2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bugün iki bebeğimin de kalbinin durduğunu öğrendim ölmüşler dedi doktor ölmüşler dedi hala kulaklarımda sesi ne bi kanama ne bi ağrı hiç bir şey belli etmediler yavrularım ikisi de sessizce ölmüşler çok ağrıyor kalbim nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum ben bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum bi oğlum var ona sarılıp sarılıp ağladım bu acı nasıl geçecek yarın kürtaj dedi allahım niye niye

Su an tüylerim kalktı çok üzüldüm… Allahım sabır ve güç versin… bir şey diicem, umarim
yanlış anlamazsın… En azından sağlıklı bir tane çocuğun var, bazılarımız ne kadar çabalasak da bir tane çocuğa bile hasret kalabiliyoruz… Biliyorum, bu yazdığım belki acını dindirmez ama en azından sarilabilecegin bir evladın var… Allah onu bağışlasın sana, size

Nasıl yaaa nasilll. Çok uzgunum ozgeee ne desek boş hcbursey acini geçirmez biliyorum. Ama sarilabilrcek bir evladın var çok şükür onun için ayakta durman lazim. Bir sebep gösterdi mi doktr

Allah razı olsun amin canım o olmasa zaten yaşanır mı bu acıyla bilmiyorum iki yavrumla hala birlikteyim hayat durdu sanki en son babamı kaybettiğimde yaşamıştım bu acıyı ondan daha kötüsü

Nasıl yaaa nasilll. Çok uzgunum ozgeee ne desek boş hcbursey acini geçirmez biliyorum. Ama sarilabilrcek bir evladın var çok şükür onun için ayakta durman lazim. Bir sebep gösterdi mi doktr
Kanaman oldu mu dedi olmadı hiç yaşamadım dedim şaşırdı ağrı da yaşamadım hiç kadın şok oldu sağlıksız embriyolar erken ölebiliyorlarmış yaşasaydı dedi hastalıklı ya da engelli olabilirlerdi dedi ama işte benim yüreğim kaldırmıyor nasıl yapcam nasıl olcak bilmiyorum yarın alalım dedi düşük sancılı oluyormuş

Allah razı olsun amin canım o olmasa zaten yaşanır mı bu acıyla bilmiyorum iki yavrumla hala birlikteyim hayat durdu sanki en son babamı kaybettiğimde yaşamıştım bu acıyı ondan daha kötüsü
Her veda zor, her ölüm kötü… Allahım bununda sabrını verecektir canım… şimdi tabi ki üzül, ağla, vedalaş yavrularınla… yanındaki bebeğinle tekrar güç bulacaksın insallah en yakın zamanda

Kaçıncı haftadaydin canım. Bence de ilacla olan düşük çok sancılı bir de ikiz daha da kötü etkilerdi seni

Daha bugün sabah ikiz isimleri düşünüyordum daha bugün dedim ki bez stoğu yapsak mı Allahım yardım et güç ver

6. Haftada kalmışlar canım 6+3 dedi bu hafta 8 olmalılardı dedi
Basın sagolsun özgem.... Ama her serde bir hayır vardir bunu unutma acını yaşa üzül ama kendini de toparla en kısa zamanda ilerde belki hastalikli olsalardi senin için çok çok daha zor olabilirdirabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Canım çok üzüldüm ne desek boş tabi Allahtan hayırlısı buymuş Allah sana sabırlar versin evladına sağlık versin

Canım başın sağolsun şimdi okudum çok şaşkın üzgünüm Allah sabır versin

Başınız sağ olsun Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…