- 28 Mart 2023
- 11.289
- 12.871
Ben de testi gösterdiğimde eşim inanamamisti regl gelecek hayal kırıklığı olacak diyeAh o mide yanmaları... Meğer unutmamışım dün yaşayınca oğlumdaki hallerim daha çok üşüştü başıma... Ne yesem kustum ne yesem yandım uykularımdan kalkıp ağladım yanmalaraaynısını yaşadım dün akşam ağlayacaktım nerdeyse... Bende artık emin gibiyim de işte kocamı da ikna edemiyorum kan tahlili diyr tutturdu kendimi de Bi yönden şöyle ikna edemiyorum psikolojik belirti yaşadığım aylarda hüsrana uğradım.. Neyse artı med gebelik testi aldım şimdi eve gider gitmez yapacağım
Soracağım canımReçetesiz satılıyor mu bilmiyorum cano bi sor bence doktoruna
Canım testlerle gün gün takip edenler oldu sabah akşam yaptılar test bu bence doğru giderek koyulaştı testler gereksiz kullanmak beklemek değil çünkü zaten adet geçmesini bekliyorlar doktorlar da bizim en kolay yapabileceğimiz takip buAh o mide yanmaları... Meğer unutmamışım dün yaşayınca oğlumdaki hallerim daha çok üşüştü başıma... Ne yesem kustum ne yesem yandım uykularımdan kalkıp ağladım yanmalaraaynısını yaşadım dün akşam ağlayacaktım nerdeyse... Bende artık emin gibiyim de işte kocamı da ikna edemiyorum kan tahlili diyr tutturdu kendimi de Bi yönden şöyle ikna edemiyorum psikolojik belirti yaşadığım aylarda hüsrana uğradım.. Neyse artı med gebelik testi aldım şimdi eve gider gitmez yapacağım
Varla yok arası kahverengilik canım kahvede değil tam şuan biraz daha sarımsı 1 kere geldi diyebilirim. Normalde 5 nisanİnşallaaah yerleşmedir bat kaçıydı senin yavrum geceden bu yana değişme var mı
Aynı biz işte az öncede aynısını diyor önce kan testiBen de testi gösterdiğimde eşim inanamamisti regl gelecek hayal kırıklığı olacak diyekan testi verince ikna oldu. Ctesi günü keseyi gördük tamam ikna olduk artık diyor benim şu an bulantım yok çok şükür sadece çok tatli bir şeyde yanma yaşıyorum o kadar. Senin de güzel geçer inşallah sürecin
Kötüyü düşünme canım o kadar testte yanılmaz koyulaşıyor üstelikBugün eczaneden farklı Bi marka test alıp yapmayı düşünüyorum tam sekiz test yaptım gerçi yanılma payı yoktur herhalde negatif olsaydı üç pozitif kalanı negatif çıkardı diyorum en kötü ama siz ne dersiniz?
Başka marka artı med yaptım az önce o gölge çizgi çıktıCanım testlerle gün gün takip edenler oldu sabah akşam yaptılar test bu bence doğru giderek koyulaştı testler gereksiz kullanmak beklemek değil çünkü zaten adet geçmesini bekliyorlar doktorlar da bizim en kolay yapabileceğimiz takip bu
Bak sana arkadaşımın testini arayım canım oda laboquick adet 1 gün geçince yapmıştı ya 100 küsürlerde yada 200 küsürlerde mi ne çıkmıştı betaKızlar artı med den daha hassasmış laboquik şuanki testim beş gün önce çıkan sonucumda aynı siliklikte gölge yani.. Çizgi var alttan ışık tutuncada görülüyor ama hayaletin hayaleti
Amiin inşallahAynı biz işte az öncede aynısını diyor önce kan testiayyy inşallah bu defa güzel geçer de keyfini sürerim
Ayyy inşallah yerleşmedir yaaaVarla yok arası kahverengilik canım kahvede değil tam şuan biraz daha sarımsı 1 kere geldi diyebilirim. Normalde 5 nisan
Canaaaannn artı medde gölge çıktı koyu değilKötüyü düşünme canım o kadar testte yanılmaz koyulaşıyor üstelikatsana testlerini alt alta koyup bakıp bakıp sevinelim
Laboquick en güzeli ya geçen günde demiştim ona güveniyorum benBak sana arkadaşımın testini arayım canım oda laboquick adet 1 gün geçince yapmıştı ya 100 küsürlerde yada 200 küsürlerde mi ne çıkmıştı beta
sabah alel acele işe geldim o yüzden kaldı, yarın bat, bakalım neler olacakkkkk <3Varsa çıkma ihtimali var canım silik de olsa. Ama çıkmazsa üzülme çünkü adet olana kadar umut var. Sabah ilk idrar ile yapmanı öneririm
Tebrik ediyorum canım sen zaten farklı testler denedin ben güzel haberler alacağına eminimBaşka marka artı med yaptım az önce o gölge çizgi çıktı
Bulantı bence psikolojik canım onun için erken. Ama testin pozitif onda yanılma olduğunu sanmıyorum test yapacaksan doğru mu diye değil de aynı marka alıp koyulaşmayı takip edebilirsin. Tam koyu olunca kan verirsin erken vermemiş olursun hemBugünkü belirtilerimi anlatayım aslında dünden bugüne planı anlatayım... Dün iki kere bulantı yaşadım kusma derecesinde değil ağzımı kamaştıracak cinsten kısa süreli olup geçtiler... Mide yanması çok yaşadım iki kere şiddetli oldu biber koyulmuş gibi yandım.. ilki akşam üzeri oldu sarelle çok yedim herhalde ondan oldu diye düşünüyorum çikolata mide yakar çünkü soda içtim geçti ikinciye de acıktım acıkınca midem yandı yine biber gibi gaviskon şurup ve soda içtim geçti.. Kasıklarımda hala batmalar var göğüslerim çok şiş acıyor hala ekstra olarak sol göğüs ucumda acımaya başladı sağ göğüs ucum kaşınıyor... Ve bu sabah hafif bulantı yaşıyorum hatta gözümü açar açmaz hissettim.. Hiç biri psikolojik değilse eğer benim güncem bu şekildehenüz tiksinme gelmedi ne kokulardan ne tahttan ama geleceğini biliyorum yüksek ihtimal kese gözüktükten Bi kaç gün sonra ben komalık olacağım bata 2 günüm kaldı
Yaa inşallah bugün rüyamda test yapıyordum pozitif ve kız gördüm ondan gaza gelip yaptım negatif çıktı erken yaptım galiba. Ocak ayındaki gebelikte de rüyamda görmüştüm çok güzel bir erkek bebeği sonra aynı gece onu besleyemediğimden kaybediyordum. Onun sonu kürtaj ile bitince sanırım yine çıkacak rüyam sandımOoo kapak çizgisinin altındaysa vok daha unut var inşallah tablonun sonu yeşillenir canım
Aynı testle yaptım takip pembeleşti ama elimde başka kalmadı laboquik artı med vardı eczanede onda da silik ikinci çizgi çıktı... Bulantılarım yüksek değil ilk gebeliğimde başlangıçta da böyle olmuştu hatta hiç unutmam ilk çay içerken olmuştu o gebeliğimi de bata dört gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim... Sanırım sağlıklı gebelik olunca belirtiler yükseliyor önceki kimyasalımda hiç belirti olmamıştı tesadüf öğrenmiştimBulantı bence psikolojik canım onun için erken. Ama testin pozitif onda yanılma olduğunu sanmıyorum test yapacaksan doğru mu diye değil de aynı marka alıp koyulaşmayı takip edebilirsin. Tam koyu olunca kan verirsin erken vermemiş olursun hem
Tamam canım 2 gün daha bekleyeyim bugün dayanamayıp yaptım ama belki çarşamba görülür yani inşallahBence 12. Gün yapabilirsin canım