Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktora yazdım sabah. Bugün çekileli 8 gün oldu hala kanamam var normal mi dedim. Normal dedi. Kaç güne kadar normal dedim 15 dedi. 15i geçerse geleyim mi dedim geçmez dedi. Böyle tek kelimelik cevaplar. Önceden canımlı falan yazıyordu. Uyuz oldu herhalde bana :) son olaydan sonra.
Oda sana küsmüş 😂😂😂

psikolog hanım akışına bırakmayı nasıl yapıcaz :)
Yani çocuk olsun diye değil de eşinle keyifli vakit geçirmeyi denemelisin.
Sürekli vücudunu dinleme, böyle bir ağrı var deyip hemen Google şu ağrı hamilelik belirtisi mi diye yazıp arama yapma mesela 😂 dayanabilirsen bata iki gün kala test yapmaya başla.
Ama düzenli ilişki şart o kadar akışına bırakma 😂

Yani çocuk olsun diye değil de eşinle keyifli vakit geçirmeyi denemelisin.
Sürekli vücudunu dinleme, böyle bir ağrı var deyip hemen Google şu ağrı hamilelik belirtisi mi diye yazıp arama yapma mesela 😂 dayanabilirsen bata iki gün kala test yapmaya başla.
Ama düzenli ilişki şart o kadar akışına bırakma 😂
hahaaa şuan yazdıklarının tersi mevcut :KK48: googleye sormalar yumurtlama başladı ya allah deyip değerlendrmeler :)) doğru söylüyorsun çoğumuz sırf çocuk için ezbere gidiyoruz

hahaaa şuan yazdıklarının tersi mevcut :KK48: googleye sormalar yumurtlama başladı ya allah deyip değerlendrmeler :)) doğru söylüyorsun çoğumuz sırf çocuk için ezbere gidiyoruz
Ya bakma işte hepimiz insanız hepimiz bu heyecanın kurbanı oluyoruz ama psikolojik değerlendirmeler bu olayın biraz daha akışına bırakıldığında hamileliklerin oluştuğu yönünde. Ama heyecan duymak da güzel tabiki ❤️🙏

Kızlar bugün yumurta takibine gittim sagda 27 mm solda 14. Ateşim çok düştü bugün yarın çatlar büyük ihtimal ama sizce 27mm çok büyük degil mi bu şekilde hamile kalan var mı

ilginç, burda çoğu kişiye verildiğini görünce korkdum bir az, gerçi antibiotik sevmiyorum, aynı saatte falan içmen lazım, tüm verilen hapları içmen lazım, düzgün kullanılmazsa daha zararlı bi ilaçta... acaba anestezili olanlara mı veriliyor?
Enfeksiyon kapmıyak diye veriliyor canım..hatda ben mesela dedim belki kullanmayım kesinlikle tüp bebek doktoru dedi kullan ve kaç gündür kullanıyorum idrara çok çıkıyorum

Enfeksiyon kapmıyak diye veriliyor canım..hatda ben mesela dedim belki kullanmayım kesinlikle tüp bebek doktoru dedi kullan ve kaç gündür kullanıyorum idrara çok çıkıyorum
kullanılması mantıklı da, benim ki vermemişti işte

kızlar selam ben hastalandım ve adetli iken doktora gittim doktor vajidan muayene yaptı ve bir sıkıntı yok dedi. eşimden sperm testi istedi. anlayanınız varsa göndersem bakar mısınız ayrıca istersen bir daha ki ay adetten sonra gel rahim filmine bakalım dedi rahim filmi nasıl iyi mi kötü bir bilgim yok buradan okuduğum kadarını biliyorum. dönüş yaparsanız sevinirim.

İğnenin etkisi geçiyor mu sizce? İlk test iğnenin 9. Gün gecesi, 2. test 10. Gün sabahı son test bugün 11. Gün sabahı. Sanki bugün bi koyulaşma mı var? 😬😬

Eklentiler

• 1117644D-B65F-421B-85DD-7442D098B5B5.jpeg
    1117644D-B65F-421B-85DD-7442D098B5B5.jpeg
    47,7 KB · Görüntüleme: 51
X