Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de anestezi almadan çektirdim canım ilk 2-3 gün neredeyse hiç gelmedi bende de. Ondan sonra gelmeye başladı ama lavabodayken geliyor daha çok. Normalde ayakta gün içi gelmiyor
Ben mesela cuma hsg çekildim bu gün pazar ama bir şey yok hatda ilişki bile oldu..Acaba diyorum sen spor yapıyorsun ondan ola bilirmi..antibiyotik yazdımı sana?bana yazdı kullanıyorum ben

Çatlatma için her hangi bişey var mı siz bu konuda daha bilgilisiniz onları yapsan

Çatlatma için her hangi bişey var mı siz bu konuda daha bilgilisiniz onları yapsan
Benim normalde pikten sonraki gün çatlardı ama çatlayacagı gün rahim filmi çektirdim o geciktirdi sanırım. Valla bir şey yapmak için de uğraşmadım zaten ilişki olması mümkün değildi lekelenme kanamadan dolayı. Bol bol havuç yemek lazım çatlaması için hiçbir şey yapmadım bu aydan umudum yok zaten yani beklentim yok daha doğrusu kuzum

Ben mesela cuma hsg çekildim bu gün pazar ama bir şey yok hatda ilişki bile oldu..Acaba diyorum sen spor yapıyorsun ondan ola bilirmi..antibiyotik yazdımı sana?bana yazdı kullanıyorum ben
İlişkiye cesaret edemedim ben ya.ilişki daha bugün oldu. Antibiyotik yazdı iki gün iç bırak dedi. Ben 3 gün içtim bıraktım. Canım açıkçası spordan olduğunu düşünmüyorum çünkü o kadar hopladım zıpladım o esnada bir damla bile gelmedi benimki hep lavaboda geliyor

Beklemediğin anda mucizeler çıkar gelir kuzum unutma

Bana 5 gün yazdı antibiyotik..başka ne ola bilirki..o esnada olmasa bile ola bilsin belki olmazmış spor ve ya işlem esnasında sert muayine etmişler.Mesela bende aşılamadan sonra kanama oldu..sonra durdu..katetirden oldu

Merhaba arkadaşlar benide araniza alma şansınız varmı acaba 30 Mart'ta tedaviye başladım bu ay transfer olucak ilk tedavim tüp bebek Ankara'da yaşıyorum aranızda Ankara anatolia da. Tedavi olan yada bilgisi olan varmı güzel şeylere duymaya ihtiyacım var korkuyorum bı aksilik olmasından iğne tedavisine başladım bundan önce iki diş gebelik geçirdim ikisindede tüplerim gitti ricam ediyorum cevap verir misiniz

Hoş geldin inşallah herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun

Bende tüp bebek tedavisine yeni başladım..İn şa Allah tüp bebekle cocuğumuza kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…