Ben bacaktan yapmaya başladım canımKızlar ignelerden göbeğim acıyor artık bide 1-2 iğne yerlerinde bezeler oluştu sizde durumlar nasil
Acıyor artık ama yapıyorum dayanacaz doktor tamam diyene kadar, henüz beze oluşumu olmadı ama o da normalmiş doktorum yan etki olarak olabilir demişti başlamadanKızlar ignelerden göbeğim acıyor artık bide 1-2 iğne yerlerinde bezeler oluştu sizde durumlar nasil
Tup bebek doktoru çok pahalı oluyor. Zaten ilaçlar baya tutuyor. 12. haftaya kadar kullan demişti.Bende istanbul anadoludayım 10. Haftaya gireceğim halen tüp bebek doktorumda devam ediyorum bende arayış içerisindeyim
Ben bugun gittim 9+ 5 dedi doktorum kalbini 2. Defa dinledik ve doktor prolutex ve estrofem i kesti Bugun itibari ile sadece vitaminler devam oksapar devam birde günde 1 adet progestan kaldı ve fetal DNA yapmamı istedi 3 hafta sonra tekrar gün verdiTup bebek doktoru çok pahalı oluyor. Zaten ilaçlar baya tutuyor. 12. haftaya kadar kullan demişti.
Progestan dex iğne vermedi mi size doktor?Ben bugun gittim 9+ 5 dedi doktorum kalbini 2. Defa dinledik ve doktor prolutex ve estrofem i kesti Bugun itibari ile sadece vitaminler devam oksapar devam birde günde 1 adet progestan kaldı ve fetal DNA yapmamı istedi 3 hafta sonra tekrar gün verdi
Cok iyiymiş. Oksaparı zaten devlet yaziyor. 89 tl tuttu gecen. Ama sadece onu veriyor. Diğerlerini yazmıyor. Prolutexi günde iki tüp kullaniyorum. Bir kutu 3,5 gün gidiyor.Ben bugun gittim 9+ 5 dedi doktorum kalbini 2. Defa dinledik ve doktor prolutex ve estrofem i kesti Bugun itibari ile sadece vitaminler devam oksapar devam birde günde 1 adet progestan kaldı ve fetal DNA yapmamı istedi 3 hafta sonra tekrar gün verdi
Beklemek zor 3 haziran randevumBenim doktorumda 12. Haftada çağırdı canım
Cok geçmiş olsunGeldim şimdi bebeğin yanında kanama başlamış yatış verdi alttan net görebildik bebek çok iyi ama gözlem altında kalmanı istiyorum dedi dua edin kızlar
Aramızda 2gün varBen bugun gittim 9+ 5 dedi doktorum kalbini 2. Defa dinledik ve doktor prolutex ve estrofem i kesti Bugun itibari ile sadece vitaminler devam oksapar devam birde günde 1 adet progestan kaldı ve fetal DNA yapmamı istedi 3 hafta sonra tekrar gün verdi
Baya yoğun bir şekilde ve kırmızı renkte oluyor. Normal dedikleri için ben çok endişeli değilim şuanAktif kanama nasıl oluyormuş sordun mu? Benim de lekelenmem var her defasında endişem artıyor…
Çok geçmişş olsunGeldim şimdi bebeğin yanında kanama başlamış yatış verdi alttan net görebildik bebek çok iyi ama gözlem altında kalmanı istiyorum dedi dua edin kızlar
Benimde cuma günü kontrolüm var cem beye inşallah bikaç ilacımı keser artıkBen bugun gittim 9+ 5 dedi doktorum kalbini 2. Defa dinledik ve doktor prolutex ve estrofem i kesti Bugun itibari ile sadece vitaminler devam oksapar devam birde günde 1 adet progestan kaldı ve fetal DNA yapmamı istedi 3 hafta sonra tekrar gün verdi
Progestan fitil kullanıyorsanız onuda karşılıyor ben işyeri hekimine yazdırdım toplu aldım 6 kutu dünCok iyiymiş. Oksaparı zaten devlet yaziyor. 89 tl tuttu gecen. Ama sadece onu veriyor. Diğerlerini yazmıyor. Prolutexi günde iki tüp kullaniyorum. Bir kutu 3,5 gün gidiyor.
Ben progestan fitil kullandım iğnesini kullanmadım günde 4 tane kullanıyordum bugun itibari ile 1 e düşürdüProgestan dex iğne vermedi mi size doktor?
Prolutex i bitirdi doktor en çok prolutex i bitirmesine sevindik çok masraflı idi o günde 1 adet kullanıyordum oda 1 haftada 500 TL gidiyorduCok iyiymiş. Oksaparı zaten devlet yaziyor. 89 tl tuttu gecen. Ama sadece onu veriyor. Diğerlerini yazmıyor. Prolutexi günde iki tüp kullaniyorum. Bir kutu 3,5 gün gidiyor.
Ben günde 3 tane fitil 1 tane iğne kullanıyorum umarım keser iğneyi artıkBen progestan fitil kullandım iğnesini kullanmadım günde 4 tane kullanıyordum bugun itibari ile 1 e düşürdü
Uf bende 9. Haftadayım ama bana hala devam dedi 12. Haftaya kadarProlutex i bitirdi doktor en çok prolutex i bitirmesine sevindik çok masraflı idi o günde 1 adet kullanıyordum oda 1 haftada 500 TL gidiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?