Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar benim bugün transferimin 5. günü sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım gözle görülür 2. çizgi çıktı mutlu gibiyim ama eminde olamıyorum kafalar karışık Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçler çok zor iğneler delik deşik etti valla
Merhaba, sanırım dollenmenin ardından 5. Günde yaomissiniz testi doğru anladıysam çok erken göstermiş kullandığınız gebelik testi markası nedir ?

Kızlar bu ay yapacagınız özel birşeyler varmı ben doktora gittim folik asit ve multi vitamini bir ilaç verdi onu kullanıcam

Kızlar bu ay yapacagınız özel birşeyler varmı ben doktora gittim folik asit ve multi vitamini bir ilaç verdi onu kullanıcam
Ben folikasit kullanıyorum keçiboynuzu pekmezi aldım onu içiyorum. Bol bol havuç ve avokado yiyorum etkiliymiş bir gebenin günlüğünde okumuştum

Sat, son adet tarihi bat, beklenen adet tarihini yazıyorsun cans16 cans16 seni listeye ekliyor
Teşekkür ederim. Sat 28 ocakta başladı, 7 ocakta bitti. Pcos var hala adet olmadım, hamile değilim, bugünlerde bekliyorum inşallah. Güncelleme yaparım😊

NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
:KK200: :KK200: :KK200:
ANNE ADAYISATBATDURUM
cans16 cans16 5 MART🤰🏼
@Feryasu2 MART1 NİSAN🍀🐞
@Leylifer024 MART1-2 NİSAN🍀🐞
@mervee9875 MART20 NİSAN🍀🐞
@Hayirlisi1235 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mardin li29 ARALIK🍀🐞
@Suyolu015 MART3 NİSAN🍀🐞
D designer23 23 ŞUBAT22 MART🍀🐞
@edahandro7 MART1 NİSAN🍀🐞
@Belisimm3 MART5 NİSAN🍀🐞
@garfiuss6 MART3 NİSAN🍀🐞
@gossipbusra2 MART28 MART🍀🐞
@evremm227 MART1 NİSAN🍀🐞
@Niqu5 MART5 NİSAN🍀🐞
@ZeyElif5-6 NİSAN🍀🐞
@Marryyj7 MART🍀🐞
@Anac ana7 MART1 NİSAN🍀🐞
@suyesili15 MART1 NİSAN🍀🐞
@rosalinel4 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mrvpearl9 MART3 NİSAN🍀🐞
@aynurland8 MART11 NİSAN🍀🐞
Tuttyy Tuttyy 8 MART7 NİSAN🍀🐞
@caglaaaaaa8 MART9 NİSAN🍀🐞
@fztbsr26 ŞUBAT24 MART🍀🐞
@htmcicegi10 MART5 NİSAN🍀🐞
F Feyzacim 11 MART6 NİSAN🍀🐞
sat 11 mart bat 5 nisan beni de ekler misiniz?

Ben hala adet olmadim adet hinunden 7gun gceti degerim .bisey sorcam kizlar adet gecikmesinin 3gunu kan verdim .0.5cikti bugun 7. gunu kan verdim 0.100 cikti gec dollenmemi ya da yukseliyormu bilgisi olan var mi sizce umut etmeliyim hala ilk defa adetim biyle oldu bende dogal olarak kesin hamilym dedim ama cikmadi

Lekelenme illa olmalı mı ? Adetime 7 gün kaldi. Hiç bir belirti yok. Umudumu kesmeli miyim???

X