Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilginç, burda çoğu kişiye verildiğini görünce korkdum bir az, gerçi antibiotik sevmiyorum, aynı saatte falan içmen lazım, tüm verilen hapları içmen lazım, düzgün kullanılmazsa daha zararlı bi ilaçta... acaba anestezili olanlara mı veriliyor?
Ben anestezi almadım canım ama bana verdi doktor

Canım ama ben hsg çekileli 8 gün oldu. Çoktan bitmesi gerekmez miydi. Gün içinde bir şey gelmiyor sadece lavaboya oturunca geliyor. Ateş takibi de yapıyorum henüz ateşim yükselmedi. Yumurtam çatlayamadı demek ki hsg den dolayı. Normal mi acaba bu kadar uzun sürmesi bunu merak ediyorum
Walla cnm bılmıyorum ki
Kişiden kişiye değişir
Benim leke leke kahverengi şeklınde bakalım ne zamana kdr surecek

Bn bu ayı zaten pas geçicem, hem lekelenme var, hem ramazan oruç vs...
Dinleniyim bu ay zten korunun demişti doktor

Walla cnm bılmıyorum ki
Kişiden kişiye değişir
Benim leke leke kahverengi şeklınde bakalım ne zamana kdr surecek

Bn bu ayı zaten pas geçicem, hem lekelenme var, hem ramazan oruç vs...
Dinleniyim bu ay zten korunun demişti doktor
Benim kanamam arttı dün azalıyor gibi olunca ilişki oldu. Bugün kanamam bayağı arttı… doktor 15 güne kadar normal diyor. Peki ben neden güvenemiyorum? Biraz daha devam ederse başka doktora gideceğim

İğnenin etkisi geçiyor mu sizce? İlk test iğnenin 9. Gün gecesi, 2. test 10. Gün sabahı son test bugün 11. Gün sabahı. Sanki bugün bi koyulaşma mı var? 😬😬
Sanki değil koyulmuş evet... Ama hiç iğne olmadım süreci bilmiyorum ki etki süresinden sonra çıkan çizgilere mi güvenmek gerekiyor ve maks kaç gün iğne etkisi sürüyor

Kızlar selam.. Geçen aydan beni bilen bilir kimyasal geçirmiştim. Yarın BAT tarihm.. Ve ben kasık sancılarından kıllanıp sabah test yaptım. 😳 İki foto var biri oynanmamış diğeri oynanmış.. Tekrar kimyasal olur mu arka arkaya beni bir korku aldı yine 🤦🏻‍♀️ umarım bu sefer sağlıklıdır. Bir baksanıza... 🙄🙄🙄🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_20230403_120425.jpg
    IMG_20230403_120425.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20230403_120535.jpg
    IMG_20230403_120535.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar selam.. Geçen aydan beni bilen bilir kimyasal geçirmiştim. Yarın BAT tarihm.. Ve ben kasık sancılarından kıllanıp sabah test yaptım. 😳 İki foto var biri oynanmamış diğeri oynanmış.. Tekrar kimyasal olur mu arka arkaya beni bir korku aldı yine 🤦🏻‍♀️ umarım bu sefer sağlıklıdır. Bir baksanıza... 🙄🙄🙄🤷🏻‍♀️
Bariz belli canım degildir inşallah betan sıfırlanmışmıydı tamamen

Işıkta da belli her ikisinde de gözüküyor kimyasal olup olmadığını yarın anlarsın ancak kimyasalsa regli olursun değilse olmazsın ve testi tekrar yaparsın 🤗

Sanki değil koyulmuş evet... Ama hiç iğne olmadım süreci bilmiyorum ki etki süresinden sonra çıkan çizgilere mi güvenmek gerekiyor ve maks kaç gün iğne etkisi sürüyor
Benim de ilk iğne ondan çok meraklıyım 😂 kimisinin iğne etkisi 5 güne geçiyor kimisinin 14 güne geçiyor net bir şey yok ☹️ doktorum 15. Gün kan testi istedi yani 7 Nisan ama testle kontrole devam çünkü neden olmasın 😂

Benim de ilk iğne ondan çok meraklıyım 😂 kimisinin iğne etkisi 5 güne geçiyor kimisinin 14 güne geçiyor net bir şey yok ☹️ doktorum 15. Gün kan testi istedi yani 7 Nisan ama testle kontrole devam çünkü neden olmasın 😂
Bencede neden olmasın 🤗 inşallah olsun 🤗

Kızlarrr lütfen yorumlarınızı bekliyorm ben ovülasyon testi ysptm iki tane sanki bu defa görünüyor koyuluk var demi yoksa yine bnami öle gliyor 😱😱

Eklentiler

• IMG_20230403_131655.jpg
    IMG_20230403_131655.jpg
    129,9 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20230403_131631.jpg
    IMG_20230403_131631.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 94
X