2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Değeriniz iyi çıkmış bence. Bende cuma günü gideceğim kese için muayene olmaya her ihtimali düşünüyorum sonuçta riskli bir süreç. Mümkün olduğu kdr pozitif düşününn

damlakcbs canım sen tiroid için hala ilaç kullanıyor musun? Yoksa bıraktın mı? Bir daha ölçtürdün mü? Benim annem, ablam, teyzem hepsinde tiroid var. Geçen gittiğimde ölçtürdüm. Referans değerlerinin altında çıkmış ama kafama takılıyor

Sonuçlarım böyle çıkmış anlayan biri var mı?

Eklentiler

• IMG_9661.png
    53,3 KB · Görüntüleme: 63
Transfer gününden önce bakıldı canım 2ye düşmüştü ama doktorum yine de kullanmami söyledi ilaçla düşmüş olduğunu düşünerek. Benimki de altindaydi qma kullandım en küçük dozunu 25 mg olarak hala da devam ediyorum

Bende doktora göstereceğim

Canım üçüz olmasının herhangi bir belirtisini yaşıyor musun? Senin beta hcg kaç çıkmıştı

transfer sonrası 6. Gün 166 çıktı 8. Gün 522 çıktı. Yok canım neredeyse hiç belirtim yok diyebilirim. Yeni yeni göğüs ağrısı yaşıyorum o da çok değil. Sen ne durumdasın ?
Sende 2 katından fazla artış olmuş gerçekten. Benim artışlarım iki katı hiç geçmedi. Benim 3 haftadır çok ciddi göğüs ağrım var onun dışında çok nadiren kasık ve bel ağrısı hissediyorum

Bel ağrısı ilk zamanlarda çok olmuştu bende. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…