- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.632
- 63
- 35
Yatıp dinlenin ve moralinizi yüksek tutun olmamıştır İnşaAllah çoğumuzun kanamalı geçiyor tüp bebek annesi olmak zorKızlar bugün çok gergin kötü bir gün geçirdim, tuvalete gittim biraz önce kahverengi kan gelmiş peçeteye de geldi. İyi hissetmiyorum. Pazartesiden önce doktora gidemem şehir dışındayız. Kötü bir şey olmamıştır demi
Canınızı sıkmayın benimde dünden önce kahverengi dün ve bugünde kanamam oldu. Dün acil kadındoğum doktoruna gittim. Endişe edecek bişey yok dinlenin dedi. Gebeliklerin üçte birinde olabilir dedi kan sulandırıcımı kestiKızlar bugün çok gergin kötü bir gün geçirdim, tuvalete gittim biraz önce kahverengi kan gelmiş peçeteye de geldi. İyi hissetmiyorum. Pazartesiden önce doktora gidemem şehir dışındayız. Kötü bir şey olmamıştır demi
Ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum. Korkuyorum açıkçası umarım her şey yolundadır, üzüldüm birazCanınızı sıkmayın benimde dünden önce kahverengi dün ve bugünde kanamam oldu. Dün acil kadındoğum doktoruna gittim. Endişe edecek bişey yok dinlenin dedi. Gebeliklerin üçte birinde olabilir dedi kan sulandırıcımı kesti
Mümkün olduğu kadar moralinizi yüksek tutun yatıp dinlenin. Malesef endişeleniyoruz tabi ama yapacak bişeyde yokBen kan sulandırıcı da kullanmıyorum. Korkuyorum açıkçası umarım her şey yolundadır, üzüldüm biraz
Kaçıncı haftadasınız?Ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum. Korkuyorum açıkçası umarım her şey yolundadır, üzüldüm biraz
Henüz degil, 30 Mayısta bir daha randevum, muhtemelen o zaman söyleyecek…Nerde biyer önerdi mi
Kahverengi lekelenmeler olabilir dedi hemşirem, benim de 2 haftadır arada oluyor ama doktor proluton iğne vurdurmaya gönderiyor… bi sorsanız doktorunuza?Kızlar bugün çok gergin kötü bir gün geçirdim, tuvalete gittim biraz önce kahverengi kan gelmiş peçeteye de geldi. İyi hissetmiyorum. Pazartesiden önce doktora gidemem şehir dışındayız. Kötü bir şey olmamıştır demi
6+0Kaçıncı haftadasınız?
Yarın da devam ederse sorucam ama uzaktan ne diyebilir ki onu da bilmiyorumKahverengi lekelenmeler olabilir dedi hemşirem, benim de 2 haftadır arada oluyor ama doktor proluton iğne vurdurmaya gönderiyor… bi sorsanız doktorunuza?
En azından yapacağınız birşey varsa onu söyler. Benimde 6+0 da oldu lekelenmem şimdş 6+3 oldum devam ediyor. Can sıkıcı moral bozucu ama napalım hepsi bir süreçYarın da devam ederse sorucam ama uzaktan ne diyebilir ki onu da bilmiyorum
Merhaba doktorunuzu arayın bende de vardı prilam dr diye bir ilaç verdiKizlar cok mide bulantisi yasiyorum ya bu durumda olaniniz var mi ne yapmak lazim
Çok geçmiş olsun . Ayva yiyin iyi geliyoKizlar cok mide bulantisi yasiyorum ya bu durumda olaniniz var mi ne yapmak lazim
Canım damla inan bende senin gibi yaptım başta clenax verdi banada ama ben devamını olduğum yerde bulamadım muadili oksapar vardı mecbur ona geçtim doktor hiç bir fark olmadığını söyledi bende senin gibi olmuştum başta niye o kadar para verdim diyeDoktoruma danışarak degistirdim keşke başta bunu verseydi 2 bine yakın sadece kan sulandirici iğne için para gitti
Canım kahverengi olduğu surece hiç sorun yok eski kan o doktor bana normal demişti tamamen hormon ilaçları kullandığımız için tüp bebekte daha sık olduğunu söylemişti baya kan gibi olmadığı sürece sorun olmadığını söylemişti bana içini ferah tut yerlestikce eski kanı atiyosundurKızlar bugün çok gergin kötü bir gün geçirdim, tuvalete gittim biraz önce kahverengi kan gelmiş peçeteye de geldi. İyi hissetmiyorum. Pazartesiden önce doktora gidemem şehir dışındayız. Kötü bir şey olmamıştır demi
İnş canımCanım kahverengi olduğu surece hiç sorun yok eski kan o doktor bana normal demişti tamamen hormon ilaçları kullandığımız için tüp bebekte daha sık olduğunu söylemişti baya kan gibi olmadığı sürece sorun olmadığını söylemişti bana içini ferah tut yerlestikce eski kanı atiyosundur
Tesekkur ederim bakayim deneyeyimÇok geçmiş olsun . Ayva yiyin iyi geliyo
İlk alırken eczacim muadili verelim dedi riske atmak istemedim sonra vaktim baş edemeyecegim ilaçlara sordum olur olur dedi tabi başta sinirlerim tepeme çıktı ee o zaman zikko başta niye vermiyorsun diyeCanım damla inan bende senin gibi yaptım başta clenax verdi banada ama ben devamını olduğum yerde bulamadım muadili oksapar vardı mecbur ona geçtim doktor hiç bir fark olmadığını söyledi bende senin gibi olmuştum başta niye o kadar para verdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?