- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
Oda sana küsmüşKızlar doktora yazdım sabah. Bugün çekileli 8 gün oldu hala kanamam var normal mi dedim. Normal dedi. Kaç güne kadar normal dedim 15 dedi. 15i geçerse geleyim mi dedim geçmez dedi. Böyle tek kelimelik cevaplar. Önceden canımlı falan yazıyordu. Uyuz oldu herhalde bana :) son olaydan sonra.
Yarın sabah bekliyoruz o zamansabah alel acele işe geldim o yüzden kaldı, yarın bat, bakalım neler olacakkkkk <3
Yani çocuk olsun diye değil de eşinle keyifli vakit geçirmeyi denemelisin.psikolog hanım akışına bırakmayı nasıl yapıcaz :)
Erken gebelik testinde gölge var gibi tatlım ama zaten 10. Gün ise böyle görünmesi çok normal iki gün sonra tekrarla bakalımbana hiç antibiotik falan vermediler canım
hahaaa şuan yazdıklarının tersi mevcutYani çocuk olsun diye değil de eşinle keyifli vakit geçirmeyi denemelisin.
Sürekli vücudunu dinleme, böyle bir ağrı var deyip hemen Google şu ağrı hamilelik belirtisi mi diye yazıp arama yapma meseladayanabilirsen bata iki gün kala test yapmaya başla.
Ama düzenli ilişki şart o kadar akışına bırakma
canım yarın tekrarlıcam testim fazla varErken gebelik testinde gölge var gibi tatlım ama zaten 10. Gün ise böyle görünmesi çok normal iki gün sonra tekrarla bakalım
Ya bakma işte hepimiz insanız hepimiz bu heyecanın kurbanı oluyoruz ama psikolojik değerlendirmeler bu olayın biraz daha akışına bırakıldığında hamileliklerin oluştuğu yönünde. Ama heyecan duymak da güzel tabikihahaaa şuan yazdıklarının tersi mevcutgoogleye sormalar yumurtlama başladı ya allah deyip değerlendrmeler :)) doğru söylüyorsun çoğumuz sırf çocuk için ezbere gidiyoruz
Tamm her sabah çoşarıkcanım yarın tekrarlıcam testim fazla variğne etkisidir muhtemelen, gözle bariz gözüküyor
Enfeksiyon kapmıyak diye veriliyor canım..hatda ben mesela dedim belki kullanmayım kesinlikle tüp bebek doktoru dedi kullan ve kaç gündür kullanıyorum idrara çok çıkıyorumilginç, burda çoğu kişiye verildiğini görünce korkdum bir az, gerçi antibiotik sevmiyorum, aynı saatte falan içmen lazım, tüm verilen hapları içmen lazım, düzgün kullanılmazsa daha zararlı bi ilaçta... acaba anestezili olanlara mı veriliyor?
Bence yeterli büyüklükte sanki tatlımKızlar bugün yumurta takibine gittim sagda 27 mm solda 14. Ateşim çok düştü bugün yarın çatlar büyük ihtimal ama sizce 27mm çok büyük degil mi bu şekilde hamile kalan var mı
Fazla büyük degil mi kuzum sence benim amh 0.6 ilk defa bu kadar büyüdü yumurtam acaba kalitesiz olur mu diye korkuyorumBence yeterli büyüklükte sanki tatlım
kullanılması mantıklı da, benim ki vermemişti işteEnfeksiyon kapmıyak diye veriliyor canım..hatda ben mesela dedim belki kullanmayım kesinlikle tüp bebek doktoru dedi kullan ve kaç gündür kullanıyorum idrara çok çıkıyorum
Ben hem narkozlu hem narkozsuz ikisinde de farklı doktorlar vardır..ikiside verdi.Sana vermesiyle bir sorun olmadıysa boş ver demek her keste farklıkullanılması mantıklı da, benim ki vermemişti işte
Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda size de nasip olsunİnşallahdikkat et kendine yediklerin rahimde tutunmasına yardım edecek şeyler olsun
Amin Allah razı olsun inşallahTeşekkür ederim inşallah en kısa zamanda size de nasip olsun
bende hiç ağrı falanda olmadı, sonrasında da olmadıBen hem narkozlu hem narkozsuz ikisinde de farklı doktorlar vardır..ikiside verdi.Sana vermesiyle bir sorun olmadıysa boş ver demek her keste farklı