Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yumurtan büyüsün diye her gün bir yemek kaşığı tahin pekmez kullan canım geçen ay ben öyle yaptım çok güzel büyüdüler internetten bak tahinin çok yararı da var

Sen yumurtan büyüsün diye her gün bir yemek kaşığı tahin pekmez kullan canım geçen ay ben öyle yaptım çok güzel büyüdüler internetten bak tahinin çok yararı da var
Tamam kuzum denicem takviyede kullanıyorum zaten provomen inşallah işe yarar

Tebriklerrr:) sağlıcakla kucağınıza alın inş. Kasette ilk ne zaman gördünüz pozitifi? Bende bekleme sürecindeyimde merak ediyorum. Çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız?
Çok teşekkür ederim darısı başına inşallaaaaahhh... Ben erken başladım ilk bata 10 gün varken yaptım negatifti sonra yedi gün kala yaptım gölge gördüm ertesi güne kadar üç test yaptım hepsinde aynı çıktı sonra takibe devam ettim düne kadar koyulma devam etti toplamda 8-9 test yaptım en son iki test farklı marka daha silik çıkınca korktum tahlile gittim.. Şükürler olsun pozitif ben çatlatma iğnesi kullanmadım doğal takviye aldım ekliyorum kullandıklarımı canım

Eklentiler

• IMG_20230331_205853_edit_58116522304152.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20230331_205834_edit_58095788324467.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 102
Valla kısmet artık bu ay zaten adetten sonraki haftayı pek değerlendirememiştik hastane işlerimiz vardı o zamanlar olmuş yumurtlamada
Rabbim en güzel zamanda en güzelini hayırlısını verecektir inşallah yavrum asma suratını... Çok ağrım var bacaklarıma vuruyor sancılar adet ağrısı gibi değil şuan farklı gibi ama endişe duymaya başladım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…