Evet o senı rahatlatır, benım de bulantım oluyor ama dayanlmayacak kadar deıl cok sukur, cıhaz elbette farkeder, mılım gerıden alırsa da farkeder, hıc sıkma canını, ben bosuna sıktım, haftaya 2 gun once gecer, uzuldugunle kalırsınBulantıdan hiç beslenemiyorum , su dahi içemiyorum.Prilam yazdı doktor bugün kullanmaya başladım, inşallah iyi gelir.Sanıyorum doktor ve cihaz çok farkediyor, haftaya cuma tekrar gideceğim inşallah gününü yakalarBende bugün kalbini çok net dinledim , 176 dedi çok iyi bu önemli dedi ama işte elimde değil
İnşallah ya, tüp Bebek olmasa bu kadar kafaya takmam da herşey belli sonuçta.Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, umarım herşey güzel olurEvet o senı rahatlatır, benım de bulantım oluyor ama dayanlmayacak kadar deıl cok sukur, cıhaz elbette farkeder, mılım gerıden alırsa da farkeder, hıc sıkma canını, ben bosuna sıktım, haftaya 2 gun once gecer, uzuldugunle kalırsın
Benimde cumartesi bitecek canım . Son iki seferdir eve gelince bakıyorum sıvı akmış iğne yerinden pantolona çıkıyor sende de oldu mu öyle? Acaba ihtiyaç kalmadığı için miBen progestan dexi günde 1 vuruyordum. Bu cumartesi bitecek inşallah. Aslında pıhtılaşmam yok ama tedbir için veriyor doktorum oksaparı
İğne yerinden hiç farketmedim canımBenimde cumartesi bitecek canım . Son iki seferdir eve gelince bakıyorum sıvı akmış iğne yerinden pantolona çıkıyor sende de oldu mu öyle? Acaba ihtiyaç kalmadığı için mi
Hava bırakmıssınızdırBenimde cumartesi bitecek canım . Son iki seferdir eve gelince bakıyorum sıvı akmış iğne yerinden pantolona çıkıyor sende de oldu mu öyle? Acaba ihtiyaç kalmadığı için mi
Gerçekten bu halimiz ne olacak bilmiyorum. Bende kendi kendime diyorm bulantı yok belirti yok acaba kalbimi durdu bir sürü senaryo kuruyorm kafamdaBen de yarın gideceğim kontrole bakalım büyüdüler mi çok heyecanlıyırm bende de iştahsızlık kusma falan hiç olmadı olmaması iyi ama hiç bi belirti yok o da tedirgin ediyor insanısadece hala böle garip bi karın ağrısı oluyor ara ara
Ben 10. haftaya kadar kullanıcam canım, sonrasında doktor devam mı der keser mi bilmiyorum.Elimde 10 haftaya yetecek kadar var şimdilik, 2 hafta sonra devam derse almak zorundayım ama şimdilik net bir şey yokArkadaşlar merhaba benimde yarın kontrolüm var:) 9 haftalık oldum. Estrofem tablet önümüzdeki hafta kesilecek. Ama elimde 3 kutu kaldı. Fazla almışım ihtiyacı olan varmı? Yoksa yarın gittiğim yere bırakacağım
Kalçadan oluyorum acilde yaptırıyorum genelde aynı hemşireler oluyorHava bırakmıssınızdır
Canım benim en başımdan beri hiç aşırı bulantım olmadı, hiç kusmadımGerçekten bu halimiz ne olacak bilmiyorum. Bende kendi kendime diyorm bulantı yok belirti yok acaba kalbimi durdu bir sürü senaryo kuruyorm kafamda
Grupta konu vardı ucretsız ilaçları paylasım diye.. Orada yazın bence mutlaka ihtiyacı olan vardır.Arkadaşlar merhaba benimde yarın kontrolüm var:) 9 haftalık oldum. Estrofem tablet önümüzdeki hafta kesilecek. Ama elimde 3 kutu kaldı. Fazla almışım ihtiyacı olan varmı? Yoksa yarın gittiğim yere bırakacağım
Canım nerdeyse herkes kesti estrofemi belki haziran topiğinde isteyen birileri olur çünkü onlar daha yeni başladılar ve eğer sağlık ocağına yazdırmıyorlarsa ücretli alıyorlardırArkadaşlar merhaba benimde yarın kontrolüm var:) 9 haftalık oldum. Estrofem tablet önümüzdeki hafta kesilecek. Ama elimde 3 kutu kaldı. Fazla almışım ihtiyacı olan varmı? Yoksa yarın gittiğim yere bırakacağım
Aynen canım insan gerçekten çok farklı düşünüyo korkuyor rabbim yardımcımız olsunCanım benim en başımdan beri hiç aşırı bulantım olmadı, hiç kusmadımbende aynı şeyleri düşünüyorum ama diyorum ki vücudumuz sinyal verirdi bence öyle bişey olsa. Bizim hamileliliğimiz de böyle geçecek demekki
Ben kusmadan 4 kilo zayıfladım kussam herhalde yok olurdum dhdbsbAynen canım insan gerçekten çok farklı düşünüyo korkuyor rabbim yardımcımız olsun
Ben tam tersine kilo aldımBen kusmadan 4 kilo zayıfladım kussam herhalde yok olurdum dhdbsb
Azcık bende alsam güzel olurBen tam tersine kilo aldım
Benim ara ara rahimde ağrılarım oluyor hatta bugünde olduAy bugün sol tarafımda bir ağrı var kızlar sizin de öyle oluyor mu
Ben de bugün soracaktim, arada rahmim ve kasık bölgem sancılanıyor.. normaldir diye düşünüyorum…Ay bugün sol tarafımda bir ağrı var kızlar sizin de öyle oluyor mu
Aynen bir de kasık bölgesine de vuruyor benim sancı arada…Benim ara ara rahimde ağrılarım oluyor hatta bugünde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?