan var canım? Ve boyutları neydi?Merhaba arkadaslar bende nısan da gebelık planlayanlardanım bugun ıgnemı oldum yarın ılıskı olacak .Sonrada geri sayım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah güzel haberleri nasip etsin. Kaç yumurtan var canım? Ve boyutları neydi?Merhaba arkadaslar bende nısan da gebelık planlayanlardanım bugun ıgnemı oldum yarın ılıskı olacak .Sonrada geri sayım inşallah
Başka başlıkta paylaş kuzum. Arada kaynamasın servüveninİkinci tahlili de yaptırayım yükselmeyi göreyim en güzeliyle inşallah o zaman
Vaaar tebrik ederimmmEki Görüntüle 3227577 Kızlar bat yarın. Dün akşam yaptım gözle görünür ama silik çıktı. Var dimi sizce de
Tam çatlamaya hazır canım. Bugün yarın çatlaması lazım. 22 den büyüğe kist olabilir diyorlar ama 30 ile ikiz doğuran duydum.Kizlar yumurta takibi yaptıran oldumu acaba benim. Bugün 2 yumurtam gelişmiş 23 mm ve 22 mmlerdi acaba boyutları gebeliğe elverişli mi fazlamı büyük
Ayy hayırlı olsun kuşum hamilesin. Kızlar grup çok hareketli maşallah size. Hamile olanlar bize dua edin lütfenEki Görüntüle 3227577 Kızlar bat yarın. Dün akşam yaptım gözle görünür ama silik çıktı. Var dimi sizce de
Bugün klomene başlıyorum ben de. Bakalım kaç yumurtam olacak. Seninki tam çatlamaya hazır maşallah ikiz olur belki kuzum.Kizlar yumurta takibi yaptıran oldumu acaba benim. Bugün 2 yumurtam gelişmiş 23 mm ve 22 mmlerdi acaba boyutları gebeliğe elverişli mi fazlamı büyük
Kaç yasında oğlunHırs yaptım her günümü değerlendircem artık bu ne ya psikolojim bozuldu oğlum diyo anne bana kardeş yap
Ay olmaz mıııı var vaar hadi Maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur İnşallahEki Görüntüle 3227577 Kızlar bat yarın. Dün akşam yaptım gözle görünür ama silik çıktı. Var dimi sizce de
Canım günaydın ne durumdasın ben dün dr gittim amh biliyorsun yaptırmıştım sonucunu gostermeye dr beni sınır etti hemen basından savdi resmen tüp bebek yaptır dedi iyide bu kadar kötü mü dedim sonuç yok sınırda dedi 1.26 ya iyide sıfırlı olanlar ne yapıyor anlamadım yani bi ilaç bile vermedi klomen falan bu nasıl doktorluk diğer degerlerimde normal insan bi ilaç tedavisi uygulamazmi anlamadım moralim çok bozuldu hicbir tedavi uygulamadan tupbebege yönlendiriyorlar ne yapacam bilmiyorumBende karışım aldım canım yeni propolis ile hayıt macunu ek olarak da doktorumun önerdigi takviyeyi
Kullanıyorum. Teşekkür ederim önerin için kuzum emin ol araştırmadıgım hiç bir şey kalmadı gerisi allahın takdiri canım
Öncelikle çok geçmiş olsun, hiç ümidinizi kaybetmeyin olacağına inanın ki 1.26 değerinin çok altında hamile kalanlar var ama tüp bebeğe yönlenmeniz mantıklı olabilir. Klomen femara gibi ürünler yumurta rezervini çok daha hızlı tüketirler bu yüzden size önermemiş olabilir, tedavi edici özellikleri yoktur. Amh değeri de bildiğiniz üzere yumurta rezervinizi yansıtan bir değerdirCanım günaydın ne durumdasın ben dün dr gittim amh biliyorsun yaptırmıştım sonucunu gostermeye dr beni sınır etti hemen basından savdi resmen tüp bebek yaptır dedi iyide bu kadar kötü mü dedim sonuç yok sınırda dedi 1.26 ya iyide sıfırlı olanlar ne yapıyor anlamadım yani bi ilaç bile vermedi klomen falan bu nasıl doktorluk diğer degerlerimde normal insan bi ilaç tedavisi uygulamazmi anlamadım moralim çok bozuldu hicbir tedavi uygulamadan tupbebege yönlendiriyorlar ne yapacam bilmiyorum
Yaptım canım bu sabahki bu şimdi kan verdim. Öğleden sonra çıkar herhaldeSen ne yaptın canım testi tekrarladın mı
ne güzel koyulaşma buKızlar günaydın benim de iğneden sonraki 12. Günüm bugün testim bu şekilde çıktı, iğne etkisi mi, koyulaşıyor mu, ne oluyor bilmiyorummm ama sabahı zor ettimm
Normalde hiç çıkmazdı bende 2. çizgi zaten öylesine yapmıştım ama görünce bir umutlanmadım değil bugün yumurtlamanın 6. Günü bata da 6 gün var ovulasyonla bakayım o zaman birkaç gün dediğin gibi koyulaşma olursa gebelik yaparımYumurtlamanın beşinci gününde çıkmaz ki ama takibe devam et ne umutsuz ol ne çok heyecanlı dikkatli ol emi.. Benimde 7 gün kala çıkmaya başladı ama yumurtlama üstünden 9 gün geçmişti Bi gün önce yaptığımda o çizgi yoktu.. Ovulasyonla takip etmeye başla gebelikler değil eğer pik olacak gibi koyulaşmaya başlarsa ovulasyon tedti gebelikle devam et ben öyle yapmıştım
Git bak kesın.kanama olması normal degıl bıkere boyle.ılk gun olabılır tabıkı ama kac gun oldu senın.mutlaka gıtmenı tavsıye edıyorum ben.Yok canım gitmedim okuldayım öğleden sonra gitmeyi düşünüyordum ama azaldı kanama gün içindeki duruma göre bakacağım artık ya kararsız kaldım
Yok canım çatlamaz artık buGünaydın canım senin yumurta çatlamamış galiba ateşin aynı
Ama çizgi var hala bu da ümit var demektirkızlar 2 saatlik idrarla yaptım bunu, tekli olan bu günün, çift şekilde olan dünün, sanki hiç değişiklik olmamış
ne güzel koyulaşma bu