Benim hiçbir belirtim yokAynı şeyi yaşıyorum. Ne yersem yiyim sürekli midem kazınıyor… ve bu çok sinir bozucu. Bir yandan da midem bulanıyor, diş etlerim de şişti, sürekli midemin kazınması da rahatsız ediyor. Ne yapcağımı şaşırmış durumdayım sinirlerim laçka oldu… Susup oturuyorum annelik gereği kötü hissetmemeye çalışıorum ama cidden zordayım.
Dişleriniz neden şişti? Ablamda hamileyken hamilelik tümörü diye bir şey geçirmişti. İnternetten bakın benziyor mu sizin durumunuza. Eğer öyleyse diş ipi ile temizlik yapın.Aynı şeyi yaşıyorum. Ne yersem yiyim sürekli midem kazınıyor… ve bu çok sinir bozucu. Bir yandan da midem bulanıyor, diş etlerim de şişti, sürekli midemin kazınması da rahatsız ediyor. Ne yapcağımı şaşırmış durumdayım sinirlerim laçka oldu… Susup oturuyorum annelik gereği kötü hissetmemeye çalışıorum ama cidden zordayım.
Yok gittim hormonalmiş. Karbonatlı suyla gargara yapıorum. Değişik şeyler yediğim için sürekli bir de sanırım bakımı fazla abarttım diş ipi de zedeledi zaten hassas olan diş etlerimi bilemiyorum…Dişleriniz neden şişti? Ablamda hamileyken hamilelik tümörü diye bir şey geçirmişti. İnternetten bakın benziyor mu sizin durumunuza. Eğer öyleyse diş ipi ile temizlik yapın.
Çok şükür azalmaya başladı bende o durum ama yine de dediğin givi rahatsız edici bir durum sürekli dolabin onundeyim ben oturup ağlıyorum geneldeAynı şeyi yaşıyorum. Ne yersem yiyim sürekli midem kazınıyor… ve bu çok sinir bozucu. Bir yandan da midem bulanıyor, diş etlerim de şişti, sürekli midemin kazınması da rahatsız ediyor. Ne yapcağımı şaşırmış durumdayım sinirlerim laçka oldu… Susup oturuyorum annelik gereği kötü hissetmemeye çalışıorum ama cidden zordayım.
Ablamında hormaneldi zaten. Hamilelikte ola bilen bişey. Diş taşlarını temizletti hamileyken narkoz almadan öyle rahatladıYok gittim hormonalmiş. Karbonatlı suyla gargara yapıorum. Değişik şeyler yediğim için sürekli bir de sanırım bakımı fazla abarttım diş ipi de zedeledi zaten hassas olan diş etlerimi bilemiyorum…
Ben yeni temizletmiştim. Sadece daha yumuşak kıllı bir fırça almamı istedi bir de gargara işte. Bakalım işe yarıyor gibi biraz… kanama azaldı.Ablamında hormaneldi zaten. Hamilelikte ola bilen bişey. Diş taşlarını temizletti hamileyken narkoz almadan öyle rahatladı
Merhaba geçmiş olsun ben yaşadım hastanede yattım şu an hala lekelenme ve arada kanama oluyor ama bebek sağlıklı her kanama düşük değildir umudunuzu kaybetmeyinYatışımı yaptılar , bilmiyorum hiç umudum yok
AA bende 29unda transfer oldum uygulamaya göre 5+1 benim keseyi gördünüz mü beni pazartesi çağırdı doktorum5+4 ü nasıl hesapladınız? Ben 29 unda transfer oldum. Bir uygulamadan takip ediyorum 5+3 görünüyor şu an
Beni de bu pazartesi çağırmıştı ama şehir dışında olduğumuz için bu hafta muaneye gidemicem haftaya Pazartesi gidicem dönüşte. Siz gördünüz mü, yoksa haftaya pazartesi mi?AA bende 29unda transfer oldum uygulamaya göre 5+1 benim keseyi gördünüz mü beni pazartesi çağırdı doktorum
5+1 transfer tarihine göre sanırım. Ben uygulamaya son adet tarihim üzerinden kayıt oldum. 5+3 görünüyorAA bende 29unda transfer oldum uygulamaya göre 5+1 benim keseyi gördünüz mü beni pazartesi çağırdı doktorum
Evet 5+1 transfer tarihine göre..pazartesi çağırdı 22sine kese için inşallah gorucez5+1 transfer tarihine göre sanırım. Ben uygulamaya son adet tarihim üzerinden kayıt oldum. 5+3 görünüyor
Kaç tane beta baktırdınız? En son kaç geldi?Evet 5+1 transfer tarihine göre..pazartesi çağırdı 22sine kese için inşallah gorucez
Dayanamayıp test tarihinden önce baktırmistim sağlık ocağında 86 iki gün sonra 160 iki gün sonra 250 bi daha da istemedi direk 22sine keseye gel dediKaç tane beta baktırdınız? En son kaç geldi?
Ozaman bekle bakalım ama dayanamıyor insan valaCanim benim doktor birazcik seykızar yani adim gibi eminim. Beta bile verirken hocam kaç cikmis dedigimde napican ben iyi diyorum işte niye stres yapmaya calisiyosun kendine diyen bir adam
Hadii hayırlı olsunn canımAynen, karından gorulmedi, vajınadan cpk net goruldu
Tam haftasını söyleyemem dedi şuan çünkü ben adet görmedim geçici menapoza sokuldum şuan 4 ya da 5 haftalıkdedi canımHayırlı olsunKaç haftalıkken gördünüz?
Gerçekten öyle ama az kaldı diye teselli ediyorum kendimi en azından iki stres bir arada kalkmis olucakOzaman bekle bakalım ama dayanamıyor insan vala
Sizin 5.gun embrıyosuydu deıl mıHadii hayırlı olsunn canımBana karından baktı kalbi de haftaya duyarız dedi
Tek embriyo transferi mi oldunuz?Dayanamayıp test tarihinden önce baktırmistim sağlık ocağında 86 iki gün sonra 160 iki gün sonra 250 bi daha da istemedi direk 22sine keseye gel dedi
Hayır çift embriyo transferi oldum değerlerim düşük gibi geldi ama doktor birey demedi o yüzden endişeliyim acaba sıkıntı var mı DİE.. senin kaçtı en son beta değerinTek embriyo transferi mi oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?