2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yatıp dinlenin ve moralinizi yüksek tutun olmamıştır İnşaAllah çoğumuzun kanamalı geçiyor tüp bebek annesi olmak zor

Canınızı sıkmayın benimde dünden önce kahverengi dün ve bugünde kanamam oldu. Dün acil kadındoğum doktoruna gittim. Endişe edecek bişey yok dinlenin dedi. Gebeliklerin üçte birinde olabilir dedi kan sulandırıcımı kesti

Ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum. Korkuyorum açıkçası umarım her şey yolundadır, üzüldüm biraz

Kahverengi lekelenmeler olabilir dedi hemşirem, benim de 2 haftadır arada oluyor ama doktor proluton iğne vurdurmaya gönderiyor… bi sorsanız doktorunuza?

Kahverengi lekelenmeler olabilir dedi hemşirem, benim de 2 haftadır arada oluyor ama doktor proluton iğne vurdurmaya gönderiyor… bi sorsanız doktorunuza?
Yarın da devam ederse sorucam ama uzaktan ne diyebilir ki onu da bilmiyorum

Kızlar günaydın benim bütün belirtilerim kayboldu bugün 8. Haftaya girdik ne göğüs acısı ne mide bulantısı kaldı hepsi birden kesildi korkuyorum ben gibi belirtileri giden var mı??

Doktoruma danışarak degistirdim keşke başta bunu verseydi 2 bine yakın sadece kan sulandirici iğne için para gitti
Canım damla inan bende senin gibi yaptım başta clenax verdi banada ama ben devamını olduğum yerde bulamadım muadili oksapar vardı mecbur ona geçtim doktor hiç bir fark olmadığını söyledi bende senin gibi olmuştum başta niye o kadar para verdim diye

Canım kahverengi olduğu surece hiç sorun yok eski kan o doktor bana normal demişti tamamen hormon ilaçları kullandığımız için tüp bebekte daha sık olduğunu söylemişti baya kan gibi olmadığı sürece sorun olmadığını söylemişti bana içini ferah tut yerlestikce eski kanı atiyosundur

İnş canım içimde endişe var. Sabaha kadar biraz gelmiş yine. Sabah gelmedi peçeteye ama internetten araştırdığımda her türlü kanama düşük riski olabilir yazıyor o canımı sıktı

İlk alırken eczacim muadili verelim dedi riske atmak istemedim sonra vaktim baş edemeyecegim ilaçlara sordum olur olur dedi tabi başta sinirlerim tepeme çıktı ee o zaman zikko başta niye vermiyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…