2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Geçen hafta 1 kere oldu bu da ikinci benim neden oluyor ptesi kontrolde kanama alanı yoktu dün koca günde yattım yazdınız mı doktorunuza
Benim dün şiddetli başağrım vardı oda mide bulantımı tetikledi kustum hiçbirşey yiyemedim akşam ilaçlarımı içip yattım sabah leke vardı

Benimde iki kere oldu lekelenmem kanama alanı yoktu
Gidicem 4.30 da doktorum gel yazmış içim rahat etmez zaten gideyim bari azalmış geceye göre ama içim içimi yiyor hiç uyumadım gece uykusuzum ama korkumdan uyuyamıyorum anksiyetem tavan yaptı zaten 2 haftadır nasıl geçicek 7 ay bilmiyorum

En iyisini yapmışsınız görünmekten fayda var

Ay yine başladı lekelenme kahverengi baya yoğun da geldi stres yaptım yine
Kaçıncı gününüzdesiniz?
Benim transfer sonrası özellikle 5-8 günlerinde yoğun şekilde kanamam oldu. Kırmızı,pembe ve kahve renklerinde her kanamada doktora bildirdim . Bir seferinde çok fazla olunca proluton depot haftada 1 kezdi normalde onu kanamanın yoğun olduğu gün yine yaptık (3 gün sonra ) birde çok şiddetli ağrım olduğu için Voltaren fitil rektal olarak kullandım. Çok şükür ki 4 gündür kanama yada lekelenme olmadı. 5+6 olarak dün keselerimizide gördük

Herhangi bir devlet hastanesine al randevu gör bebisini
Eşim çok sık izin almak zorunda kalır öyle olursa. Aslında onu da düşündüm kendim gidebilir miyim falam diye bi yandan da bebek için bu kadar usg ye girmek zararlı mı diye düşünüyorum. Bazıları zararlı bazıları zararsız diyor.

Yani her hafta gidilmedigi surece bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum pek bir kerelige mahsus yaa evet ulaşım sorun oluyor gidip gelmek icin

Ben geçen hafta lekelenme olunca haftada bir gittim şimdi iki hafta sonra randevum sonra arayı biraz açarız dedi doktorum temkinli davranıyoruz . İlk aylarda zaten daha sık görüşmek gerekiyor mesela 10. Hafta önemli o yüzden iki hafta sonraya verdi randevu

8.haftada gttm doktor 12.hafta cagırdı Baska doktora mı gitsem bilemedim.
Sabah YouTube videoda doktor biz hastayı 10.haftada tekrar cagırırız dıodu. 12 gec sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…