- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Verene şükürler olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hatırlamam mı hiç maşallahBeni hatırladın mi ilk ay denemem demiştim çok silik çizgi vardı hani inanamıyorum hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verene şükürler olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hatırlamam mı hiç maşallahBeni hatırladın mi ilk ay denemem demiştim çok silik çizgi vardı hani inanamıyorum hala
Kan testi verdim 30 çok ufak daha inşallah sağ salim kapanırVerene şükürler olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hatırlamam mı hiç maşallah
Bakalım bişeyler mi geliyor anlamadım:/ Akşam çok üşüdüm erkenden yattım. Gerçi kaç gündür üşüme geliyor.Bekle adet olmazsan lekelenme den 5 gün sonra test yap
İnşallah dikkat et kendine yediklerin rahimde tutunmasına yardım edecek şeyler olsunKan testi verdim 30 çok ufak daha inşallah sağ salim kapanır
İlki sulu akıntı yayılmış gibiydi. Sonra baya azaldı ama kıvamlandı sanki ve sana bunu yazacakken tuvalete gittim galiba adet oldum ben Tam bi kırmızı değil kahverengi koyu kırmızı karışımı.Evet genel de peçeteye gelen pedi doldurmayan durumlardan bahsediyorlar ama bildiğin adet olup hamile kalanlarda var karışık bir konu inan
Bence senin kesin bebiş var ama içim rahat etsin diyorsan al canım ama o kadar test yanılmaz yaBugün eczaneden farklı Bi marka test alıp yapmayı düşünüyorum tam sekiz test yaptım gerçi yanılma payı yoktur herhalde negatif olsaydı üç pozitif kalanı negatif çıkardı diyorum en kötü ama siz ne dersiniz?
Eeeeee bunlar neyin habercisiii işteeeBugünkü belirtilerimi anlatayım aslında dünden bugüne planı anlatayım... Dün iki kere bulantı yaşadım kusma derecesinde değil ağzımı kamaştıracak cinsten kısa süreli olup geçtiler... Mide yanması çok yaşadım iki kere şiddetli oldu biber koyulmuş gibi yandım.. ilki akşam üzeri oldu sarelle çok yedim herhalde ondan oldu diye düşünüyorum çikolata mide yakar çünkü soda içtim geçti ikinciye de acıktım acıkınca midem yandı yine biber gibi gaviskon şurup ve soda içtim geçti.. Kasıklarımda hala batmalar var göğüslerim çok şiş acıyor hala ekstra olarak sol göğüs ucumda acımaya başladı sağ göğüs ucum kaşınıyor... Ve bu sabah hafif bulantı yaşıyorum hatta gözümü açar açmaz hissettim.. Hiç biri psikolojik değilse eğer benim güncem bu şekilde henüz tiksinme gelmedi ne kokulardan ne tahttan ama geleceğini biliyorum yüksek ihtimal kese gözüktükten Bi kaç gün sonra ben komalık olacağım bata 2 günüm kaldı
Ooo kapak çizgisinin altındaysa vok daha unut var inşallah tablonun sonu yeşillenir canımAslında o gün 36.2 çıkmıştı ben de acaba kapak çizgisinin altında çıktı yanlış mı oldu diye sadece o günü değiştirdim 36.3 yazdım diğer günler ne çıktıysa onu yazdım
Bence 12. Gün yapabilirsin canımNe zaman test yapayım 12.gün mü mantıklı acaba en erken
Uzun zaman sahte belirtiler yaşayınca inanmak zor oluyor yaEeeeee bunlar neyin habercisiii işteee
Kuzum sen bir doktora görünsen mi acaba? Geçen hafta Pazartesi yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam ve 1 hafta oldu. Benim bilgim yok ama şimdiye normale dönemsi gerekmezmiydi.
Keşke tatlım ama sanırım yaşadıkların için kanama yaşaman normal diyordu arkadaşlar
Bende aynı gün çekildim rahim filmi daha dün akşam bitti kanamalarım diyebilirim pıhtılaş şekilde geldi bitmicek sandım gerçekten çok uzun sürdü anlamadım bitmese doktorla görüşecektim o derece
Bak ben sana diyorum sen tahriş olunmuşsun..ondan lavaboya giderken hala geliyor..
Kızlar doktora yazdım sabah. Bugün çekileli 8 gün oldu hala kanamam var normal mi dedim. Normal dedi. Kaç güne kadar normal dedim 15 dedi. 15i geçerse geleyim mi dedim geçmez dedi. Böyle tek kelimelik cevaplar. Önceden canımlı falan yazıyordu. Uyuz oldu herhalde bana :) son olaydan sonra.Rabbim ol der ve olur
Yaa kıyamam sanaaaUzun zaman sahte belirtiler yaşayınca inanmak zor oluyor ya
Eczaneye gidiyorumYaa kıyamam sanaaa
Eczaneye gidiyorumYaa kıyamam sanaaa
Canım güzel haber var gibi görünüyor benim de mide yanmam çok olmuştu baslarda. Normalde tatlıyı çok severim şu an şerbetli tatlı yesem de midem yanıyor. Göğüslerin şişmesi ve acıması durumunu da yaşadım. Sonra da hamile olduğumu öğrendim :) inşallah bebiş seninledirBugünkü belirtilerimi anlatayım aslında dünden bugüne planı anlatayım... Dün iki kere bulantı yaşadım kusma derecesinde değil ağzımı kamaştıracak cinsten kısa süreli olup geçtiler... Mide yanması çok yaşadım iki kere şiddetli oldu biber koyulmuş gibi yandım.. ilki akşam üzeri oldu sarelle çok yedim herhalde ondan oldu diye düşünüyorum çikolata mide yakar çünkü soda içtim geçti ikinciye de acıktım acıkınca midem yandı yine biber gibi gaviskon şurup ve soda içtim geçti.. Kasıklarımda hala batmalar var göğüslerim çok şiş acıyor hala ekstra olarak sol göğüs ucumda acımaya başladı sağ göğüs ucum kaşınıyor... Ve bu sabah hafif bulantı yaşıyorum hatta gözümü açar açmaz hissettim.. Hiç biri psikolojik değilse eğer benim güncem bu şekilde henüz tiksinme gelmedi ne kokulardan ne tahttan ama geleceğini biliyorum yüksek ihtimal kese gözüktükten Bi kaç gün sonra ben komalık olacağım bata 2 günüm kaldı
Ah o mide yanmaları... Meğer unutmamışım dün yaşayınca oğlumdaki hallerim daha çok üşüştü başıma... Ne yesem kustum ne yesem yandım uykularımdan kalkıp ağladım yanmalara aynısını yaşadım dün akşam ağlayacaktım nerdeyse... Bende artık emin gibiyim de işte kocamı da ikna edemiyorum kan tahlili diyr tutturdu kendimi de Bi yönden şöyle ikna edemiyorum psikolojik belirti yaşadığım aylarda hüsrana uğradım.. Neyse artı med gebelik testi aldım şimdi eve gider gitmez yapacağımCanım güzel haber var gibi görünüyor benim de mide yanmam çok olmuştu baslarda. Normalde tatlıyı çok severim şu an şerbetli tatlı yesem de midem yanıyor. Göğüslerin şişmesi ve acıması durumunu da yaşadım. Sonra da hamile olduğumu öğrendim :) inşallah bebiş seninledir