Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar artı med den daha hassasmış laboquik şuanki testim beş gün önce çıkan sonucumda aynı siliklikte gölge yani.. Çizgi var alttan ışık tutuncada görülüyor ama hayaletin hayaleti
Adeti geçen 2.gün kan verdim 41 le öğrendim,2 gün sonra 134,2 ye çıktı son bi gebelik testim kalmıştı çöpe gitmesin bakayım dedim anında kopkoyu kırmızı çıktı buna kadar ki tüm kaset testler silik soluktu, kan verin rahatlayın en temizi,şimdi 5000 leri geçti yarın dr a gidicem banada dua edin sağlıkla ilerlesin,benim dualarımda sizlerle

Bir şey sorabilir miyim bu test artımed mi?

Allah yardımcıniz olsun çok güzel sonuçlar alın inşallah

effektsizde gözükyor baby

Beni eklemisiniz sat 4 mart bat 9 nisan cans16

Benide eklermisin Sat 21 MART Bat 16 nisan

Ovülasyon takibi yapan kızlar size birşey sormak istiyorum yumurta akı gibi akıntı olduğunda yumurta ne durumda oluyor çatlamış mı çatlamasına 2-3 gün var demek mi

Selam kızlar. Bugün bat günüm adet olcakmışım gibi ağrılarım var test yaptım 5 dk içinde hayalet çıktı fotoya tam yansımıyo o yüzden efekt yaptım. 9 aydır deniyoruz daha önce hiç kuruma çizgisi bile görmedim. İnşallah hamileyimdir dua bekliyorum sizlerden. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…