2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim hiçbir belirtim yok

Dişleriniz neden şişti? Ablamda hamileyken hamilelik tümörü diye bir şey geçirmişti. İnternetten bakın benziyor mu sizin durumunuza. Eğer öyleyse diş ipi ile temizlik yapın.

Dişleriniz neden şişti? Ablamda hamileyken hamilelik tümörü diye bir şey geçirmişti. İnternetten bakın benziyor mu sizin durumunuza. Eğer öyleyse diş ipi ile temizlik yapın.
Yok gittim hormonalmiş. Karbonatlı suyla gargara yapıorum. Değişik şeyler yediğim için sürekli bir de sanırım bakımı fazla abarttım diş ipi de zedeledi zaten hassas olan diş etlerimi bilemiyorum…

Çok şükür azalmaya başladı bende o durum ama yine de dediğin givi rahatsız edici bir durum sürekli dolabin onundeyim ben oturup ağlıyorum genelde

Yok gittim hormonalmiş. Karbonatlı suyla gargara yapıorum. Değişik şeyler yediğim için sürekli bir de sanırım bakımı fazla abarttım diş ipi de zedeledi zaten hassas olan diş etlerimi bilemiyorum…
Ablamında hormaneldi zaten. Hamilelikte ola bilen bişey. Diş taşlarını temizletti hamileyken narkoz almadan öyle rahatladı

Ablamında hormaneldi zaten. Hamilelikte ola bilen bişey. Diş taşlarını temizletti hamileyken narkoz almadan öyle rahatladı
Ben yeni temizletmiştim. Sadece daha yumuşak kıllı bir fırça almamı istedi bir de gargara işte. Bakalım işe yarıyor gibi biraz… kanama azaldı.

AA bende 29unda transfer oldum uygulamaya göre 5+1 benim keseyi gördünüz mü beni pazartesi çağırdı doktorum
Beni de bu pazartesi çağırmıştı ama şehir dışında olduğumuz için bu hafta muaneye gidemicem haftaya Pazartesi gidicem dönüşte. Siz gördünüz mü, yoksa haftaya pazartesi mi?

AA bende 29unda transfer oldum uygulamaya göre 5+1 benim keseyi gördünüz mü beni pazartesi çağırdı doktorum
5+1 transfer tarihine göre sanırım. Ben uygulamaya son adet tarihim üzerinden kayıt oldum. 5+3 görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…