Ben 3 litre su içiyorum kilo da verdim sürekli yatmama rağmen canım doktor bana bol sıvı demiştibenimde hep 12_8 civarında ilerlerdi farkında oluyorum düştüğü anda zaten suyu az içmek sebep oluyormus tansiyon düşüklüğünee
Başlarda çok tuketiyodum bir kaç gündür ihmal ettim şu isiniBen 3 litre su içiyorum kilo da verdim sürekli yatmama rağmen canım doktor bana bol sıvı demişti
Âminn kuzum İnşaAllah yani o kararı verseydim çok vicdan azabı çekerdim. Rabbim iki yavrumu bana bağışlasınYaaa canım çok uzuldum ama hayırlısı böyleymiş o zor kararı vermek zorunda kalmadın rabbim ikisini sana bağışlasın saglikla
Evet canım doktorum birini önerdi bakalımHakkınızda hayırlısı olsun, ıyi bır perınatolog ıle devam edın, ıkız gebelık cok özel
Âminnn canım benim İnşaAllah. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucaklarımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah.Amin canım Allah bebeklerini sana bağışlasın. Çok güzel geçsin hamileliğin inşallah bir daha kanama falan olmasın inşallah
Amin kuzum aminnnÂminn kuzum İnşaAllah yani o kararı verseydim çok vicdan azabı çekerdim. Rabbim iki yavrumu bana bağışlasın
Beta 2000 geçtiği zaman vajinal görünür demişti bana hemşireKızlar selam hepinizin bütün anne adaylarının anneler günü kutlu olsun..
12.gün:44,86
14.gün:83,26
19.gün:609,66
Tek embriyo transferi yükseliyor çok şükür
Kızlar keseyi ne zamn görürüm
Doğuma kadar ayrı endişe , doğduktan sonra ayrı..:) tüp bebekle olan oğlumun hamileliği de hep bi tedirginle geçmişti, doğduktan sonra da endişeler şekil değiştiriyor. Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun, isteyen herkese nasip olsun. Hepimizin de anneler günü kutlu olsun. doğurmuş ya da hamile olmak değil, bu yolda isteyen, kalbinde anne şevkati taşıyan herkes annedir.Kalpten sonra da rahat edemiyorsun ki sürekli görmek istiyorsun bir daha duymak istiyorsun çok garip bir duygu 1 cm lik bebeği özlüyorsunilk kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra tekrar gittim bişi olmuş mudur diye
Yani arada bir olup geçiyor benimki canimBanımlar 6+0 haftamdayım,sağ kaşık ağrım bar şiddetli değil ama geçmiyor da böyle olan var mı
Yani yüksek ihtimallle çok nadirdir kanamasiz düşük kimyasal veya çok yeni değilse gebelikHanımlar düşük yaptığını anlaman için illa kanama olması mı lazım ?
Düşükte siddetli agrıyla beraber kanama baslıyor. Kese oluşmadan beta degeri düşüyorsa şiddetli agrı olmuyor normal adet olunuyorHanımlar düşük yaptığını anlaman için illa kanama olması mı lazım ?
Merhaba hanımlar. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum. P. Tesi yumurtalar toplandı 5 tane döllendi süreç devam ediyor bakalım arıyorlar hergün. Benimde nisanda transferim olacak inşallah bir sorun çıkmazsa.inşallah güzel olur hepimiz için.
Ya ben keseyi falan gordum ama vucuttaki tek belirtim bel agrim baska hicbi yok ya bu normalmi ya ayakta cok kalinca asiri belim agrio tabiki huylaniyorum bende dogal olarakDüşükte siddetli agrıyla beraber kanama baslıyor. Kese oluşmadan beta degeri düşüyorsa şiddetli agrı olmuyor normal adet olunuyor
Ya ben keseyi falan gordum ama vucuttaki tek belirtim bel agrim baska hicbi yok ya bu normalmi ya ayakta cok kalinca asiri belim agrio tabiki huylaniyorum bende dogal olarak
Hayirlinolsun canjmm güzel haberlerle insallahMerhaba hayırlı sonuç alırsınız inşallah . Bende transfer oldum 8 Mayıs'ta bekliyorum 20 sinde kan testi vericem ilk denemem inşallah tutar .
İnşallah canimm yaşamayan yasayanlarin halinden asla anlamıyor bu süreçte burasi o kadar iyi geliyor ki
Merhaba hanımlar. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum. P. Tesi yumurtalar toplandı 5 tane döllendi süreç devam ediyor bakalım arıyorlar hergün. Benimde nisanda transferim olacak inşallah bir sorun çıkmazsa.inşallah güzel olur hepimiz için.
İnsallah ya . Siz hiç naptınız . Bn 21 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim . İlk denemem birazda korku varHayirlinolsun canjmm güzel haberlerle insallah
aynı sorun bende de var ki ben daha keseyi de goremedim cocugum benimle mi diye kan verip duruyorum sıyırmak uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?