Benim 9-5 oluyor hemen hissediyorum normalmiş ama vücut kendini hazırlıyor ekstra ilaç vs vermedi doktorumKizlar tansiyon düşüklüğü yaşıyor musunuz bir kaç gündür tansiyonum 9 7. 8 7 olarak olcuyorum
Allah seni ne yapmasın dayanamadınBen dayanamadim kan verdim19.gun 7134
Aklımda kalacağına napayimAllah seni ne yapmasın dayanamadınhayırlı olsun yavrum
Adet tarıhınızı 5 nısan olarak gırıp, gununuzu hesaplatın, benm 3.gun embrıyosu. Bugun 5+3 gorunuyorum, sızın 5+5 olması gerekırGünaydın arkadaşlar 12.05.23 de kese görmek için doktoruma gittim keseyi görmüştüm ama bir sürü kan tahlili istedi sizden de istendimi acaba? 24 nisanda transfer olmuştum 5.gün embriyosu benim hesabıma göre transfer gününden 19 gün geri gidince bugün 5+4 oluyor ama doktorum 4 hafta kabul edebiliriz dedi sizler nasıl hesaplıyorsunuz
Günaydın canım kan testini prosedür gereği alıyorlar evet. Benim adet ile transfer tarihi arasında bir gün oynuyor uygulamadaGünaydın arkadaşlar 12.05.23 de kese görmek için doktoruma gittim keseyi görmüştüm ama bir sürü kan tahlili istedi sizden de istendimi acaba? 24 nisanda transfer olmuştum 5.gün embriyosu benim hesabıma göre transfer gününden 19 gün geri gidince bugün 5+4 oluyor ama doktorum 4 hafta kabul edebiliriz dedi sizler nasıl hesaplıyorsunuz
Çok teşekür ederimAdet tarıhınızı 5 nısan olarak gırıp, gununuzu hesaplatın, benm 3.gun embrıyosu. Bugun 5+3 gorunuyorum, sızın 5+5 olması gerekır
Tamamlayıcın kapsar canım, ilk olan kanına, demirine, feritinine vs falan bakacak, ikincisi böbreklerinin nasıl çalıştığına bakacak, üçüncüsü bulaşıcı hastalıklara bağışıklığın var mı diye bakacak, dördüncüsü idrar yolu enfeksiyonu vs şeylere bakacak, beşincisi de troidin var mı diye bakacak.Kizlar selam, doktorum benden bu testleri istedi. Bunlar ne olaki ? Bide her hastane yaparmi bunu? Benim tamamlayicim var acaba kapsiyomudur bilen var mi ?
Tamamlayıcın kapsar canım, ilk olan kanına, demirine, feritinine vs falan bakacak, ikincisi böbreklerinin nasıl çalıştığına bakacak, üçüncüsü bulaşıcı hastalıklara bağışıklığın var mı diye bakacak, dördüncüsü idrar yolu enfeksiyonu vs şeylere bakacak, beşincisi de troidin var mı diye bakacak.
Tabiki de dinlettirCok tesekkur ederim bu cumaya randevu aldim bu testler icin gittigim doktordan rica etsem kalp atisini dinletirmi sence bana
Canım bende tahmin etmiştim ondan sormuştum. Boş gebelik dediği mi düşmüş canım? Senin için iyi olmuş hem vicdani olarak zor olurdu onu ilaçla falan düşürmen. O tarz bişey olacaktı dimi?Kızlar ben şimdi kontrolden geldim.Bebeklerimden birini kaybetmişim. 5 haftalıkken kalbi durmuş. Hamd olsun ikisi iyi. Sanırım kanama da bebeğimin kalbi durduğu için olmuş
Canım hayırlısı olsun, vücudun dengesini bulmuş, Allah seni böyle bir karara mecbur bırakmamış çok şükür, kendiliğinden dengeye ermiş. İki bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorumKızlar ben şimdi kontrolden geldim.Bebeklerimden birini kaybetmişim. 5 haftalıkken kalbi durmuş. Hamd olsun ikisi iyi. Sanırım kanama da bebeğimin kalbi durduğu için olmuş
Âmin canım İnşaAllah yani ben de öyle düşünüyorum hamd olsun ben kıymadım yavrumaCanım hayırlısı olsun, vücudun dengesini bulmuş, Allah seni böyle bir karara mecbur bırakmamış çok şükür, kendiliğinden dengeye ermiş. İki bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum
Aynen canım. Boş değilmiş evet.5. Haftada durmuş kalbi. Kesinlikle üzülüyordum zaten dua ettim. Rabbim sen nasip ettin beni bu karara mecbur bırakma hayırlısını nasip et diye. Hayırlısı buymuş İnşaAllah ikisine zararı olmaz.Canım bende tahmin etmiştim ondan sormuştum. Boş gebelik dediği mi düşmüş canım? Senin için iyi olmuş hem vicdani olarak zor olurdu onu ilaçla falan düşürmen. O tarz bişey olacaktı dimi?
Canım o geçmiyor ben göbekten progestan dex kullanıyorum acısız olsun diyeKızlar selam,
Ya bu progestan iğneden kalçamda iğne yapacak yer kalmadı gerçekten hem çok acıyor , hem ağrı gibi bir şey oluyor sert sertsabır etmeye çalışıyorum tabii ki .. geçmesi için siz neler yapıyorsunuz tavsiyeniz var mı ?
Kalpten sonra da rahat edemiyorsun ki sürekli görmek istiyorsun bir daha duymak istiyorsun çok garip bir duygu 1 cm lik bebeği özlüyorsunTam olarak öyle kalbe kadar rahat etmeyecegim ayin 23unde ikisini de görmek nasip olacak insallah
Amin canım Allah bebeklerini sana bağışlasın. Çok güzel geçsin hamileliğin inşallah bir daha kanama falan olmasın inşallahAynen canım. Boş değilmiş evet.5. Haftada durmuş kalbi. Kesinlikle üzülüyordum zaten dua ettim. Rabbim sen nasip ettin beni bu karara mecbur bırakma hayırlısını nasip et diye. Hayırlısı buymuş İnşaAllah ikisine zararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?