Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah teşekkürler canım🙏 Bu testlerden bi iki tane daha var bu gece de yapıcam bakalım. İnşallah koyulaşma hep devam eder.
21 martta öğleden sonra 3te test yapmıştım yeni çatlamış gibi duruyordu. Yani 12.gün olmuş oluyor galiba.
Anladım canım çok tebrik ederim tekrar 😍

E Eymennnannesi L A L L A L @Psikolog2426 cans16 cans16 heyecandan uyuyamadım geri ya 😅😅 eşimi de kaldırdım uyanmıyordu dedim uykunu dağıtayım test yaptım pembe oldu gözleri açıldı Bi anda gösterdim derinden Bi oha çekti 🤣🤣🤣 oturduk kahve içiyoruz ben hürrem gibi gebeyim diye geziyorum o aşk yenidendeki fatih gibi hamileyiz biz diye geziyor 🤣🤣🤣 bunca sevincin ardında kimyasal olursa yıkılırım ya korkuyorum 🥺🥺🥺
Ay tebrik ederim ya rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍 kötü düşünmek yokkk 😇

Ay tebrik ederim ya rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍 kötü düşünmek yokkk 😇
İnsan ister istemez düşünüyor ya bazen çok bilgi sahibi olmakta kötü oluyor işte mesela ilk gebeliğimde hiç yaşamadım korkular şimdi hareket etmeye korkuyorum 🤣🤣🤣🤣

İnsan ister istemez düşünüyor ya bazen çok bilgi sahibi olmakta kötü oluyor işte mesela ilk gebeliğimde hiç yaşamadım korkular şimdi hareket etmeye korkuyorum 🤣🤣🤣🤣
Bazen cahil kalmak en iyisi 😂 ay çok sevindim yaa😍

Kaçıncı günüydü bilmiyorum da bata yedi gün vardı ilk gölgesi şeyi gördüğümde sonra altı gün kala üç tane daha yaptım hatırlarsın belki sonra birer gün arayla yaptım bugün üç gün kalmış oldu sabahki pembemsi oldu çizgi
Canım sen çatlatma nin kaçıncı gün u ilk test i yaptın

X