Su an tüylerim kalktı çok üzüldüm… Allahım sabır ve güç versin…Bugün iki bebeğimin de kalbinin durduğunu öğrendim ölmüşler dedi doktor ölmüşler dedi hala kulaklarımda sesi ne bi kanama ne bi ağrı hiç bir şey belli etmediler yavrularım ikisi de sessizce ölmüşler çok ağrıyor kalbim nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum ben bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum bi oğlum var ona sarılıp sarılıp ağladım bu acı nasıl geçecek yarın kürtaj dedi allahım niye niye
Nasıl yaaa nasilll. Çok uzgunum ozgeee ne desek boş hcbursey acini geçirmez biliyorum. Ama sarilabilrcek bir evladın var çok şükür onun için ayakta durman lazim. Bir sebep gösterdi mi doktrBugün iki bebeğimin de kalbinin durduğunu öğrendim ölmüşler dedi doktor ölmüşler dedi hala kulaklarımda sesi ne bi kanama ne bi ağrı hiç bir şey belli etmediler yavrularım ikisi de sessizce ölmüşler çok ağrıyor kalbim nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum ben bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum bi oğlum var ona sarılıp sarılıp ağladım bu acı nasıl geçecek yarın kürtaj dedi allahım niye niye
Allah razı olsun amin canım o olmasa zaten yaşanır mı bu acıyla bilmiyorum iki yavrumla hala birlikteyim hayat durdu sanki en son babamı kaybettiğimde yaşamıştım bu acıyı ondan daha kötüsüSu an tüylerim kalktı çok üzüldüm… Allahım sabır ve güç versin…bir şey diicem, umarim
yanlış anlamazsın… En azından sağlıklı bir tane çocuğun var, bazılarımız ne kadar çabalasak da bir tane çocuğa bile hasret kalabiliyoruz… Biliyorum, bu yazdığım belki acını dindirmez ama en azından sarilabilecegin bir evladın var… Allah onu bağışlasın sana, size
Kanaman oldu mu dedi olmadı hiç yaşamadım dedim şaşırdı ağrı da yaşamadım hiç kadın şok oldu sağlıksız embriyolar erken ölebiliyorlarmış yaşasaydı dedi hastalıklı ya da engelli olabilirlerdi dedi ama işte benim yüreğim kaldırmıyor nasıl yapcam nasıl olcak bilmiyorum yarın alalım dedi düşük sancılı oluyormuşNasıl yaaa nasilll. Çok uzgunum ozgeee ne desek boş hcbursey acini geçirmez biliyorum. Ama sarilabilrcek bir evladın var çok şükür onun için ayakta durman lazim. Bir sebep gösterdi mi doktr
Her veda zor, her ölüm kötü… Allahım bununda sabrını verecektir canım… şimdi tabi ki üzül, ağla, vedalaş yavrularınla… yanındaki bebeğinle tekrar güç bulacaksın insallah en yakın zamandaAllah razı olsun amin canım o olmasa zaten yaşanır mı bu acıyla bilmiyorum iki yavrumla hala birlikteyim hayat durdu sanki en son babamı kaybettiğimde yaşamıştım bu acıyı ondan daha kötüsü
Kaçıncı haftadaydin canım. Bence de ilacla olan düşük çok sancılı bir de ikiz daha da kötü etkilerdi seniKanaman oldu mu dedi olmadı hiç yaşamadım dedim şaşırdı ağrı da yaşamadım hiç kadın şok oldu sağlıksız embriyolar erken ölebiliyorlarmış yaşasaydı dedi hastalıklı ya da engelli olabilirlerdi dedi ama işte benim yüreğim kaldırmıyor nasıl yapcam nasıl olcak bilmiyorum yarın alalım dedi düşük sancılı oluyormuş
Daha bugün sabah ikiz isimleri düşünüyordum daha bugün dedim ki bez stoğu yapsak mı Allahım yardım et güç verHer veda zor, her ölüm kötü… Allahım bununda sabrını verecektir canım… şimdi tabi ki üzül, ağla, vedalaş yavrularınla… yanındaki bebeğinle tekrar güç bulacaksın insallah en yakın zamanda
6. Haftada kalmışlar canım 6+3 dedi bu hafta 8 olmalılardı dediKaçıncı haftadaydin canım. Bence de ilacla olan düşük çok sancılı bir de ikiz daha da kötü etkilerdi seni
Sürekli kalp sesi videolarını izliyorumKaçıncı haftadaydin canım. Bence de ilacla olan düşük çok sancılı bir de ikiz daha da kötü etkilerdi seni
Basın sagolsun özgem.... Ama her serde bir hayır vardir bunu unutma acını yaşa üzül ama kendini de toparla en kısa zamanda ilerde belki hastalikli olsalardi senin için çok çok daha zor olabilirdi6. Haftada kalmışlar canım 6+3 dedi bu hafta 8 olmalılardı dedi
Yapmaaa kendini daha çok uzersin kuzummSürekli kalp sesi videolarını izliyorum
Başın sağolsun cnmSürekli kalp sesi videolarını izliyorum
insallah verecek Allahım gücünü sabrını canımDaha bugün sabah ikiz isimleri düşünüyordum daha bugün dedim ki bez stoğu yapsak mı Allahım yardım et güç ver
Canım çok üzüldüm ne desek boş tabi Allahtan hayırlısı buymuş Allah sana sabırlar versin evladına sağlık versinBugün iki bebeğimin de kalbinin durduğunu öğrendim ölmüşler dedi doktor ölmüşler dedi hala kulaklarımda sesi ne bi kanama ne bi ağrı hiç bir şey belli etmediler yavrularım ikisi de sessizce ölmüşler çok ağrıyor kalbim nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum ben bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum bi oğlum var ona sarılıp sarılıp ağladım bu acı nasıl geçecek yarın kürtaj dedi allahım niye niye
Rahim büyüyor sanırım ondan olabilir bide rahim artık üste taşınıyormş hafif hafif oluyor ara araBen de bugün soracaktim, arada rahmim ve kasık bölgem sancılanıyor.. normaldir diye düşünüyorum…
Evet biraz fazla değişiklik var bu ara daha çok hissediyorum benRahim büyüyor sanırım ondan olabilir bide rahim artık üste taşınıyormş hafif hafif oluyor ara ara
Canım başın sağolsun şimdi okudum çok şaşkın üzgünümBugün iki bebeğimin de kalbinin durduğunu öğrendim ölmüşler dedi doktor ölmüşler dedi hala kulaklarımda sesi ne bi kanama ne bi ağrı hiç bir şey belli etmediler yavrularım ikisi de sessizce ölmüşler çok ağrıyor kalbim nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum ben bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum bi oğlum var ona sarılıp sarılıp ağladım bu acı nasıl geçecek yarın kürtaj dedi allahım niye niye
Canım ilaç kullanmaya devam ediyor muydun bu arada, gebelik belirtilerin de devam etti mi bu süreçte?Canım başın sağolsun şimdi okudum çok şaşkın üzgünümAllah sabır versin
Başınız sağ olsunBugün iki bebeğimin de kalbinin durduğunu öğrendim ölmüşler dedi doktor ölmüşler dedi hala kulaklarımda sesi ne bi kanama ne bi ağrı hiç bir şey belli etmediler yavrularım ikisi de sessizce ölmüşler çok ağrıyor kalbim nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum ben bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum bi oğlum var ona sarılıp sarılıp ağladım bu acı nasıl geçecek yarın kürtaj dedi allahım niye niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?