Ben artık eminim kimyasal değilse eğer geliyor bebişimTebrik ediyorum canım sen zaten farklı testler denedin ben güzel haberler alacağına eminim
psikolog hanım akışına bırakmayı nasıl yapıcaz :)Neden ara veriyorsun akışına bırak bence :)
Bende gecikme var üç gün ama en az 10 günlük bir gecikme bekliyorum sonra doktora gitmeyi düşünüyorum nasipse bakalım dönemimdeyim
Bak canım bu benim eski testim. Artimed marka hcg 120 iken böyle çıkmıştı. Erken verdiğime pişman olmuştum beklemek daha zor.Başka marka artı med yaptım az önce o gölge çizgi çıktı
ben 7-8 gün kala yapmıştım çıkmadı, o yüzden bence yapma biraz daha sık dişini. tek çizgi görünce insan üzülüyor.Kızlar yarın test yapsam mi yedi gün var bata
bana hiç antibiotik falan vermediler canımAntibiyotik olayını da hiç anlamadım zaten kimine 3 kimine 5 kimine bir hafta kimine 1 gün iç diyorlar. Ama bana verdiği antibiyotik çok ağırmış öyle söylemişti. Ya afedersin vajina girişi benim kıpkırmızı tahriş olmuş
Bende düşük olduğunu tahmin ettim zaten tamamen negatif olsa gölge bile olmazdıBak canım bu benim eski testim. Artimed marka hcg 120 iken böyle çıkmıştı. Erken verdiğime pişman olmuştum beklemek daha zor.
Erken gebelik de var gibi ama onlara güvenmiyorum ben bekle Bi kaç gün daha kasetle tekrar ve takip yapçatlama iğnesinin 10cu günü iğne gününü saymazsak, P Psikolog2426 @ B Babydustt @ N naz1997 @Mavi070707
zaten daha erken, çatlama iğnesi pozitif çıkara biliyor, sadece her gün yapıp koyulaşma olucak mı diye bakıcam :) bata 4 gün var şuanErken gebelik de var gibi ama onlara güvenmiyorum ben bekle Bi kaç gün daha kasetle tekrar ve takip yap
Hadi bakalım inşallah rabbim. Gönlündekini bu ay vermiştirzaten daha erken, çatlama iğnesi pozitif çıkara biliyor, sadece her gün yapıp koyulaşma olucak mı diye bakıcam :) bata 4 gün var şuan
Şimdi yaptımErken gebelik de var gibi ama onlara güvenmiyorum ben bekle Bi kaç gün daha kasetle tekrar ve takip yap
Tek bakışta gördüm fotoğrafı açmadım bile normal test bu dimi erken gebelik değilŞimdi yaptım
Erken buda. Normal testler yarın gelecekTek bakışta gördüm fotoğrafı açmadım bile normal test bu dimi erken gebelik değil
İlk gebe kalmaya çalışırken o zaman da rahim filmi çekilmişti bana. O zamanki doktorum antibiyotik vermemişti mesela. Neye göre verip vermiyorlar bilmiyorumbana hiç antibiotik falan vermediler canım
Canım benim rüyan çıkar belki hayırlısı ile ama daha testte belli değildir biraz daha sabret derim inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınYaa inşallah bugün rüyamda test yapıyordum pozitif ve kız gördüm ondan gaza gelip yaptım negatif çıktı erken yaptım galiba. Ocak ayındaki gebelikte de rüyamda görmüştüm çok güzel bir erkek bebeği sonra aynı gece onu besleyemediğimden kaybediyordum. Onun sonu kürtaj ile bitince sanırım yine çıkacak rüyam sandım
Gölge bile olsa çıkar inşallah yarındaErken buda. Normal testler yarın gelecek
ben de gördümŞimdi yaptım
ilginç, burda çoğu kişiye verildiğini görünce korkdum bir az, gerçi antibiotik sevmiyorum, aynı saatte falan içmen lazım, tüm verilen hapları içmen lazım, düzgün kullanılmazsa daha zararlı bi ilaçta... acaba anestezili olanlara mı veriliyor?İlk gebe kalmaya çalışırken o zaman da rahim filmi çekilmişti bana. O zamanki doktorum antibiyotik vermemişti mesela. Neye göre verip vermiyorlar bilmiyorum
Bak bakalım normal adete çevirecek mi?İlki sulu akıntı yayılmış gibiydi. Sonra baya azaldı ama kıvamlandı sanki ve sana bunu yazacakken tuvalete gittim galiba adet oldum benTam bi kırmızı değil kahverengi koyu kırmızı karışımı.