Daha çok erken canım transfer günü sayılmıyor 5. Günün önce kana geçmesi lazım ki idrara da dussun en erken 7 8 günlerde bak sonradan pozitif olma ihtimali yüzde 80kizlar birsey sorucam size ben 5 mayista 5.gün dondurlms embryo transferi oldum bugün erken gebelk testi yaptim negatif cikdi transfer dahil yani 6.günüm byle cikpda kanda postiv gören varmi aranizda..? baya morlm bozuldu keske yapmasaydim dedim test günüm 16 mayis da vermisti dr ama ümidimi layip etmicrm tabiki yinede kan tahlilini beklicem insallah erken oldugu icin cikmamistir
insallahDaha çok erken canım transfer günü sayılmıyor 5. Günün önce kana geçmesi lazım ki idrara da dussun en erken 7 8 günlerde bak sonradan pozitif olma ihtimali yüzde 80
Benim 6.gunde kan sonucum 25 gelmisti cok erken yapmissiniz bence. Cok icinizde kalacaksa kan vermenizi tavsiye ederimkizlar birsey sorucam size ben 5 mayista 5.gün dondurlms embryo transferi oldum bugün erken gebelk testi yaptim negatif cikdi transfer dahil yani 6.günüm byle cikpda kanda postiv gören varmi aranizda..? baya morlm bozuldu keske yapmasaydim dedim test günüm 16 mayis da vermisti dr ama ümidimi layip etmicrm tabiki yinede kan tahlilini beklicem insallah erken oldugu icin cikmamistir
Benimde düşük gitti birden yükseldi canımKızlar selam sonucum çıktı
12.gün:44
14.gün:83
2,5 gün sonra verdim kanı yine düşük geldi bana ama en azından yükseliyor çok şükür..
Yüzde 60 artması beklenir canım senin 2 kat yukselmis nerdeyse moralini bozmaaaKızlar selam sonucum çıktı
12.gün:44
14.gün:83
2,5 gün sonra verdim kanı yine düşük geldi bana ama en azından yükseliyor çok şükür..
Normal canım ilaclar ister istemez dengeyi bozuyor bekle bir kaç gun daha bakalım gelir insallahMeraba hanımlar benim negatif çıktı adet görmedim daha 3 gün geçti. Normal mi ne zaman adet görürürm acaba
İnş cnm nasıl mutluyum anlatamam Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyuBenimde düşük gitti birden yükseldi canım
Bakalım doktorlar görüşücez ama içim çok rahatladı yinedeYüzde 60 artması beklenir canım senin 2 kat yukselmis nerdeyse moralini bozmaaa
Ne zmn verıceksınn perşembe günümüBen varım cnm 4.gün embriyosu 12.gün değerim 44 çıktı şimdi ikinci kanı vermek için bekliyorum
6.günde kana karışır beta hcg çok erken yapmışsınız gününüzü bekleyip kan testi verirseniz sizin için daha iyi olurkizlar birsey sorucam size ben 5 mayista 5.gün dondurlms embryo transferi oldum bugün erken gebelk testi yaptim negatif cikdi transfer dahil yani 6.günüm byle cikpda kanda postiv gören varmi aranizda..? baya morlm bozuldu keske yapmasaydim dedim test günüm 16 mayis da vermisti dr ama ümidimi layip etmicrm tabiki yinede kan tahlilini beklicem insallah erken oldugu icin cikmamistir
Ne dedi doktorunuzBakalım doktorlar görüşücez ama içim çok rahatladı yinede
Aminnn insallahhİnş cnm nasıl mutluyum anlatamam Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Canım idrar testinde çıkmasının imkanı yok benşm de negatifti idrar ama kanda pozitifimkizlar birsey sorucam size ben 5 mayista 5.gün dondurlms embryo transferi oldum bugün erken gebelk testi yaptim negatif cikdi transfer dahil yani 6.günüm byle cikpda kanda postiv gören varmi aranizda..? baya morlm bozuldu keske yapmasaydim dedim test günüm 16 mayis da vermisti dr ama ümidimi layip etmicrm tabiki yinede kan tahlilini beklicem insallah erken oldugu icin cikmamistir
Bugün verdim cnm iki katına çıkmış çok şükürNe zmn verıceksınn perşembe günümü
Değeriniz iyi artmış 5 gün sonra tekrar kan veein bakalım dedi cnmNe dedi doktorunuz
Cnm ben 7.gün yaptım negatif çıktı 8.gün erken gebelik testinde çıktı acele etme henüz çok erkenkizlar birsey sorucam size ben 5 mayista 5.gün dondurlms embryo transferi oldum bugün erken gebelk testi yaptim negatif cikdi transfer dahil yani 6.günüm byle cikpda kanda postiv gören varmi aranizda..? baya morlm bozuldu keske yapmasaydim dedim test günüm 16 mayis da vermisti dr ama ümidimi layip etmicrm tabiki yinede kan tahlilini beklicem insallah erken oldugu icin cikmamistir
Çok iyi canım. Hayırlısı olsunDeğeriniz iyi artmış 5 gün sonra tekrar kan veein bakalım dedi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?