Ay inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin AllahBenim yaklaşık 1 aydır bebeği öğrendiğimden beri oluyor canım hiç korkma bebeğe zarar vermiyor arada kırmızıları da gördüğüm oldu şükür bebeğim benimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin AllahBenim yaklaşık 1 aydır bebeği öğrendiğimden beri oluyor canım hiç korkma bebeğe zarar vermiyor arada kırmızıları da gördüğüm oldu şükür bebeğim benimle
Aay çokk sevindimm hadii geçmişş olsunnİyiyim çok şükür doktor kontrol edip eve gönderirm iyi ise dedi şuan Bi kanama yok
Kaç saatlik yol canım çok uzun muÇıktım evimdeyim kızlar burdaki doktor yolculuk yasak dedi ama tüp bebek doktorum yarın İstanbula bekliyorum saçmalıyorlar dedi napsam bilemedim
Kendı aracınızla gıdeceksenız, arka koltukta yatarak gidinÇıktım evimdeyim kızlar burdaki doktor yolculuk yasak dedi ama tüp bebek doktorum yarın İstanbula bekliyorum saçmalıyorlar dedi napsam bilemedim
İki gündür bende de başladı kafamı kaldıramıyorum bulantilarda basladiSürekli başın ağrıyor ya çok sinir oluyorum.
Benim midem aşırı gaz doluyor resmen o yüzden bqş ağrım sürekli varİki gündür bende de başladı kafamı kaldıramıyorum bulantilarda basladi![]()
Yeterki bebisler olsun herseye razıyız derken ettiğimiz dualara dikkat etmek lazimmis galiba perişan ettiBenim midem aşırı gaz doluyor resmen o yüzden bqş ağrım sürekli var
Bende doktorum için iki saatlik yolculuk yapıyordum arka koltuk daha fazla sallıyor ön koltukta emzirme yastığını belime koyup kemerimi takıyorum daha konforlu ve kötü yollarda bile sallanmadım .Kendı aracınızla gıdeceksenız, arka koltukta yatarak gidin
bende de bir haftadır var kahve biraz olsun azaltıyor bir de su içmek ama şuan hâlâ can sıkıcı durumdaSürekli başın ağrıyor ya çok sinir oluyorum.
Ayy ne güzel maşallah 1 tane de benim var yanına bir tane daha bulmaya çalışıyoruz rezervim az bu ay da toplama denicez olmazsa sizin gbi bi kaç kişi gördüm ben de heveslendim onu denicez sanırım sormak istedim ben deCok tesekkür ederımevet dondurulmuş 3.gun embrıyosuydu
![]()
Ben kusmaya başlamıştım doktorum hap verdi kesti şükür daha iyiyim ama yataktan kalkamıyorum 3 gündür sürekli uyuyorumYeterki bebisler olsun herseye razıyız derken ettiğimiz dualara dikkat etmek lazimmis galiba perişan etti![]()
İki gündür bende de başladı kafamı kaldıramıyorum bulantilarda basladi![]()
Ben de hiçbir belirti yok insan korkuyor belirti olmayınca da umarım her şey yolundadır da böyle belirtisiz ilerlerimBen kusmaya başlamıştım doktorum hap verdi kesti şükür daha iyiyim ama yataktan kalkamıyorum 3 gündür sürekli uyuyorum
Dogrudur, nasıl rahat ediyorsanız, bızım arabanın arka koltugu hıc sallamıyor, modelden dolayı da fark olabılırBende doktorum için iki saatlik yolculuk yapıyordum arka koltuk daha fazla sallıyor ön koltukta emzirme yastığını belime koyup kemerimi takıyorum daha konforlu ve kötü yollarda bile sallanmadım .
3.gun, 5.gunlere gore daha grc tutunnuyor, embrıyo kalıyesınde sorun yoksa, rahım güzel durumdaysa neden tutunmasınAyy ne güzel maşallah 1 tane de benim var yanına bir tane daha bulmaya çalışıyoruz rezervim az bu ay da toplama denicez olmazsa sizin gbi bi kaç kişi gördüm ben de heveslendim onu denicez sanırım sormak istedim ben de
Rahım genıslıyor canım, senın bır de ıkız gebelık, daha hızlı genısleyecek, kese buyumeye baslayınca kılcal damarlar da catlıyor.. Korkma sakın kal, perinatolog ayarla, senın kontrollerın daha sık olcak, ve daha detaylı ılerelyecekKızlar lekelenme ya da kanamaların sebebi olarak doktorlarınız ne dedi ?
Benim yine lekelenme oldu bıktım artık sürekli bir korku ile yaşıyorum
Teşekkür ederim kuzum İnşaAllah öyledir. Bir kere uzun sürdü 5-6 gün doktor bebeğin kalbi durduğu için kanama olmuş dedi. 3. Bebeğimi kaybettim ama kesesi duruyor yerinde halaRahım genıslıyor canım, senın bır de ıkız gebelık, daha hızlı genısleyecek, kese buyumeye baslayınca kılcal damarlar da catlıyor.. Korkma sakın kal, perinatolog ayarla, senın kontrollerın daha sık olcak, ve daha detaylı ılerelyecek
O kuculur zamanla,yok olur.. Cok sukur kı dıger bebısler senınle. Dınlen hep,ıkız gebelık dedıgım gıbı cok ozel, tedbırını en bastan al.. Gecen yıl ıkız gruubunda ayda bır banyo yapan arkadas vardı,cok sık banyo yapma,kasların gevsemesın,rahım agzı uzunlugunu ölctur sureklı, progestan yuksel ıhtımalle hıc bırakmayacaksın, ayaklarını yuksege koyup yat herzamanTeşekkür ederim kuzum İnşaAllah öyledir. Bir kere uzun sürdü 5-6 gün doktor bebeğin kalbi durduğu için kanama olmuş dedi. 3. Bebeğimi kaybettim ama kesesi duruyor yerinde hala