Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun teyzem bana kız bu ay hamile haberi mi vercen ruyamda gördüm bi de cinsiyeti bile belliydi pembe balonlar vardi sen ve masal da dedi hic kimse bilmiyordu bu ay olabileceğini teyzemin rüyaları da çıkar bakalim doğru mu çıkacak ben iyice umutlandım yaa allah hayal kırıklığına ugratmasin🙄🙏

Doktora gittin mi eşinde sende
Teşekkür ederim ss aldım 🙏🏻 evet gittik bu ay hsgde çekildim tüplerim açık eşimin ileri hareketliliği ve sperm sayısı gayet iyi, sadece prolaktinim yükselti 35 di onuda dostinexle düşürdük ama daha vakti var demek ki olmuyor 🥺

Teşekkür ederim ss aldım 🙏🏻 evet gittik bu ay hsgde çekildim tüplerim açık eşimin ileri hareketliliği ve sperm sayısı gayet iyi, sadece prolaktinim yükselti 35 di onuda dostinexle düşürdük ama daha vakti var demek ki olmuyor 🥺
O ürünleri kullan ama ilk aydan etki bekleme tabi olabilir de ama kullananların yorumunu da çok okudum en az kırk gün sonra başlıyormuş etkileri ki benimde ikinci ayımdı proxyfemin i bu ayın başında adet olmadan önce içmeye başlamıştım her gün düzenli de içmedim hepsini iki günde üç günde bir aklıma estikçe içtim bazen Bi hafta düzgün içtim falan ama etkisi oldu eminim özellikle proxyfemin in faydası olduğunu düşünüyorum

O ürünleri kullan ama ilk aydan etki bekleme tabi olabilir de ama kullananların yorumunu da çok okudum en az kırk gün sonra başlıyormuş etkileri ki benimde ikinci ayımdı proxyfemin i bu ayın başında adet olmadan önce içmeye başlamıştım her gün düzenli de içmedim hepsini iki günde üç günde bir aklıma estikçe içtim bazen Bi hafta düzgün içtim falan ama etkisi oldu eminim özellikle proxyfemin in faydası olduğunu düşünüyorum
Bence vaktiydi ya bunlar hep bahane 😍

Bence vaktiydi ya bunlar hep bahane 😍
Elbette öyle Allah vaktinden önce hiç birşeyi vermez insanlara... Doğum evlilik ve ölüm baştan yazılmış şeylerdir zaten... Ama Bi yandan da Allah hep çaba göstermemizi bir adım atmamız, dua edip istememiş ister bizi sınar ne kadar istiyoruz ne kadar iyi tevekkülle sabrediyoruz diye...

Kızlar şuan burda olanlar topiği takip edenler hepimiz nasıl bir süreçten geçiyoruz ne yaptık biliyor ama aylarca bu sitede tek tek soru arayan biri olarak son kez kendi serüvenimi anlatmak istiyorum bunun için yeni bir başlık mı açsam buraya mı yazsam bilemedim hangi türlü daha çok kitleye ulaşır sizce

Kızlaaaaaaarrrrrr... Eve gelince testi tekrarladım sabahtan akşama bile koyulaşmış şok oldum. 😳😳 Yarın kan vermeye gidiyorum. Dua edin nolur bu sefer artk sağlıkla ilerlesin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼darısı başınıza 🌸🌸 cans16 cans16 cnm beni ekleyebilir misin? BAT 4 Nisan.. Sonuç böyle 🥲
Şimdi gördüm rabbim sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲

Çok

teşekkürler bilgi için, hayırlı olsun tekrar :)

Proxyfemini doktorunuz mu önermişti? Ben 2. Aydayım da önümüzdeki ay denesem mi?
Doktor aslında Bi sebeple ablama önermiş ablam bunu almış ama çocuk isteyen benim araştırmış demiş bu Tümay ın işine yarar aldım araştırdım bende evet tam benlik hücre bölünmesi falan yazıyor içeriklerilerinde özellikle pco olanlara veriliyormuş kullandım bende

Bat daha 7 gün var ama hem meraktan hem de koyuluk takibi yapmak için bugün test yaptım ama çizgi görmeyi beklemiyordum açıkçası çünkü 7 gün uzun bir süre test için sizce gebelik olabilir mi yumurtlamanın 5. Günü bitti ve testte oynama yapmadım
Yumurtlamanın beşinci gününde çıkmaz ki ama takibe devam et ne umutsuz ol ne çok heyecanlı dikkatli ol emi.. Benimde 7 gün kala çıkmaya başladı ama yumurtlama üstünden 9 gün geçmişti Bi gün önce yaptığımda o çizgi yoktu.. Ovulasyonla takip etmeye başla gebelikler değil eğer pik olacak gibi koyulaşmaya başlarsa ovulasyon tedti gebelikle devam et ben öyle yapmıştım 🤗

Yorum yapan herkesi etiketlemeye çalıştım ama beceremedim 😬 daha çok yolumuz var bakalım bu hafta bi geçsin Allahın izniyle 🙏🏻
Guzel dilekleri için herkesten Allah razı olsun.
İsteyen herkese, hepimize Allah sağlıklı, sıhhatli güzel bir hamilelik geçirip hayırlısıyla evlatlarımızı sağlık ve huzurla kucağımıza alabileceğimiz günleri göstersin inşallah. Bu mübarek günlerde dualarimda hep varsınız 🙏🏻❤ dualarda buluşalım 🙏🏻🌸

Kızlar şuan burda olanlar topiği takip edenler hepimiz nasıl bir süreçten geçiyoruz ne yaptık biliyor ama aylarca bu sitede tek tek soru arayan biri olarak son kez kendi serüvenimi anlatmak istiyorum bunun için yeni bir başlık mı açsam buraya mı yazsam bilemedim hangi türlü daha çok kitleye ulaşır sizce
Ben görüyorum bi çoğu serüvenini paylaşıyor bence sende paylasmalisin canım, eğer benim netleşirse kısmet olursa bende paylaşmak istiyorum ❤

Ben görüyorum bi çoğu serüvenini paylaşıyor bence sende paylasmalisin canım, eğer benim netleşirse kısmet olursa bende paylaşmak istiyorum ❤
İkinci tahlili de yaptırayım yükselmeyi göreyim en güzeliyle inşallah o zaman 🤗

Elbette öyle Allah vaktinden önce hiç birşeyi vermez insanlara... Doğum evlilik ve ölüm baştan yazılmış şeylerdir zaten... Ama Bi yandan da Allah hep çaba göstermemizi bir adım atmamız, dua edip istememiş ister bizi sınar ne kadar istiyoruz ne kadar iyi tevekkülle sabrediyoruz diye...
Rabbim sabrımızın sonunu güzel eylesin inşallah 🙏🏻🥺

Çok mu büyümüş kalitesiz mi olur dedim içindeki yumurta kaliteli mi degil mi onu bilemeyiz dedi canım. Benim sadece 2 tane yumurtam var rezervim çok az vaktim azalıyor ondan tedirginim. Her ay sadece bir yumurta oluşuyor 2. Küçük kalıyor
Merhaba. Benimde senin gibi rezervim az. Yaşımda geçti gidiyor. Ben baltonik firmasindan mucize karışım aldım. Tavsiye olarak bir incelemeni öneririm. Yumurtalarımı çoğalttığını hissediyorum yumurtlama dönemi bayağı akıntım olmaya başladı. Geçen ay kullandım kimyasal oldum. Bu ayıda değerlendirdik bakalım merakla bekliyorum. Bir bak istersen birşey kaybetmezsin takviye sonuçta.

X