- 12 Nisan 2019
- 24.059
- 38.182
Evet evet, gecen yıl de magnesium diasporal kullanmıstım o da pahalıydıO zaman takviye bu özel o yüzden sordum doktor mu yazdı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet, gecen yıl de magnesium diasporal kullanmıstım o da pahalıydıO zaman takviye bu özel o yüzden sordum doktor mu yazdı diye
Evet pahalı ama içeriğine baktım güzelmişO zaman takviye bu özel o yüzden sordum doktor mu yazdı diye
Nasıldı canım? Anlatır mısın?Hanımlar ayrıntılı ultrason dan şimdi çıktım
Şükür canım bir sıkıntı çıkmamışBen tüp bebek doktorumu halen değiştirmedim kendi doktorum bakacak sandım bakmadı tıbbi görüntüleme merkezi ve laboratuvarına yönlendirdi oraya gittim tam 1.30 saat sürdü uzun sürmesinin sebebi bebek çok hareketli idi o yüzden zorlandı biraz sanırım 2.500TL verdim ek de ki rapor sonucunu verdi anatomi yapısında bi sıkıntı yok dedi oradaki doktor ve gönderdi sonra kendi doktorum aradı sonucun iyi olduğunu herhangi bir sıkıntı görünmediğini söyledi
Maşallah canım, biz de seni merak ettik nerelerdesin diye güzel haberlerle gelmen çok mutlu etti darısı bize insallahBen tüp bebek doktorumu halen değiştirmedim kendi doktorum bakacak sandım bakmadı tıbbi görüntüleme merkezi ve laboratuvarına yönlendirdi oraya gittim tam 1.30 saat sürdü uzun sürmesinin sebebi bebek çok hareketli idi o yüzden zorlandı biraz sanırım 2.500TL verdim ek de ki rapor sonucunu verdi anatomi yapısında bi sıkıntı yok dedi oradaki doktor ve gönderdi sonra kendi doktorum aradı sonucun iyi olduğunu herhangi bir sıkıntı görünmediğini söyledi
Muhtemelen ondandır canım tansiyonun gayet iyiKızlar 18.haftadayım el parmaklarım şişti hemen tansiyonumu ölçtüm tansiyonum 10/6 çıktı yüzüklerimi parmaklarımdan zor çıkardım dün öğleyin turşu akşam da şalgam içmiştim gecede kuruyemiş yemiştim acaba tuz çokmu tükettim herşeyi doktora soruyorum evhamlı takıntılı sanacak beni
Herkes hamilelik kolay der benim içinse ne zormuş hamilelik diyorum bilinmezlik evham stres dünyaya gelseler uykusuzluk yorgunluk bi şekilde atlatılır diyorum hep.Muhtemelen ondandır canım tansiyonun gayet iyi
En zor hali bu olsun canım ödem şişlik bir şekilde geçerHerkes hamilelik kolay der benim içinse ne zormuş hamilelik diyorum bilinmezlik evham stres dünyaya gelseler uykusuzluk yorgunluk bi şekilde atlatılır diyorum hep.
Doğru haklısın canım ödem şişlik olunca hemen aklıma gebelik zehirlenmesi geldi hep en kötüyü nasıl düşünüyorsamEn zor hali bu olsun canım ödem şişlik bir şekilde geçer
Hepimiz öyleyiz hemen korkuyoruz, en kötüsünü düşünüyoruz. İçini rahat tut bir şey yoktur, devam ederse uzun süre doktorunla iletişime geç mutlakaDoğru haklısın canım ödem şişlik olunca hemen aklıma gebelik zehirlenmesi geldi hep en kötüyü nasıl düşünüyorsam
Ben de Öyle dusunuyorum bugünlerde bol su tüket en az 3 LitreHerkes hamilelik kolay der benim içinse ne zormuş hamilelik diyorum bilinmezlik evham stres dünyaya gelseler uykusuzluk yorgunluk bi şekilde atlatılır diyorum hep.
Ay ben 2 lt zorla içiyorum ya midem bulanıyor kızlar ya içemiyorumBen de Öyle dusunuyorum bugünlerde bol su tüket en az 3 Litre
Ben çokAy ben 2 lt zorla içiyorum ya midem bulanıyor kızlar ya içemiyorum
Ben tüp mideliyim birde canimtüp Bebek tüp mide bakalım sırada ne var o yuzdencok sıvı alamıyorum yemekte çok sık yiyorumBen çok
Zorluyorum kendimi 2,5-3 içebilmek için
Ahhhh kıyamam, dikkat edildiği sürece problem yok zaten canımBen tüp mideliyim birde canimtüp Bebek tüp mide bakalım sırada ne var o yuzdencok sıvı alamıyorum yemekte çok sık yiyorum