Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de testi gösterdiğimde eşim inanamamisti regl gelecek hayal kırıklığı olacak diye kan testi verince ikna oldu. Ctesi günü keseyi gördük tamam ikna olduk artık diyor benim şu an bulantım yok çok şükür sadece çok tatli bir şeyde yanma yaşıyorum o kadar. Senin de güzel geçer inşallah sürecin

Canım testlerle gün gün takip edenler oldu sabah akşam yaptılar test bu bence doğru giderek koyulaştı testler gereksiz kullanmak beklemek değil çünkü zaten adet geçmesini bekliyorlar doktorlar da bizim en kolay yapabileceğimiz takip bu

Kızlar artı med den daha hassasmış laboquik şuanki testim beş gün önce çıkan sonucumda aynı siliklikte gölge yani.. Çizgi var alttan ışık tutuncada görülüyor ama hayaletin hayaleti

Aynı biz işte az öncede aynısını diyor önce kan testi ayyy inşallah bu defa güzel geçer de keyfini sürerim

Kötüyü düşünme canım o kadar testte yanılmaz koyulaşıyor üstelik atsana testlerini alt alta koyup bakıp bakıp sevinelim

Başka marka artı med yaptım az önce o gölge çizgi çıktı

Kızlar artı med den daha hassasmış laboquik şuanki testim beş gün önce çıkan sonucumda aynı siliklikte gölge yani.. Çizgi var alttan ışık tutuncada görülüyor ama hayaletin hayaleti
Bak sana arkadaşımın testini arayım canım oda laboquick adet 1 gün geçince yapmıştı ya 100 küsürlerde yada 200 küsürlerde mi ne çıkmıştı beta

Eklentiler

• B3372FDC-75D8-44A2-9FF7-066B5A916F57.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 61
Bak sana arkadaşımın testini arayım canım oda laboquick adet 1 gün geçince yapmıştı ya 100 küsürlerde yada 200 küsürlerde mi ne çıkmıştı beta
Laboquick en güzeli ya geçen günde demiştim ona güveniyorum ben

S Seray94 Bende dün kaset test alacaktım yokmuş erken gebelik aldım gölge gibi çıktı sonra ben o gölgeye ikna olmadım oynuyor gibiydi bi gözüküyor bi gözükmüyor resimini yakaladım atıcam sonra yok dedim bıraktım dışarı çıktık eve geldim çizgi gibi olmuş yani bu testler insanı deli de ediyor çizgi halini de çekeyim atıcam buraya siz de bakın

Bulantı bence psikolojik canım onun için erken. Ama testin pozitif onda yanılma olduğunu sanmıyorum test yapacaksan doğru mu diye değil de aynı marka alıp koyulaşmayı takip edebilirsin. Tam koyu olunca kan verirsin erken vermemiş olursun hem

Ooo kapak çizgisinin altındaysa vok daha unut var inşallah tablonun sonu yeşillenir canım
Yaa inşallah bugün rüyamda test yapıyordum pozitif ve kız gördüm ondan gaza gelip yaptım negatif çıktı erken yaptım galiba. Ocak ayındaki gebelikte de rüyamda görmüştüm çok güzel bir erkek bebeği sonra aynı gece onu besleyemediğimden kaybediyordum. Onun sonu kürtaj ile bitince sanırım yine çıkacak rüyam sandım

Aynı testle yaptım takip pembeleşti ama elimde başka kalmadı laboquik artı med vardı eczanede onda da silik ikinci çizgi çıktı... Bulantılarım yüksek değil ilk gebeliğimde başlangıçta da böyle olmuştu hatta hiç unutmam ilk çay içerken olmuştu o gebeliğimi de bata dört gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim... Sanırım sağlıklı gebelik olunca belirtiler yükseliyor önceki kimyasalımda hiç belirti olmamıştı tesadüf öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…