- 25 Eylül 2022
- 9.234
- 13.373
- 36
Amin canım inşallahAnladım canım hayırlısı olsun sen değerlendir ne olur ne olmaz rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahAnladım canım hayırlısı olsun sen değerlendir ne olur ne olmaz rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla nasip etsin
Sen yumurtan büyüsün diye her gün bir yemek kaşığı tahin pekmez kullan canım geçen ay ben öyle yaptım çok güzel büyüdüler internetten bak tahinin çok yararı da var27mm yarına çatlar dedi kuzum bu ay çatlatma ignesi vermeyelim spontan dene dedi. Bende 14mm yumurta işime yarar diye düşünüyorum 3 4 güne 18mm olursa çatlar diye umuyorum. Doktora fazla büyümüş kalitesiz mi olur dedim onu bilemeyiz dedi canım çok sıkıldı her ay boş geçiyor tekrar amh testi istedi
Tebriklerrr:) sağlıcakla kucağınıza alın inş. Kasette ilk ne zaman gördünüz pozitifi? Bende bekleme sürecindeyimde merak ediyorum. Çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız?Kızlaaaaaaarrrrrrr
Tamam kuzum denicem takviyede kullanıyorum zaten provomen inşallah işe yararSen yumurtan büyüsün diye her gün bir yemek kaşığı tahin pekmez kullan canım geçen ay ben öyle yaptım çok güzel büyüdüler internetten bak tahinin çok yararı da var
Maşallah canım saglıkla büyüsünKızlaaaaaaarrrrrrr
Tebrikler. Sağsalim kucağına aş inşallahKızlaaaaaaarrrrrrr
Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahKızlaaaaaaarrrrrrr
Sağlıkla doğsun inşallah çok sevindimKızlaaaaaaarrrrrrr
Çok teşekkür ederim darısı başına inşallaaaaahhh... Ben erken başladım ilk bata 10 gün varken yaptım negatifti sonra yedi gün kala yaptım gölge gördüm ertesi güne kadar üç test yaptım hepsinde aynı çıktı sonra takibe devam ettim düne kadar koyulma devam etti toplamda 8-9 test yaptım en son iki test farklı marka daha silik çıkınca korktum tahlile gittim.. Şükürler olsun pozitif ben çatlatma iğnesi kullanmadım doğal takviye aldım ekliyorum kullandıklarımı canımTebriklerrr:) sağlıcakla kucağınıza alın inş. Kasette ilk ne zaman gördünüz pozitifi? Bende bekleme sürecindeyimde merak ediyorum. Çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız?
Amin Allah razı olsun darısı başına olsun inşallahMaşallah canım saglıkla büyüsün
Amin Allah razı olsun darısı başına olsun inşallahTebrikler. Sağsalim kucağına aş inşallah
Amiiiin inşallah Allah razı olsun darısı başına olsun inşallahTebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Valla kısmet artık bu ay zaten adetten sonraki haftayı pek değerlendirememiştik hastane işlerimiz vardı o zamanlar olmuş yumurtlamadaHaydaaa
Amiiin inşallah sağol Allah razı olsun darısı başına olsun inşallahSağlıkla doğsun inşallah çok sevindim
MaşalllaaaahhhKızlaaaaaaarrrrrrr
Rabbim en güzel zamanda en güzelini hayırlısını verecektir inşallah yavrum asma suratını... Çok ağrım var bacaklarıma vuruyor sancılar adet ağrısı gibi değil şuan farklı gibi ama endişe duymaya başladım bendeValla kısmet artık bu ay zaten adetten sonraki haftayı pek değerlendirememiştik hastane işlerimiz vardı o zamanlar olmuş yumurtlamada
Maşalllaaaahhh