- 2 Aralık 2014
- 438
- 392
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün keseyi gördüm 26nisan transfer tarihi 7nisan son adet tarihim yani 5+4 de üstten göründü kesemizArkadaşlar, kese alttan muayene de mi görünüyor? Göbekten gören oldu mu, olduysa kaçıncı haftada?
Canım gittin miGidicem 4.30 da doktorum gel yazmış içim rahat etmez zaten gideyim bari azalmış geceye göre ama içim içimi yiyor hiç uyumadım gece uykusuzum ama korkumdan uyuyamıyorum anksiyetem tavan yaptı zaten 2 haftadır nasıl geçicek 7 ay bilmiyorum![]()
7.haftayız tam şuan azaldı geceden beri bakalımKaçıncı gününüzdesiniz?
Benim transfer sonrası özellikle 5-8 günlerinde yoğun şekilde kanamam oldu. Kırmızı,pembe ve kahve renklerinde her kanamada doktora bildirdim . Bir seferinde çok fazla olunca proluton depot haftada 1 kezdi normalde onu kanamanın yoğun olduğu gün yine yaptık (3 gün sonra ) birde çok şiddetli ağrım olduğu için Voltaren fitil rektal olarak kullandım. Çok şükür ki 4 gündür kanama yada lekelenme olmadı. 5+6 olarak dün keselerimizide gördük![]()
Ben şuan 9. Haftadayım canım hana ayda 1 gel dedi. O yüzden 12. Haftada gideceğim. Lekelenmem olunca bende acil gitmiştim öyle durumlarda normal zaten gitmek zaten öyle durumlarda bişey demezler izin alabilir ama şu an böyle durum falan olmayınca izin almak mantıksız geliyorBen geçen hafta lekelenme olunca haftada bir gittim şimdi iki hafta sonra randevum sonra arayı biraz açarız dedi doktorum temkinli davranıyoruz . İlk aylarda zaten daha sık görüşmek gerekiyor mesela 10. Hafta önemli o yüzden iki hafta sonraya verdi randevu
Benim doktorumda 12. Haftada çağırdı canım8.haftada gttm doktor 12.hafta cagırdı Baska doktora mı gitsem bilemedim.
Sabah YouTube videoda doktor biz hastayı 10.haftada tekrar cagırırız dıodu. 12 gec sanki.
Dayanacağım artık 3 haftacık ya bişey kalmadıYani her hafta gidilmedigi surece bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum pek bir kerelige mahsusyaa evet ulaşım sorun oluyor gidip gelmek icin
Senin ordan 2 saate yakın sürer herhalde otobusle bisver oturDayanacağım artık 3 haftacık ya bişey kalmadıbizim ordan direk şehir hastanesine otobüs var ama hiç binmedim bide çok uzak bizim oralar.
Evet canım gerek yokSenin ordan 2 saate yakın sürer herhalde otobusle bisver otur![]()
Çok geçmiş olsun canım yatman çok daha iyi dualarim seninleGeldim şimdi bebeğin yanında kanama başlamış yatış verdi alttan net görebildik bebek çok iyi ama gözlem altında kalmanı istiyorum dedi dua edin kızlar
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım yatman çok daha iyi dualarim seninle![]()
Aktif kanama nasıl oluyormuş sordun mu? Benim de lekelenmem var her defasında endişem artıyor…Bana normal dedi hemşirem aktif kanaman olursa gelirsin endişe etme dedi oksaparıda yaptım
Sız benden 2 gun ondesınızEvet 5. Gün![]()
Benım doktorum kalp atısı dinletmezdı mesela, perinatolog kendısı, Görmeemiz yeterlı derdı, onu dınleyebılmek ıcın mınıcık bebege tıtresım dalgalar gıdıyormus.. Görmek de çok güzelEşim çok sık izin almak zorunda kalır öyle olursa. Aslında onu da düşündüm kendim gidebilir miyim falam diye bi yandan da bebek için bu kadar usg ye girmek zararlı mı diye düşünüyorum. Bazıları zararlı bazıları zararsız diyor.
Ben doktoruma sordum, ilk 3 ay istediğinizi yiyebilirsiniz dedi ama tabi sakatat, sushi, salam, sosis vs genel olarak yenmemesi gereken şeylerden uzak durun dedi… GenelArkadaşlar, ben ilk 10 gün yediklerime, içtiklerime dikkat ettim. 10 gün sonrası bıraktım çay, kahve, tatlı istediğim ne varsa yiyorum,önceden nasıl besleniyorsam rutinime döndüm sizde durumlar nasıl?
Benim doktorum da transfer günü yeme içme duş her şey serbest, normal hayatına dön dedi. Hiçbir yasak yok ama benim yine de içim rahat etmedi şekerli hiçbir şey tüketmedim ilk 10 gün. Sağlıklı beslendim. 10 gün sonrasında bıraktım ama canım kek istiyor, kuru pasta, tatlı istiyor ve yiyorum benim zararlı alışkanlığım tatlı şeyler zaten.Ben doktoruma sordum, ilk 3 ay istediğinizi yiyebilirsiniz dedi ama tabi sakatat, sushi, salam, sosis vs genel olarak yenmemesi gereken şeylerden uzak durun dedi… Genel
Olarak salata, çorba, sebze yemekleri yiyin dedi…
Bende istanbul anadoludayım 10. Haftaya gireceğim halen tüp bebek doktorumda devam ediyorum bende arayış içerisindeyimHerkese merhaba. Öncelikle hamile olanlara kolay ve rahat bir hamilelik diliyorum. Negatif olanlar da inşallah en güzel zamanda alırlar güzel haberi. Allah'ım hepimize sağlıkla ve hayırla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.
Ben 4 Mayıs ta transfer oldum. Pozitif. Şimdi doktor arayışına girdim. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktorlar var mı? Muayene ücreti çok yüksek olmayan![]()