2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ignelerden göbeğim acıyor artık bide 1-2 iğne yerlerinde bezeler oluştu sizde durumlar nasil
Acıyor artık ama yapıyorum dayanacaz doktor tamam diyene kadar, henüz beze oluşumu olmadı ama o da normalmiş doktorum yan etki olarak olabilir demişti başlamadan

Tup bebek doktoru çok pahalı oluyor. Zaten ilaçlar baya tutuyor. 12. haftaya kadar kullan demişti.
Ben bugun gittim 9+ 5 dedi doktorum kalbini 2. Defa dinledik ve doktor prolutex ve estrofem i kesti Bugun itibari ile sadece vitaminler devam oksapar devam birde günde 1 adet progestan kaldı ve fetal DNA yapmamı istedi 3 hafta sonra tekrar gün verdi

Progestan dex iğne vermedi mi size doktor?

Cok iyiymiş. Oksaparı zaten devlet yaziyor. 89 tl tuttu gecen. Ama sadece onu veriyor. Diğerlerini yazmıyor. Prolutexi günde iki tüp kullaniyorum. Bir kutu 3,5 gün gidiyor.

Merhaba arkadaşlar ben 26 nisanda transfer olmuştum yarın kese kontrolüm var bi kaç gündür tansiyonum çıkıyor az yürüyünce çarpıntım oluyor ve çok fazla halsizim canım yemek istemiyor bu kadar erken haftada gebelik belirtisi değildir de başka bi sıkıntımı var anlamadım sizinde buna benzer şikayetleriniz oldumu transfer hazırlığında ilk ilaçlara başladığımda böyle olmuştum. Psikolojik mi acaba yarın doktora da soracağım

Aramızda 2gün var

Benimde cuma günü kontrolüm var cem beye inşallah bikaç ilacımı keser artık Kan sonuçlarıma göre iki vitamin ekledi bugün bnm hesaplarıma göre bugün 6+0 ama bakalım cuma günü ne diyecekler

Cok iyiymiş. Oksaparı zaten devlet yaziyor. 89 tl tuttu gecen. Ama sadece onu veriyor. Diğerlerini yazmıyor. Prolutexi günde iki tüp kullaniyorum. Bir kutu 3,5 gün gidiyor.
Prolutex i bitirdi doktor en çok prolutex i bitirmesine sevindik çok masraflı idi o günde 1 adet kullanıyordum oda 1 haftada 500 TL gidiyordu

Ben progestan fitil kullandım iğnesini kullanmadım günde 4 tane kullanıyordum bugun itibari ile 1 e düşürdü
Ben günde 3 tane fitil 1 tane iğne kullanıyorum umarım keser iğneyi artık 9.haftada kalacaksa umarım fitil kalır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…