Geçen hafta 1 kere oldu bu da ikinci benim neden oluyor ptesi kontrolde kanama alanı yoktu dün koca günde yattım yazdınız mı doktorunuzaGünaydın benim hiç olmamıştı ama bu sabah kalktım ki kahverengi lekelenmem var
Benimde iki kere oldu lekelenmem kanama alanı yoktuGeçen hafta 1 kere oldu bu da ikinci benim neden oluyor ptesi kontrolde kanama alanı yoktu dün koca günde yattım yazdınız mı doktorunuza
Yazdım dönüş bekliyorum benimde oksapar saatim geldi ordan haber gelmeden de uygulamak istemedimGeçen hafta 1 kere oldu bu da ikinci benim neden oluyor ptesi kontrolde kanama alanı yoktu dün koca günde yattım yazdınız mı doktorunuza
Neden olurmuş peki doktorunuz birşey dedimi?Benimde iki kere oldu lekelenmem kanama alanı yoktu
Benim dün şiddetli başağrım vardı oda mide bulantımı tetikledi kustum hiçbirşey yiyemedim akşam ilaçlarımı içip yattım sabah leke vardıGeçen hafta 1 kere oldu bu da ikinci benim neden oluyor ptesi kontrolde kanama alanı yoktu dün koca günde yattım yazdınız mı doktorunuza
Lekelenme olabilir ilk 3 ayda dedi. Eğer aşırı bi kanama olursa korkarız dediNeden olurmuş peki doktorunuz birşey dedimi?
Gidicem 4.30 da doktorum gel yazmış içim rahat etmez zaten gideyim bari azalmış geceye göre ama içim içimi yiyor hiç uyumadım gece uykusuzum ama korkumdan uyuyamıyorum anksiyetem tavan yaptı zaten 2 haftadır nasıl geçicek 7 ay bilmiyorumBenimde iki kere oldu lekelenmem kanama alanı yoktu
Bende yazdım 4.30 da gel dedi bekliyorum saatimiYazdım dönüş bekliyorum benimde oksapar saatim geldi ordan haber gelmeden de uygulamak istemedim
Transferden 20 gün sonra gittim yani 26 Nisan transferim yapıldı , 16 Mayıs da ise kese görmek için gittik 5+6 olarakKaçıncı gün kese görüldü
En iyisini yapmışsınız görünmekten fayda varGidicem 4.30 da doktorum gel yazmış içim rahat etmez zaten gideyim bari azalmış geceye göre ama içim içimi yiyor hiç uyumadım gece uykusuzum ama korkumdan uyuyamıyorum anksiyetem tavan yaptı zaten 2 haftadır nasıl geçicek 7 ay bilmiyorum
Banada normal dedi aktif kanama olursa sorun dediLekelenme olabilir ilk 3 ayda dedi. Eğer aşırı bi kanama olursa korkarız dedi
Bana normal dedi hemşirem aktif kanaman olursa gelirsin endişe etme dedi oksaparıda yaptımBende yazdım 4.30 da gel dedi bekliyorum saatimi
Kaçıncı gününüzdesiniz?Ay yine başladı lekelenme kahverengi baya yoğun da geldi stres yaptım yine
Herhangi bir devlet hastanesine al randevu gör bebisiniKızlar zaman geçmiyor resmen ya. 6 Haziranda gideceğim doktora. O kadar çok zaman var kiiii
Eşim çok sık izin almak zorunda kalır öyle olursa. Aslında onu da düşündüm kendim gidebilir miyim falam diye bi yandan da bebek için bu kadar usg ye girmek zararlı mı diye düşünüyorum. Bazıları zararlı bazıları zararsız diyor.Herhangi bir devlet hastanesine al randevu gör bebisini
Yani her hafta gidilmedigi surece bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum pek bir kerelige mahsusEşim çok sık izin almak zorunda kalır öyle olursa. Aslında onu da düşündüm kendim gidebilir miyim falam diye bi yandan da bebek için bu kadar usg ye girmek zararlı mı diye düşünüyorum. Bazıları zararlı bazıları zararsız diyor.
Ben geçen hafta lekelenme olunca haftada bir gittim şimdi iki hafta sonra randevum sonra arayı biraz açarız dedi doktorum temkinli davranıyoruz . İlk aylarda zaten daha sık görüşmek gerekiyor mesela 10. Hafta önemli o yüzden iki hafta sonraya verdi randevuEşim çok sık izin almak zorunda kalır öyle olursa. Aslında onu da düşündüm kendim gidebilir miyim falam diye bi yandan da bebek için bu kadar usg ye girmek zararlı mı diye düşünüyorum. Bazıları zararlı bazıları zararsız diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?